Traseul cu bicicleta Kattegattleden

*de la 995 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire la Helsingborg

Check in hotelul situat central. Sper─âm c─â ve╚Ťi avea timp pentru c├óteva obiective turistice ├«n acest frumos ora╚Ö medieval, l├óng─â ocean.

Ziua 2: Helsingborg - Ängelholm: 62 km (49 km)

Aceast─â parte din Kattegattleden ofer─â un tur minunat al coastei, cu vederi uimitoare asupra ├ľresundului ╚Öi ├«n afara Zeelandei daneze. Vei ├«ncepe c─âl─âtoria ├«n Helsingborg, trec├ónd prin Castelul Sofiero cu ÔÇ×uimitoarea lui gr─âdin─âÔÇŁ - desemnat─â cea mai frumoas─â din Europa ├«n 2010. Traseul continu─â spre H├Âgan├Ąs ╚Öi spre peisajul superb ╚Öi st├óncos din peninsula Kullahalv├Ân. ├Än v├órful cel mai ├«ndep─ârtat al ora╚Öului Kullahalv├Ân se afl─â rezerva╚Ťia natural─â Kullaberg. Dac─â ave╚Ťi timp pentru o ocolire de pe potec─â, merit─â vizitat─â.

Pe m─âsur─â ce continui, vei ajunge ├«n cur├ónd la H├Âgan├Ąs, unde magazinele agricole ╚Öi m├óncarea gustoas─â sunt caracteristici distinctive. Unele dintre cele mai frumoase podgorii ale Sk├ąne se g─âsesc ╚Öi aici. De ce s─â nu v─â opri╚Ťi pentru ni╚Öte delicioase ╚Öi s─â v─â bucura╚Ťi de un picnic pe parcurs, dac─â vremea permite?

Turul continu─â ├«n jurul frumoasei dramatice peninsule Kullahalv├Ân, spre ora╚Öul ├ängelholm vechi de 500 de ani, destina╚Ťia ta pentru ziua respectiv─â.

62 km. Este posibil s─â se scurteze la 46 km, p─âr─âsind poteca ╚Öi bicicleta aproximativ 10 km pe un drum minor cu pu╚Ťin trafic ├«ntre H├Âgan├Ąs ╚Öi Jonstorp.

Ziua 3: Ängelholm - Halmstad: 60 km (41 km, 94 km, 76 km)

De la ├ängelholm, Kattegattleden continu─â de-a lungul coastei, ├«nainte ca drumul s─â plece ╚Öi s─â v─â t─âia╚Ťi de-a lungul peninsulei, ├«n inima ora╚Öului Bj├Ąre. Urcarea va fi bl├ónd─â la ├«nceput, dar ├«n cur├ónd devine mai abrupt─â. Acum merge╚Ťi ├«ntr-un cadru agricol modern ╚Öi ve╚Ťi ajunge treptat la ╚Ťara agricol─â pe scar─â mic─â, care s-a bazat pe animale ├«nc─â din timpurile preistorice ╚Öi este tipic─â pentru Bj├Ąrehalv├Ân. Dup─â o plimbare palpitant─â pe creast─â, sec╚Ťiunea se ├«ncheie ├«n metropola de divertisment din B├ąstad. Dup─â o vizit─â la B├ąstad, ve╚Ťi lua trenul spre Halmstad. (Bilet de tren pe cheltuiala ta.)

Distan╚Ť─â: 60 km sau 41 km, cu bicicleta ├ängelholm - B├ąstad ╚Öi lua╚Ťi trenul B├ąstad - Halmstad.

Dac─â prefera╚Ťi s─â merge╚Ťi cu bicicleta din B├ąstad, pute╚Ťi continua pe una dintre cele mai lungi plaje de nisip din Suedia ╚Öi apoi face╚Ťi o ├«ntoarcere spre interior spre rezerva╚Ťiile naturale Gullbranna ╚Öi T├Ânnersa. La scurt timp, ve╚Ťi ajunge la Halmstad.

Distan╚Ťa: 94 km. Este posibil s─â se scurteze la 76 km s─ârind Torekov ╚Öi s─â face╚Ťi o scurt─âtur─â c─âtre B├ąstad.

Ziua 4: Halmstad - Falkenberg: 57 km

Din ora╚Öul Halmstad c─âl─âtoria va continua spre vest, spre una dintre cele mai ├«ndr─âgite plaje ale coastei de vest, Tyl├Âsand, urmat─â de plajele Fr├Âsakull, Ringen├Ąs ╚Öi Vilsh├Ąrad. Dup─â aceasta, calea se ├«ntoarce spre est ╚Öi se conecteaz─â la Kustv├Ągen, drumul coastei.

De-a lungul drumului ve╚Ťi trece mai multe rezerva╚Ťii naturale frumoase, cu paji╚Öti unice, at├ót ├«nainte c├ót ╚Öi dup─â fermec─âtorul sat Steninge. Chiar ├«n jurul plajei Steninge, peisajul se va schimba de la steril ╚Öi pietros ├«ntr-un cadru luxuriant agricol, ghid├óndu-v─â spre oprirea de peste noapte a zilei: Falkenberg.

Ziua 5: Falkenberg - Varberg: 39 km

Traseul continu─â prin ora╚Öul Falkenberg, unul dintre cele mai vechi ora╚Öe medievale ale lui Hallands. Pe m─âsur─â ce v─â apropia╚Ťi de Varberg, destina╚Ťia final─â a zilei, ve╚Ťi trece pe Apelviken, o plaj─â care atrage windsurfers din toat─â Europa. La o scurt─â plimbare de la Cetatea Varberg se va turna ├«n fa╚Ťa ta, merit─â vizitat. Pute╚Ťi merge cu bicicleta p├ón─â la cetate, dac─â sunte╚Ťi preg─âtit pentru o provocare. Sau, ├«n schimb, vizita╚Ťi Societetsparken ╚Öi face╚Ťi o binemeritat─â odihn─â la umbra copacilor cu frunze.

Ziua 6: Varberg - Kungsbacka: 75 km (65 km, 48 km)

La nord de Varberg, peisajul se schimb─â - plajele de nisip devin st├ónci st├óncoase ╚Öi ├«ncep s─â apar─â primele insule, precum Getter├Ân, Balg├ ╚Öi Vendels├Â. Mai departe ve╚Ťi ajunge la o ├«ntindere lini╚Ötit─â de-a lungul oceanului ╚Öi a frumoaselor plaje din ├ůsa.

Mai departe, v─â recomand─âm un mic ocol pentru a vizita Castelul Tjol├Âholm,

Singurul castel Tudor din Suedia, ├«nainte de a continua spre Fj├Ąr├ąs Br├Ącka, faimos pentru cele 100 de pietre ├«n picioare de pe c├ómpul morm├óntului Li. Traseul continu─â pe drumuri mici de-a lungul c├ómpurilor ╚Öi p─â╚Öunilor de cai p├ón─â ajunge╚Ťi la Kungsbacka, oprirea final─â pentru ast─âzi ╚Öi unul dintre cele mai mari centre comerciale din vestul Suediei.

Posibil de scurtat la 65 km. De asemenea, pute╚Ťi scurta la 48 km cu bicicleta Varberg - ├ůsa ╚Öi lua╚Ťi trenul de la ├ůsa la Kungsbacka.

Ziua 7: Kungsbacka - G├Âteborg: 62 km (41 km)

Aceast─â ultim─â por╚Ťiune a traseului se desf─â╚Öoar─â de-a lungul fiordului Kungsbacka, ├«napoi spre ocean. Ve╚Ťi trece pe l├óng─â micul sat litoral S├Ąr├Â, unde regalitatea ╚Öi societatea din G├Âteborg s-au ├«nt├ólnit pentru distrac╚Ťie la ├«nceputul secolului XX. Poteca continu─â de-a lungul st├óncilor, p─âdurilor luxuriante, golfurilor ╚Öi porturilor mici, oferind o mul╚Ťime de locuri pentru a ├«nota sau doar pentru a v─â relaxa. C├ónd te apropii de centrul Goteborg, vei trece de Nya

Varvet ╚Öi rezerva╚Ťia de cultur─â Klippan ╚Öi continua╚Ťi de-a lungul G├Âta ├Ąlv p├ón─â c├ónd ajunge╚Ťi la destina╚Ťia final─â: Opera din G├Âteborg ╚Öi portul Lilla Bommen. Bine a╚Ťi venit la Goteborg!

Distan╚Ťa: 62 km. Este posibil s─â se scurteze la 41 km prin omiterea peninsulei Onsala.

Ziua 8: Turul se încheie după micul dejun

Turul se încheie după micul dejun.

Pretul include:

- 7 nop╚Ťi de cazare, inclusiv micul dejun

- Transferuri de bagaje

- Harta turistic─â ╚Öi informa╚Ťii detaliate ├«n englez─â sau german─â (1 pe camer─â) fi╚Öiere GPX

- Linie de service 24 de ore

Pretul nu inlcude:

- Închirieri biciclete sau echipamente

- Masa

- Transferuri de la / de la aeroport la / de la prima / ultima cazare

- Zboruri

- Cheltuieli personale precum b─âuturi, apeluri telefonice, sfaturi etc

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta