Packages title Packages subtitle

City Break title City Break subtitle

Vacanțe BIKE + DEGUSTĂRI în Europa. Vezi aici cazare Avem pachete turistice pentru pasionații de vacanțe active, degustări și vizite

Flight title Flight subtitle

Activities title Activities subtitle

Transfers title Transfers subtitle

Descoperă Europa pe bicicletă - Vacanțe #active

Destinații unice și itinerarii concepute special pentru a vă bucura pe deplin de atracțiile și cultura zonei. Mișcare, natură, vizite + degustări ale specialităților locale

Activ vă invită să petreceți și altfel de vacanțe: vacanțe active, vacanțe în care puteți îmbina utilul cu plăcutul, mișcarea și voia bună cu vizitele la obiectivele culturale și degustări de produse locale. Aceste vacanțe sunt organizate în detaliu de noi și partenerii noștri, puteți avea ghizi însoțitori sau puteți să savurați singuri bucuria traseelor, beneficiind de tot suportul și asistența turistică locală. 

Există 2 tipuri de pachete turistice bike tours:

- pachete turistice de grup sau mini-grup, în care sunteți acompaniați de un ghid însoțitor;

- pachete turistice în care primiți de la partenerii noștri locali absolut toate informațiile și echipamentele rezervate, hărți ale traseelor de parcurs, bicicletele rezervate, alte rezervări și servicii incluse și achitate, urmând ca bagajele să vă fie transportate la următorul loc de cazare rezervat.

În general, aceste pachete turistice conțin căt mai multe servicii la destinație, prânzuri și cine, degustări de produse locale pe traseu, tocmai pentru a beneficia de toate facilitățile regiunii și a cunoaște cât mai bine specificul acesteia.

Activtours vă poate organiza #SejurBike oriunde în Europa, Franța și Italia fiind două destinații preferate ale noastre, însă Austria, Spania, Grecia, Croația sunt la fel de provocatoare și interesante din punctul de vedere al ofertei generoase. 

Pe lîngă #BikeTours în Toscana, Valea Loirei, Provence, Liguria, Puglia, Viareggio, Bordeaux, Toulouse, Normandia, Coasta de Azur, în insulele Corsica, Sardinia, Elba vă invităm în frumoase vacanțe active #MountainBike în Alpii Francezi, în Dolomiți, în Alpii Austriei ... Vă așteptăm oricând solicitările - noi vindem ceea ce ne place și nouă, iar nouă ne plac vacanțele active și intense, pline de noutăți!

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid