Croaziera in insulele grecesti si Turcia 2021


Descriere

Destinatie: Turcia

Durata: 1 zi, fara cazare

Itinerariu: Atena  Kusadasi Rhodos Creta/Agios Nikolaos Santorini Milos Mykonos Atena

Un adevarat periplu al celor mai cunoscute si iubite insule grecesti: Santorini, Rhodos si Creta.
Vom explora orasul Kusadasi si Efesul, o adevarata incursiune in istoria locala, ne vom bucura de vederile superbe din Santorini si vom degusta o veritabila cafea greceasca in orasul cetate Rodos.

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Atena Bucuresti cu compania TAROM;
7 nopti cazare pe vasul Celestyal Cristal  in functie de tipul de cabina ales;
pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, cina si pachet de bauturi locale nelimitat;
participarea la activitatile de divertisment (programul se va comunica la bord) si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei;
excursie de o jumatate de zi Efesul Antic;
excursie de o jumatate de zi Lindos;
excursie de o jumatate de zi la Palatul minoic din Knossos;
1 noapte de cazare cu mic dejun inclus Hotel The Stanley 4* sau similar;
transferuri aeroport hotel in Atena, hotel port, port aeroport;
insotitor roman de grup;
service charge-ul de la bordul vasului (valoare de aproximativ 70 Euro/persoana);
taxele portuare (pot suferi modificari);
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)
Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, martie 2021. In situatia majorarii de catre compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (14 - 21 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie cu extensie Covid (obligatorie);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;
testul RT-PCR Covid necesar pentru intrarea in Grecia efectuat cu cel mult 72 ore inainte de imbarcarea pe vasul de croaziera (pret de la 200 lei/persoana, rezervare prin agentie si plata direct la clinica) informatie valabila la data lansarii programului, 29.03.2021;
taxa de oras in Atena: 3 Euro/ persoana/ noapte (aceste taxe se achita direct la hotel);
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice (tarifele din program sunt informative si pot fi modificate de compania Celestyal Cruises fara notificare prealabila);
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;


Supliment cabina exterioara categoria XA cu hublou: 190 EURO/persoana
Supliment cabina exterioara categoria SBJ cu balcon: 720 EURO/persoana
Tarif al treilea adult in cabina interioara categoria IA: 1250 EURO (la cerere)
Tarif copil 2 11 ani in cabina interioara categoria IA: 1020 EURO (la cerere)


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
24.09: Bucuresti 16:30 Atena 18:05                                   durata zborului: 1h 35min
02.10: Atena 18:55 Bucuresti 20:30                                   durata zborului: 1h 45min

DESCRIEREA VASULUI SI A CABINELOR:
Celestyal Crystal reprezinta al doilea cel mai mare vas din flota companiei Celestyal, cu o capacitate de 1200 de pasageri si un total de 480 de cabine, ce te fac sa te simti ca acasa pe timpul unei vacante de neuitat.  
Vaporul incorporeaza un cazino, facilitati pentru copii, o librarie, un centru wellness si sala de sport, piscina si jacuzzi, trei baruri, o sala de mese principala, un bufet suedez si doua restaurante cu specific.
Itinerariile operate de Celestyal Cruises sunt bazate pe destinatii emblematice din Europa de Est. Vapoarele flotei navigheaza in principal in Insulele Grecesti, Turcia si Cipru. Vapoarele traverseaza Marea Mediterana, Marea Egee si Marea Ionica.
Fiecare zi la bordul vaselor liniei Celestyal Cruises este plina de aventura, jocuri si divertisment inventiv non stop pentru toate varstele si talentele. Copiii sunt tinuti ocupati in mod creativ si educativ, iar adultii au ocazia sa se simta tineri din nou. Pe durata croazierelor aveti oportunitatea sa participati, la evenimente speciale organizate in stil cosmopolit cum ar fi concerte, nopti de karaoke, expozitii. La bordul vasului se ofera cursuri de dans grecesc in timpul zilei.
Celestyal Cruises oferta ocazia unica de a vizita situri aheologice legendare, de a va bucura de muzica greceasca autentica, de a experimenta deliciul bucatariei traditionale si de a gusta vinuri produse si savurate in Grecia de peste 4000 de ani.
In ceea ce priveste tipurile de cabine, Celestyal Cruises ofera pasagerilor sai tot ce au nevoie pentru a se bucura de confort si siguranta intr-un ambient relaxant. Printre facilitatile prezente in cabinele vasului se numara conexiunea telefonica prin satelit, aerul conditionat, TV-ul si radioul. Tot la acest capitol exista o variatete de marimi si stiluri, de la cabinele interioare sau cu hublou si geam pana la suitele cu balcoane in forma de triunghi. In general cabinele sunt compacte, insa putin mai mari decat cele ale vaselor moderne.

Cabina interioara categoria IA
Cabina interioara ofera doua paturi care se pot uni, baie cu dus. Fiecare camera este dotata cu un televizor, aer conditionat, telefon, uscator de par.
Cabinele se afla pe puntea 3.

Cabina exterioara cu geam categoria  XA
Cabina exterioara cu geam ofera doua paturi care se pot uni, baie cu dus. Fiecare camera este dotata cu un televizor, aer conditionat, telefon, uscator de par.  
Cabinele se afla pe puntea 2.


Cabina exterioara cu balcon categoria SBJ
Cabina exterioara cu balcon are geamuri mari si o usa care se deschide, pe unde aveti accesul la balcon. Au un dormitor principal cu doua paturi de o persoana ce se pot uni, o baie privata cu dus. Fiecare camera este dotata cu un televizor, aer conditionat, telefon, uscator de par.
Cabinele se afla pe puntea 6,7 sau 8.
INFORMATII DESPRE CROAZIERA:
Itinerariul poate suferi modificari.  
La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri.
Nu se poate alege puntea sau numarul cabinei. Alocarea cabinelor este facuta exclusiv de catre compania de croaziera, dar pasagerilor li se garanteaza categoria minim rezervata.
In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul in care va ancora vasul, o harta, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care vor avea loc la bordul vasului pe parcursul intregii zile.
Pentru anumite facilitati din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul imbarcarii solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Preturile excursiilor organizate la bordul vasului sunt informative si pot suferi modificari. Agentia nu este responsabila pentru modificarea acestor preturi. Aceste excursii se organizeaza cu ghizi vorbitori de limba engleza, in autocare colective, insotitorul roman neavand posibilitatea sa traduca la microfon.
Agentia  nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Informatii suplimentare cu privire la protocolul sanitar de pe vasul de croaziera si nu numai, se pot verifica si pe link ul de mai jos:
https://celestyal.com/us/covid-19-health-protocols/

GRUP MINIM:
20 persoane. Pentru un numar mai mic de 25 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptu de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 90 zile inaintea plecarii;
20%  din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii.
Data limita de inscriere: 01.08.2021. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 60 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul inscrierii pana la 181 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 180 zile - 90 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile 60 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 40 zile inaintea plecarii;
100 % din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile - 0 zile inaintea plecarii;

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI):
15 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI
20 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI
25 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
30 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA, BUZAU
35 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
40 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
45 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
50 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
55 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
65 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
70 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
80 EURO/adult/dus-intors si 45 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

NOTA: Serviciul de transfer privat este valabil in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
OBSERVATII:
DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
Itinerariul poate suferi modificari;
avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
Asigurarea medicala nu este inclusa in pret, dar este recomandata. La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri.
tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in cabina cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
distributia cabinelor pe vasul de croaziera este facuta automat de catre compania de croaziera, problemele legate de amplasarea sau aspectul cabinei se rezolva de catre turist direct la receptia vasului, asistat de insotitorul de grup;
Nu se poate alege puntea sau numarul cabinei, aceste detalii urmand a fi comunicate de catre compania de croaziera cu aproximativ 14 zile inainte de plecare.
Pentru anumite facilitati din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul imbarcarii solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor pentru anumite facilitati din hotel/de pe vasul de croaziera se pot solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel/pe vas solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul in care va ancora vasul, o harta, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care vor avea loc la bordul vasului pe parcursul intregii zile.
persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor au a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
Preturile excursiilor optionale organizate la bordul vasului sunt informative si pot suferi modificari. Agentia nu este responsabila pentru modificarea acestor preturi. In plus, aceste excursii se organizeaza cu ghizi vorbitori de limba engleza, in autocare colective, insotitorul roman neavand posibilitatea sa traduca la microfon, limba de comunicare va fi engleza;
bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;
acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Destinatie: Turcia

Durata: 1 zi, fara cazare

Itinerariu: Atena  Kusadasi Rhodos Creta/Agios Nikolaos Santorini Milos Mykonos Atena

Un adevarat periplu al celor mai cunoscute si iubite insule grecesti: Santorini, Rhodos si Creta.
Vom explora orasul Kusadasi si Efesul, o adevarata incursiune in istoria locala, ne vom bucura de vederile superbe din Santorini si vom degusta o veritabila cafea greceasca in orasul cetate Rodos.

SERVICII INCLUSE:
transport cu avionul Bucuresti Atena Bucuresti cu compania TAROM;
7 nopti cazare pe vasul Celestyal Cristal  in functie de tipul de cabina ales;
pensiune completa la bordul vasului: mic dejun, pranz, cina si pachet de bauturi locale nelimitat;
participarea la activitatile de divertisment (programul se va comunica la bord) si accesul la toate facilitatile vasului pe durata croazierei;
excursie de o jumatate de zi Efesul Antic;
excursie de o jumatate de zi Lindos;
excursie de o jumatate de zi la Palatul minoic din Knossos;
1 noapte de cazare cu mic dejun inclus Hotel The Stanley 4* sau similar;
transferuri aeroport hotel in Atena, hotel port, port aeroport;
insotitor roman de grup;
service charge-ul de la bordul vasului (valoare de aproximativ 70 Euro/persoana);
taxele portuare (pot suferi modificari);
taxele de aeroport si catering (pot suferi modificari)
Nota: Taxele portuare si cele de aeroport incluse in pret sunt cele valabile la data lansarii programului, martie 2021. In situatia majorarii de catre compania aeriana sau compania de croaziera a acestor taxe pana la data emiterii documentelor de calatorie (14 - 21 zile inainte de plecare), agentia isi rezerva dreptul de a modifica pretul circuitului conform cu noile valori ale acestor taxe.

NU SUNT INCLUSE:
asigurarea medicala de calatorie cu extensie Covid (obligatorie);
asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice;
testul RT-PCR Covid necesar pentru intrarea in Grecia efectuat cu cel mult 72 ore inainte de imbarcarea pe vasul de croaziera (pret de la 200 lei/persoana, rezervare prin agentie si plata direct la clinica) informatie valabila la data lansarii programului, 29.03.2021;
taxa de oras in Atena: 3 Euro/ persoana/ noapte (aceste taxe se achita direct la hotel);
excursiile optionale si intrarile la obiectivele turistice (tarifele din program sunt informative si pot fi modificate de compania Celestyal Cruises fara notificare prealabila);
bacsisuri pentru prestatorii locali (ex: soferi, personal hotelier, ghizi): 15 EURO/persoana se practica in tarile vizitate, se achita la sosirea in tara de destinatie;


Supliment cabina exterioara categoria XA cu hublou: 190 EURO/persoana
Supliment cabina exterioara categoria SBJ cu balcon: 720 EURO/persoana
Tarif al treilea adult in cabina interioara categoria IA: 1250 EURO (la cerere)
Tarif copil 2 11 ani in cabina interioara categoria IA: 1020 EURO (la cerere)


ORAR INFORMATIV DE ZBOR (ore locale):
24.09: Bucuresti 16:30 Atena 18:05                                   durata zborului: 1h 35min
02.10: Atena 18:55 Bucuresti 20:30                                   durata zborului: 1h 45min

DESCRIEREA VASULUI SI A CABINELOR:
Celestyal Crystal reprezinta al doilea cel mai mare vas din flota companiei Celestyal, cu o capacitate de 1200 de pasageri si un total de 480 de cabine, ce te fac sa te simti ca acasa pe timpul unei vacante de neuitat.  
Vaporul incorporeaza un cazino, facilitati pentru copii, o librarie, un centru wellness si sala de sport, piscina si jacuzzi, trei baruri, o sala de mese principala, un bufet suedez si doua restaurante cu specific.
Itinerariile operate de Celestyal Cruises sunt bazate pe destinatii emblematice din Europa de Est. Vapoarele flotei navigheaza in principal in Insulele Grecesti, Turcia si Cipru. Vapoarele traverseaza Marea Mediterana, Marea Egee si Marea Ionica.
Fiecare zi la bordul vaselor liniei Celestyal Cruises este plina de aventura, jocuri si divertisment inventiv non stop pentru toate varstele si talentele. Copiii sunt tinuti ocupati in mod creativ si educativ, iar adultii au ocazia sa se simta tineri din nou. Pe durata croazierelor aveti oportunitatea sa participati, la evenimente speciale organizate in stil cosmopolit cum ar fi concerte, nopti de karaoke, expozitii. La bordul vasului se ofera cursuri de dans grecesc in timpul zilei.
Celestyal Cruises oferta ocazia unica de a vizita situri aheologice legendare, de a va bucura de muzica greceasca autentica, de a experimenta deliciul bucatariei traditionale si de a gusta vinuri produse si savurate in Grecia de peste 4000 de ani.
In ceea ce priveste tipurile de cabine, Celestyal Cruises ofera pasagerilor sai tot ce au nevoie pentru a se bucura de confort si siguranta intr-un ambient relaxant. Printre facilitatile prezente in cabinele vasului se numara conexiunea telefonica prin satelit, aerul conditionat, TV-ul si radioul. Tot la acest capitol exista o variatete de marimi si stiluri, de la cabinele interioare sau cu hublou si geam pana la suitele cu balcoane in forma de triunghi. In general cabinele sunt compacte, insa putin mai mari decat cele ale vaselor moderne.

Cabina interioara categoria IA
Cabina interioara ofera doua paturi care se pot uni, baie cu dus. Fiecare camera este dotata cu un televizor, aer conditionat, telefon, uscator de par.
Cabinele se afla pe puntea 3.

Cabina exterioara cu geam categoria  XA
Cabina exterioara cu geam ofera doua paturi care se pot uni, baie cu dus. Fiecare camera este dotata cu un televizor, aer conditionat, telefon, uscator de par.  
Cabinele se afla pe puntea 2.


Cabina exterioara cu balcon categoria SBJ
Cabina exterioara cu balcon are geamuri mari si o usa care se deschide, pe unde aveti accesul la balcon. Au un dormitor principal cu doua paturi de o persoana ce se pot uni, o baie privata cu dus. Fiecare camera este dotata cu un televizor, aer conditionat, telefon, uscator de par.
Cabinele se afla pe puntea 6,7 sau 8.
INFORMATII DESPRE CROAZIERA:
Itinerariul poate suferi modificari.  
La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri.
Nu se poate alege puntea sau numarul cabinei. Alocarea cabinelor este facuta exclusiv de catre compania de croaziera, dar pasagerilor li se garanteaza categoria minim rezervata.
In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul in care va ancora vasul, o harta, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care vor avea loc la bordul vasului pe parcursul intregii zile.
Pentru anumite facilitati din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul imbarcarii solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Preturile excursiilor organizate la bordul vasului sunt informative si pot suferi modificari. Agentia nu este responsabila pentru modificarea acestor preturi. Aceste excursii se organizeaza cu ghizi vorbitori de limba engleza, in autocare colective, insotitorul roman neavand posibilitatea sa traduca la microfon.
Agentia  nu se obliga sa gaseasca partaj persoanelor care calatoresc singure.
Informatii suplimentare cu privire la protocolul sanitar de pe vasul de croaziera si nu numai, se pot verifica si pe link ul de mai jos:
https://celestyal.com/us/covid-19-health-protocols/

GRUP MINIM:
20 persoane. Pentru un numar mai mic de 25 participanti, pretul se recalculeaza sau circuitul se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptu de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Locurile confirmate suplimentar fata de grupul rezervat pot fi la un tarif mai mare (in functie de disponibilitatile la avion si cazare) si se supun unor reguli diferite de decomandare.
CONDITII FINANCIARE:
TERMENE DE PLATA:
20% din pretul pachetului turistic la inscriere;
60% din pretul pachetului turistic cu minim 90 zile inaintea plecarii;
20%  din pretul pachetului turistic cu minim 60 zile inaintea plecarii.
Data limita de inscriere: 01.08.2021. Procentul aferent primei plati sa va calcula in functie de momentul inscrierii. Daca inscrierea intervine cu mai putin de 60 zile inaintea plecarii, pachetul turistic se va achita integral.
In cazul nerespectarii termenelor de plata, Tour Operatorul isi rezerva dreptul de a anula rezervarea.

CONDITII DE ANULARE / PENALIZARI:
5% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face din momentul inscrierii pana la 181 zile inaintea plecarii;
20% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 180 zile - 90 zile inaintea plecarii;
50% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 89 zile 60 zile inaintea plecarii;
80% din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 59 zile - 40 zile inaintea plecarii;
100 % din pretul pachetului turistic daca renuntarea se face in intervalul 39 zile - 0 zile inaintea plecarii;

IMPORTANT! Va reamintim ca incheierea unei Asigurari STORNO de calatorie poate acoperi pierderile financiare cauzate de anulare, contracarand efectul penalizarilor aplicate. Va recomandam sa uzati de acest mijloc de protectie financiara care acopera cele mai frecvente evenimente ce cauzeaza anularea calatoriei.

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (MINIM 2 PASAGERI):
15 EURO/adult /dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI
20 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele GIURGIU, URZICENI
25 EURO/adult/dus-intors si 10 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TARGOVISTE
30 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, PITESTI, ALEXANDRIA, BUZAU
35 EURO/adult/dus-intors si 15 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele PREDEAL, SLOBOZIA
40 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, CALARASI
45 EURO/adult/dus-intors si 20 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele FOCSANI, SLATINA
50 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CONSTANTA, CARACAL
55 EURO/adult/dus-intors si 30 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI, FAGARAS
65 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele TULCEA, BACAU
70 EURO/adult/dus-intors si 35 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul SIBIU
80 EURO/adult/dus-intors si 45 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SIGHISOARA, MEDIAS
95 EURO/adult/dus-intors si 50 EURO/copil 2-12 ani/dus-intors din orasul TG MURES

NOTA: Serviciul de transfer privat este valabil in limita locurilor disponibile la momentul rezervarii.
OBSERVATII:
DOCUMENTE NECESARE CALATORIEI: PASAPORT SIMPLU ELECTRONIC VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA INCHEIEREA CALATORIEI; TOTI COPIII AU NEVOIE DE PASAPORT;
Itinerariul poate suferi modificari;
avand in vedere epidemia SARS-COV 2 este posibil ca unele reglementari de calatorie sa se modifice pana la data plecarii, independent de vointa agentiei (cum ar fi: limitari ale capacitatii de transport in autocar, restrictii de vizitare pentru unele atractii turistice, masuri suplimentare de igiena si control al starii de sanitate, formalitati vamale).
nu sunt necesare vaccinari speciale pentru aceasta destinatie;
conform reglementarilor in vigoare, minorii trebuie sa indeplineasca urmatoarele conditii pentru a fi lasati sa iasa din tara: sa calatoreasca cu cel putin un adult insotitor; sa aiba asupra lor acordul ambilor parinti (sau al parintelui care nu-i insoteste) legalizat la notariat; adultul care-i insoteste, in cazul in care acesta nu este unul dintre parinti, trebuie sa aiba cazier judiciar pe care sa-l prezinte la frontiera; informatii suplimentare pe www.politiadefrontiera.ro;
persoanele care calatoresc cu copii sub 18 ani trebuie sa detina pe langa pasaportul acestora si o copie a certificatului de nastere al copiilor (este posibil ca autoritatile de la frontiera sa o solicite);
agentia nu raspunde in cazul refuzului autoritatilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite sa paraseasca teritoriul propriu;
Asigurarea medicala nu este inclusa in pret, dar este recomandata. La bordul vasului exista un centru medical pentru urgente, dar orice consultatie se face contra cost deoarece asigurarile emise in Romania nu acopera aceste costuri.
tariful pentru copil este valabil in cazul in care acesta sta in cabina cu doi adulti. Pentru a beneficia de tariful de copil acesta trebuie sa nu fi depasit la data inceperii calatoriei varsta mentionata in program.
distributia cabinelor pe vasul de croaziera este facuta automat de catre compania de croaziera, problemele legate de amplasarea sau aspectul cabinei se rezolva de catre turist direct la receptia vasului, asistat de insotitorul de grup;
Nu se poate alege puntea sau numarul cabinei, aceste detalii urmand a fi comunicate de catre compania de croaziera cu aproximativ 14 zile inainte de plecare.
Pentru anumite facilitati din cabina se pot solicita taxe suplimentare (minibar/frigider, seif etc.); in momentul imbarcarii solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor pentru anumite facilitati din hotel/de pe vasul de croaziera se pot solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel/pe vas solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor;
in ultimii ani tot mai multe hoteluri si vase de croaziera au initiat politica fara bani cash (cash free). Astfel, este posibil ca unii prestatori sa nu mai incaseze bani cash pentru serviciile suplimentare prestate, de aceea este important sa detineti un card de credit cand calatoriti in afara tarii;
In fiecare seara veti primi in cabina un program al zilei urmatoare unde gasiti toate informatiile cu privire la portul in care va ancora vasul, o harta, prognoza meteo, activitatile sportive, spectacolele si evenimentele care vor avea loc la bordul vasului pe parcursul intregii zile.
persoanele care calatoresc singure pot opta pentru camera single sau pentru partaj, caz in care agentia va propune, in functie de inscrierile existente sau ulterioare, un partaj. In situatia in care nu exista partaj pana la expirarea termenului limita de inscriere, agentia nu se obliga sa suporte diferenta de camera single, in consecinta turistul poate sa se retraga fara penalizari sau sa opteze pentru camera single;
agentia isi rezerva dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport in cazul in care valoarea acestora este schimbata de compania aeriana;
agentia nu este raspunzatoare pentru eventualele perturbari ale orarului de zbor;
in situatia in care turistul achizitioneaza bilete de avion pe zboruri interne iar acestea nu mai corespund noului orar de zbor al cursei internationale, agentia nu are obligatia de a suporta eventualele diferente de pret ocazionate de reemiterea biletelor pe cursa interna; daca circuitul se anuleaza din cauza neintrunirii grupului minim, agentia nu este obligata sa suporte costul respectivelor bilete de avion;
conducatorul de grup poate modifica programul actiunii in anumite conditii obiective;
conform reglementarilor internationale, serviciile de ghidaj in interiorul muzeelor pot fi asigurate doar de catre ghizii locali;
politica de prealocare a locurilor in avion depinde de fiecare companie aeriana; la cerere, se pot furniza informatii suplimentare cu privire la acest aspect;
agentia nu este raspunzatoare pentru pierderea sau furtul bagajelor, a actelor au a obiectelor personale; in cazul in care aceste situatii nedorite apar, turistul are obligatia de a depune personal plangere la organele competente;
Preturile excursiilor optionale organizate la bordul vasului sunt informative si pot suferi modificari. Agentia nu este responsabila pentru modificarea acestor preturi. In plus, aceste excursii se organizeaza cu ghizi vorbitori de limba engleza, in autocare colective, insotitorul roman neavand posibilitatea sa traduca la microfon, limba de comunicare va fi engleza;
bacsisurile pentru prestatorii locali (tips) reprezinta o practica internationala si nu sunt obligatorii;
acest program nu este recomandat persoanelor cu mobilitate redusa;
in situatia in care turistul are cerinte speciale, cum ar fi dar fara a se limita la: camere alaturate sau cu o anumita localizare, meniu special, acestea vor fi cu titlul de solicitare catre prestatori dar nu vor fi considerate confirmate decat in masura posibilitatilor de la fata locului;
nominalizarea insotitorului de grup si comunicarea datelor de contact ale acestuia vor fi furnizate cel tarziu cu o saptamana inaintea plecarii in calatorie;
asezarea in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua;
prezentul document constituie anexa la contractul de prestari servicii.

Itinerariu

Ziua 1

BUCURESTI - ATENA
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:30 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia ATENA. Decolare la ora 16:30 si sosire in Atena la ora 18:05.
Transfer la hotelul The Stanley 4* sau similar. Vom avea dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru a descoperi numeroase aspecte interesante ale Atenei, capitala Greciei. Orasul se infatiseaza in fata turistului cu o varietate de culori si arome locale, cu magazine, cafenele, muzee si cu impresionantul Acropole, emblema capitalei.

Ziua 2

ATENA - KUSADASI
Mic dejun. Transfer in jurul pranzului catre portul Pireu pentru imbarcare pe vasul de croaziera Celestyal Crystal. Vasul va pleca din port la ora 18:00. Compania de croaziera Celestyal Cruises este mandra de identitatea sa elena. Mediterana de Est este casa sa si este singura linie de croaziera care ofera pasagerilor o experienta greceasca autentica acolo unde unele dintre cele mai vechi povesti s-au nascut. Vom naviga pe timpul noptii pana in Kusadasi.

Ziua 3

KUSADASI - vizita la EFES
Mic dejun. Vasul de croaziera va ajunge in port la ora 08:00 dimineata. Astazi vom petrece jumatate de zi explorand orasul Kusadasi in cadrul excursiei incluse: Efesul Antic de-a lungul timpului - Helenistic si Roman. Astazi vom avea parte de o adevarata incursiune in istoria locala.
Construit cu 3000 de ani in urma, Efesul a modelat istoria civilizatiilor grecesti, turcesti si crestine din locatia sa privilegiata, aleasa (conform legendei) de oracolul de la Delphi. Un loc de pelerinaj, datorita apropierii sale de Templul lui Artemis (una din cele 7 minuni ale lumii) si de prezenta unor mari personalitati crestine (apostolii Pavel si Ioan si Fecioara Maria) in interiorul zidurilor orasului, Efes este in prezent unul dintre cele mai mari situri arheologice romane din zona Marii Mediterane. Frumusetea epocii de aur este vizibila de-a lungul strazilor sale si a ruinelor foarte bine conservate. Pe masura ce exploram acest sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, vom avea ocazia sa ne conectam la vremurile de efervescenta culturala, vizibile in Agora Efesului, Odeon, Casele Patricienilor, frumosul Templu al lui Hadrian si uimitoarea Biblioteca a lui Celsus. Seara la ora 19:00 vasul va pleca din port mai departe spre Rodos.

Ziua 4

RODOS
Mic dejun. In jurul orei 08:00, vasul va acosta in portul din Rodos. Vom merge impreuna in excursia inclusa de o jumatate de zi:
Turul medieval - Acropolele din Lindos si cetatea cavalerilor din Rodos. Turul nostru va include vizitarea uimitorului Lindos, a impresionantei sale Acropole si a frumosului oras Rodos, unde la fiecare pas se pot vedea urmele Cavalerilor Ioaniti. Palatul Marelui Maestru isi merita numele si ne va ului cu arhitectura sa gotica impunatoare a fortaretei si puterea pe care o arata structurile sale defensive, cadru perfect pentru a afla cat mai multe despre epoca fascinanta a Cavalerilor. Plecarea vasului din port se va face la ora 18:00.

Ziua 5

CRETA/AGIOS NIKOLAOS
Mic dejun. Vasul de croaziera va acosta in portul din Agios Nikolaos la ora 08:00. Astazi ne vom bucura de ospitalitatea cretana. Vom debarca si vom participa la excursia inclusa de o jumatate de zi: Palatul minoic din Knossos - Prima Civilizatie Europeana\'. Palatul lui Minos din Knossos este celebru pentru arhitectura de exceptie avuta la momentul construirii sale. De asemenea numele regelui Minos este vestit deoarece se leaga mitul labirintului si uimitoarea poveste a Minotaurului. Creta este leaganul civilizatiei minoice (mileniul al II-lea i.Hr.), cea mai timpurie si mai stralucitoare civiizatie din spatiul european.
Dupa vizita ne vom bucura de timp liber pentru a savura frumusetea si unicitatea unui oras traditional din Creta cu cafenele sale si magazine elegante. La ora 20:00 vasul va ridica ancora si va pleca spre Santorini.

Ziua 6

SANTORINI
Mic dejun. La ora 07:00 vasul va ajunge in peisajul captivant al insulei Santorini.
Astazi ne vom bucura de excursia optionala de o jumatate de zi in satul Oia, bijuteria din Santorini(74 Euro/adult si 55 de Euro/copil pana in 12 ani). In drumul nostru spre Oia, vom trece pe langa satele pitoresti Firostefani, Imerovigli - \'balconul spre Marea Egee\' - si Megalochori, unde ne vom opri pentru fotografii. Turul nostru va continua cu o plimbare panoramica catre caldera din Santorini, ce ofera o priveliste impresionanta. Cand ajungem in Oia, vom merge pe strazile albe ale satului printr-un frumos labirint de magazine, cafenele, galerii de arta si hoteluri, construite armonios in stilul inconfundabil al Cycladelor. Dupa amiaza timp liber pentru plimbari indivduale. In cursul noptii vasul de croaziera va pleca spre Milos.

Ziua 7

MILOS - MYKONOS
Mic dejun. In aceasta dimineata la ora 08:30 vom ajunge in portul din Milos unde vom ramane pana la ora 13:30, cand vom porni mai departe spre Mykonos. Seara, la ora 19:00 vom ajunge in cea mai cosmopolita insula greceasca: Mykonos. Avem la dispozitie intreaga seara pentru a ne plimba pe stradutele inguste ale orasului Chora, cunoscuta si sub numele de Mikri Venetia (Mica Venetie), datorita cladirilor ridicate acum mai bine de 200 de ani de negustorii italieni, care ajungeau aici datorita comertului. Vasul va stationa pe parcursul noptii in Mykonos.

Ziua 8

MIKONOS - ATENA
Mic dejun. Astazi avem intreaga zi la dispozitie pentru a ne relaxa la bordul vasului sau pentru a vizita orasul Chora.
In aceasta zi va puteti plimba pe insula in cadrul excursiei optionale de o jumatate de zi in zona rurala cu Hora & \'Mica Venetie\' (70 Euro/adult si 50 Euro/copil pana in 12 ani). La ora 19:00 vom pleca din Mykonos la bordul vasului, pentru a ne intoarce in Atena. Vom naviga pe parcursul noptii.

Ziua 9

ATENA
Sosire in portul Pireu la ora 09:00 dimineata. Vom efectua in cursul diminetii formalitatile de debarcare de pe vas, apoi vom face un tur de oras inclus. Dupa amiaza, in jurul orei 15:00, se va efectua transferul la aeroport pentru a ne imbarca pe cursa Tarom, cu destinatia Bucuresti. Plecare la ora locala 18:55. Aterizare in Bucuresti la ora locala 20:30.

Ziua 1

BUCURESTI - ATENA
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) la ora 13:30 pentru imbarcare pe cursa TAROM cu destinatia ATENA. Decolare la ora 16:30 si sosire in Atena la ora 18:05.
Transfer la hotelul The Stanley 4* sau similar. Vom avea dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru a descoperi numeroase aspecte interesante ale Atenei, capitala Greciei. Orasul se infatiseaza in fata turistului cu o varietate de culori si arome locale, cu magazine, cafenele, muzee si cu impresionantul Acropole, emblema capitalei.

Ziua 2

ATENA - KUSADASI
Mic dejun. Transfer in jurul pranzului catre portul Pireu pentru imbarcare pe vasul de croaziera Celestyal Crystal. Vasul va pleca din port la ora 18:00. Compania de croaziera Celestyal Cruises este mandra de identitatea sa elena. Mediterana de Est este casa sa si este singura linie de croaziera care ofera pasagerilor o experienta greceasca autentica acolo unde unele dintre cele mai vechi povesti s-au nascut. Vom naviga pe timpul noptii pana in Kusadasi.

Ziua 3

KUSADASI - vizita la EFES
Mic dejun. Vasul de croaziera va ajunge in port la ora 08:00 dimineata. Astazi vom petrece jumatate de zi explorand orasul Kusadasi in cadrul excursiei incluse: Efesul Antic de-a lungul timpului - Helenistic si Roman. Astazi vom avea parte de o adevarata incursiune in istoria locala.
Construit cu 3000 de ani in urma, Efesul a modelat istoria civilizatiilor grecesti, turcesti si crestine din locatia sa privilegiata, aleasa (conform legendei) de oracolul de la Delphi. Un loc de pelerinaj, datorita apropierii sale de Templul lui Artemis (una din cele 7 minuni ale lumii) si de prezenta unor mari personalitati crestine (apostolii Pavel si Ioan si Fecioara Maria) in interiorul zidurilor orasului, Efes este in prezent unul dintre cele mai mari situri arheologice romane din zona Marii Mediterane. Frumusetea epocii de aur este vizibila de-a lungul strazilor sale si a ruinelor foarte bine conservate. Pe masura ce exploram acest sit al Patrimoniului Mondial UNESCO, vom avea ocazia sa ne conectam la vremurile de efervescenta culturala, vizibile in Agora Efesului, Odeon, Casele Patricienilor, frumosul Templu al lui Hadrian si uimitoarea Biblioteca a lui Celsus. Seara la ora 19:00 vasul va pleca din port mai departe spre Rodos.

Ziua 4

RODOS
Mic dejun. In jurul orei 08:00, vasul va acosta in portul din Rodos. Vom merge impreuna in excursia inclusa de o jumatate de zi:
Turul medieval - Acropolele din Lindos si cetatea cavalerilor din Rodos. Turul nostru va include vizitarea uimitorului Lindos, a impresionantei sale Acropole si a frumosului oras Rodos, unde la fiecare pas se pot vedea urmele Cavalerilor Ioaniti. Palatul Marelui Maestru isi merita numele si ne va ului cu arhitectura sa gotica impunatoare a fortaretei si puterea pe care o arata structurile sale defensive, cadru perfect pentru a afla cat mai multe despre epoca fascinanta a Cavalerilor. Plecarea vasului din port se va face la ora 18:00.

Ziua 5

CRETA/AGIOS NIKOLAOS
Mic dejun. Vasul de croaziera va acosta in portul din Agios Nikolaos la ora 08:00. Astazi ne vom bucura de ospitalitatea cretana. Vom debarca si vom participa la excursia inclusa de o jumatate de zi: Palatul minoic din Knossos - Prima Civilizatie Europeana\'. Palatul lui Minos din Knossos este celebru pentru arhitectura de exceptie avuta la momentul construirii sale. De asemenea numele regelui Minos este vestit deoarece se leaga mitul labirintului si uimitoarea poveste a Minotaurului. Creta este leaganul civilizatiei minoice (mileniul al II-lea i.Hr.), cea mai timpurie si mai stralucitoare civiizatie din spatiul european.
Dupa vizita ne vom bucura de timp liber pentru a savura frumusetea si unicitatea unui oras traditional din Creta cu cafenele sale si magazine elegante. La ora 20:00 vasul va ridica ancora si va pleca spre Santorini.

Ziua 6

SANTORINI
Mic dejun. La ora 07:00 vasul va ajunge in peisajul captivant al insulei Santorini.
Astazi ne vom bucura de excursia optionala de o jumatate de zi in satul Oia, bijuteria din Santorini(74 Euro/adult si 55 de Euro/copil pana in 12 ani). In drumul nostru spre Oia, vom trece pe langa satele pitoresti Firostefani, Imerovigli - \'balconul spre Marea Egee\' - si Megalochori, unde ne vom opri pentru fotografii. Turul nostru va continua cu o plimbare panoramica catre caldera din Santorini, ce ofera o priveliste impresionanta. Cand ajungem in Oia, vom merge pe strazile albe ale satului printr-un frumos labirint de magazine, cafenele, galerii de arta si hoteluri, construite armonios in stilul inconfundabil al Cycladelor. Dupa amiaza timp liber pentru plimbari indivduale. In cursul noptii vasul de croaziera va pleca spre Milos.

Ziua 7

MILOS - MYKONOS
Mic dejun. In aceasta dimineata la ora 08:30 vom ajunge in portul din Milos unde vom ramane pana la ora 13:30, cand vom porni mai departe spre Mykonos. Seara, la ora 19:00 vom ajunge in cea mai cosmopolita insula greceasca: Mykonos. Avem la dispozitie intreaga seara pentru a ne plimba pe stradutele inguste ale orasului Chora, cunoscuta si sub numele de Mikri Venetia (Mica Venetie), datorita cladirilor ridicate acum mai bine de 200 de ani de negustorii italieni, care ajungeau aici datorita comertului. Vasul va stationa pe parcursul noptii in Mykonos.

Ziua 8

MIKONOS - ATENA
Mic dejun. Astazi avem intreaga zi la dispozitie pentru a ne relaxa la bordul vasului sau pentru a vizita orasul Chora.
In aceasta zi va puteti plimba pe insula in cadrul excursiei optionale de o jumatate de zi in zona rurala cu Hora & \'Mica Venetie\' (70 Euro/adult si 50 Euro/copil pana in 12 ani). La ora 19:00 vom pleca din Mykonos la bordul vasului, pentru a ne intoarce in Atena. Vom naviga pe parcursul noptii.

Ziua 9

ATENA
Sosire in portul Pireu la ora 09:00 dimineata. Vom efectua in cursul diminetii formalitatile de debarcare de pe vas, apoi vom face un tur de oras inclus. Dupa amiaza, in jurul orei 15:00, se va efectua transferul la aeroport pentru a ne imbarca pe cursa Tarom, cu destinatia Bucuresti. Plecare la ora locala 18:55. Aterizare in Bucuresti la ora locala 20:30.