Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Sporthotel Igls 4*

* de la 386€

Innsbruck, Austria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Acest hotel elegant în stil chalet, ce datează din anul 1889 se află la 1 km de noua telecabină Patscherkofel și la 5 km de Innsbruck și oferă vedere panoramică la Innsbruck și la munți, un teren de golf privat și o zonă de spa mare, cu piscină interioară.

Camerele și suitele de la Sporthotel IGLS sunt concepute diferit și mobilate în stil montan elegant și oferă vedere panoramică la munte. Acestea au minibar, zonă de relaxare, TV prin satelit și baie cu uscător de păr. Accesul la conexiunea WiFi este disponibil gratuit în tot hotelul.

Restaurantul oferă un meniu fix, cu preparate culinare austriece clasice și specialități tiroleze, realizate cu produse sezoniere de la fermele ecologice din apropiere. La Sporthotel există, de asemenea, o grădină de iarnă scăldată în lumină și un hol cu decor rustic unde există un bar și un șemineu.

Centrul spa de 700 m² include un lounge spa, o saună finlandeză, o baie de aburi, o cabină cu infraroșu, o cadă cu hidromasaj, un circuit Kneipp, zone de relaxare, un bar la piscină, un centru de fitness și un salon de coafură. Piscina interioară oferă acces direct la grădină.

În timpul verii, oaspeții pot închiria biciclete și pot participa gratuit la cele 6 drumeții cu ghid disponibile în fiecare săptămână, organizate în colaborare cu celebra Școală montană din Innsbruck. La doar 5 minute de mers pe jos există terenuri de tenis, iar în apropiere se află alte 2 terenuri de golf.

  • Perioada 03.01 - 10.01.2019

Scrie o recenzie

  
Tariful include:
• cazare 7 nopti in cu tipul de masa specificat la fiecare hotel

Tariful nu include:
• asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 50 - 60 lei)
• transport (optional)
• excursiile optionale,
• taxa de statiune: 1 euro / adult / zi, 0,5 euro / copil 2-11,99 ani / zi (este obligatorie si se achita la sediul agentiei).
• alte servicii neincluse in pachet

NOTA:
*Preturile comunicate in prezenta oferta corespund unei Oferte Speciale si sunt valabile in limita disponibilitatii, cu mentiunea ca valabilitatea se poate modifica oricand, fara sa fie instiintata neaparat agentia, in functie de prioritatile si politicile comerciale ale furnizorului.

**Pentru confirmare si ofertare personalizata, va rugam sa luati legatura cu unul dintre consultantii nostri de travel, pe e-mail: info@activtours.ro sau telefonic: 0755 013 982 si 0755 013 981

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!