Sejur combinat in Miami si Bahamas

*de la 3499 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

ITINERAR:

ZIUA 1: Bucuresti – Miami

Transport avion Bucuresti – Miami. Sosire in Miami si transfer la hotel, pentru cazare.

ZIUA 2 – 3: Miami Beach

In aceste zile va veti bucura de plaja si soare sau puteti descoperi imprejurimile. Aloca-ti timp pentru a vizita principalele atractii ale orasului, printre care Vechea Manastire Spaniola, Muzeul Holocaustului, Castelul de Coral, Piscina Venetiana sau Gradinile Vizcaya. Iti recomandam o croaziera de o zi in Bahamas si bineinteles o plimbare pe Collins Avenue sau pe Ocean Drive. Dupa lasarea serii, poti experimenta si viata de noapte din Miami, cu restaurante, baruri, cluburi, muzica si multa distractie.

ZIUA 4: Excursie: Mansions of Cellebrities Boat Tour

In aceasta croaziera pe apele cristaline ale Golfului Biscayne, dupa ce veti observa portul si navele de croaziera, dar si orasul vazut de pe mare, veti avea ocazia de a admira Miami’s Millionaire Row, care gazduieste unii dintre cei mai renumiti si mai bogati actori din lume, oameni de afaceri si artisti. Pe masura ce navigati pe langa exclusivista Insula Star, veti putea repera casele și mega iahturile unor celebritati precum Gloria Estefan, Madonna si Silvester Stalone!

ZIUA 5: Miami – Nassau

Zbor direct din Miami in Bahamas. Sosire la aeroportul din Nassau, transfer si cazare la hotel.

ZIUA 6: Excursie: Nassau Sightseeing Tour si Atlantis Paradise Island Resort

Acest tour include cele mai importante obiective din Nassau, precum Fortul Fincastle, sau Bay Street, care este principala strada din Nassau, paradisul tuturor turistilor care viziteaza insula, pasionati de shopping. Veti avea ocazia sa vizitati si magnificul hotelul Atlantis, care se afla pe insula Paradise, care se intinde pe o suprafata foarte mare, cu un imens aquapark si care are cel mai mare cazinou din Bahamas.

ZIUA 7: Nassau

In aceasta zi veti putea face plaja sau diferite sporturi acvatice, precum snorkeling sau scuba diving. De asemenea, puteti merge la Bob Marley Resort (fosta casa de vacanta a artistului), pentru a sta la plaja sau a savura un cocktail sau un pranz traditional, sau puteti merge la gradina zoologica Ardastra, pentru a admira pasarile flamingo, sau sute de alte specii exotice de reptile, pasari si mamifere din intreaga lume.

ZIUA 8: Excursie: Inot cu porcii in Exuma

Inotul cu porcii in insulele Exuma, este cea mai renumita atractie si activitate din Bahamas. Turistii vor avea ocazia sa ii hraneasca si sa faca poze cu ei, in timp ce se bucura de peisajul exotic al insulei. Grupul de insule Exuma sunt năucitor de fotogenice și concentrează o sumă de atracții greu de egalat: vizitarea unor bancuri de nisip în mijlocul oceanului, scoase la iveală de reflux; înot cu celebrii porcușori din Bahamas; snorkeling într-o grotă în care au fost filmate scene din James Bond – Thunderball; înot cu rechinii la Compass Key; oprire pe o insula plină de iguane.

ZIUA 9: Nassau

In aceasta zi va puteti relaxa la plaja sau puteti merge pe plaja cu nisip roz din Harbor Island (Eleuthera), una dintre plajele cu nisip roz care apare mai mereu in top 10 din lume.

ZIUA 10: Excursie: Blue Lagoon Island

Aceasta insula privata se afla la cinci kilometri de Nassau. Initial, laguna insulei a fost o mlastină de sare si a fost denumita oficial Salt Cay. Insula Blue Lagoon ofera turistilor tot ceea ce ar putea vreodata sa-si dorească atunci cand isi imagineaza o insula tropicala privata - plaje albe, alb, ape turcoaz clare, sute de copaci de nuca de cocos, recife de corali si vegetatie naturala frumoasa. In plus, veti vizita parcul marin, pentru a vedea leii de mare si delfinii.

ZIUA 11: Nassau

Timp liber la dispozitie.

ZIUA 12: Nassau – Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zborul de retur Nassau – Bucuresti.

CAZARE SI TARIFE:

Varianta Standard: Hotel The Lorraine Miami 3* + Hotel Courtyard by Marriott Nassau Downtown 3*: 3499 euro/persoana/sejur

Varianta Premium: Hotel RIU Plaza Miami Beach 4* + Hotel British Colonial Hilton Nassau 4*: 3749 euro/persoana/sejur

Varianta Deluxe: Hotel COMO Metropolitan Miami Beach 5* + Hotel SLS Baha Mar Nassau 5*: 4689 euro/persoana/sejur

Servicii incluse:

- 5 nopti cazare in Miami , cu mic dejun inclus

- 7 nopti cazare in Nassau, cu mic dejun inclus

- Excursie: Mansions of Celebrities Boat Tour in Miami

- Excursie: Nassau Sightseeing Tour & Atlantis Resort Visit

- Excursie: Exuma – Swim with the Pigs

- Excursie: Blue Lagoon Island

- Transferuri aeroport-hotel-aeroport in Miami

- Transferuri aeroport-hotel-aeroport in Nassau

- Zbor intern Miami – Nassau

- Transport avion Bucuresti – Miami

- Transport avion Nassau – Bucuresti

- Taxe de aeroport

- Asigurare storno si medicala

Nu sunt incluse:

- Viza pentru SUA

- Taxe locale (se achita la receptia hotelului)

- Excursii optionale (altele decat cele incluse in program)

- Bagaj de cala pentru zborul intern Miami – Nassau (se achita doar pe aeroport, inainte de imbarcare)

- Cheltuieli personale, bacsisuri, etc

- Early check-in / Late check-out

Cere o oferta