Vacanțe V.I.P. în Viena Imperială
O vacanță DELUXE, clubbing, fun, shopping sau ... doar pentru tine ... #exclusiv

Be V.I.P. în Viena Imperială: fun, shopping, clubbing - vacanță DELUXE

Profesioniști în vacanțe Luxury 100% complexe & intense, personalizate, după gustul tău. Organizăm private party pentru aniversări sau petreceri ale burlacilor/burlăcițelor etc.

5
 
Transport, la cerere
Oricând - suntem la dispoziție! Servicii De Lux pentru Luxury Travel V.I.P.
TripAdvisor 5.0 Tripadvisor Score: 5.0
Oferta complet personalizată și adaptată viselor tale!
*de la
 
599
Preț/pers./pachet/Servicii exclusiviste/Clienți Premium

IMPERIAL V.I.P. ESCAPE IN VIENA

Prezentare – General Facts: Viena este capitala Austriei și al zecelea oraș ca mărime din cadrul Uniunii Europene.

Orașul a fost secole la rând capitală imperială și reședință a familiei imperiale de Habsburg, ceea ce a dus la dezvoltarea sa ca unul dintre cele mai importante centre culturale și politice ale Europei. La propunerea Republicii Austria, centrul vechi al orașului Viena precum și castelul Schönbrunn, mărturii vii ale domniei familiei imperiale de Habsburg, au fost trecute de UNESCO pe lista monumentelor patrimoniului mondial.

Pentru multe secole, Viena a fost centrul muzicii clasice și al operei. Christoph Willibald Gluck, Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn, Ludwig van Beethoven, Franz Schubert, Johannes Brahms și Anton Bruckner și alții, au lucrat la Viena, iar Antonio Vivaldi a murit aici. Johann Strauss-fiul și familia sa au creat valsurile în Viena, iar orașul a devenit casa așa-zisei „A Doua Școală Vieneză”, cu Arnold Schönberg, Alban Berg și Anton Webern toți fiind născuți aici. Este și sediul Orchestrei Filarmonice Vieneze.

Viena este notabilă și pentru arhitectura sa. Există numeroase clădiri în stil baroc, precum Palatul Schonbrunn, Palatul Belvedere și mukte alte palate aristocrate, dar sunt reprezentate si toate celelalte stiluri. 

Viena este un important centru politic internațional, unde își au sediul organizații de primă mărime, precum Organizația Națiunilor Unite(ONU)

Clima Vienei este temperat continentală cu influențe oceanice dinspre vest. Precipitațiile sunt în Viena relativ mici în comparație cu celelalte regiuni ale Austriei, perioadele de secetă fiind lungi. Iernile sunt însă blânde față de restul țării. Temperatura medie se ridică la 11,4 °C în centrul Vienei, coborând la 10,2 °C spre periferie. Precipitațiile sunt în medie de 600 mm, vienezii bucurându-se de numai 60 de zile de vară, față de cele 70 de zile de iarnă pe an.

Best time to go:

 • Cele mai bune luni pentru vreme bună în Viena sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August și Septembrie

 • În medie, cele mai calde luni sunt Iulie și August

 • Ianuarie este luna cea mai rece a anului

 • Cele mai ploioase luni sunt Mai, Iunie și Iulie

Best Value: Viena este frumoasă primăvara, cele mai bune luni de vizitat sunt între aprilie și mai, când vă puteți bucura de vreme blândă și mai puțini turiști; de asemenea, grădinile sunt înflorite și vă puteți bucura de vegetația splendidă în piețe și parcuri.

Condiții de călătorie/ Viza: Vei avea nevoie de pașaport care să fie valabil încă 6 luni de la data ieșirii sau de carte de identitate, poți călători cu oricare dintre cele doua tipuri de documente. Viza de intrare nu este necesară pentru cetățenii români.

Cum ajungi în Viena: Cu avionul – există zboruri directe din România la Viena, deservită de aeroportul Wien Schewacht, aflat la 16 km. de centrul orașului.

Cu mașina personală – distanța dintre București și Viena este de 1100 km și poate fi parcursă în aproximativ 12 ore.

Cu trenul – există tren care pleacă din București – gara de Nord și ajunge la Viena, însă călătoria durează foarte mult și este obositoare

Cu autocarul – există curse zilnice din România în Viena, iar călătoria din București durează aproximativ 20 de ore.

Transportul în Viena: Viena este un oraș care poate fi explorat pe jos, în special centrul orașului.

Există, de asemenea, mai multe opțiuni pentru cei care preferă să călătorească cu stil și să evite transportul public (Rețeaua de tramvaie din Viena este una din cele mai performante din lume și este în prezent una dintre cele mai mari rețele mondiale de tramvai, cu o lungime totală de aproximativ 180 km). Taxiurile sunt o opțiune excelentă, întrucât sunt contorizate și rezonabile ca preț în comparație cu alte orașe din Europa, puteți închiria un taxi pentru a vă duce în jurul obiectivelor turistice sau pentru a le închiria la oră. Uber este de asemenea utilizat pe scară largă la Viena.

Închirierea unei mașini nu este recomandată în Viena, deoarece parcarea este incredibil de greu de găsit și costisitoare.

Închirierea de biciclete este o opțiune excelentă pentru călătorul mai activ și este una dintre metodele preferate de transport de către localnici.

Cel mai elegant mod de transport este cu un șofer privat, pe care îl puteți închiria de la Blacklane, o platformă de închiriere a mașinilor cu șofer privat.

Ce se poate vizita în Viena. TOP 15 Obiective Turistice în Viena:

1. Palatul Schonnbrunn - Resedinta de vara a imparatesei Sissi, palatul este unul dintre cele mai frumoase complexe arhitectonice in stil baroc din Europa. Cladirea baroca va incanta orice iubitor de arta si frumos, la fel si privelistea parcului, Palmenhaus, sera palmierilor, si gradina zoologica.

2. Palatul Belvedere - Palatul Belvedere a fost resedinta de vara a printului Eugen, erou de razboi din secolul al XVII-lea. Este un palat splendid, in stil baroc, cu intinse gradini franceze, amenajate cu bazine de apa, fantani, sculpturi, trepte si mici cascade. Tema intregului ansamblu este calatoria omului din intuneric catre lumina divina. Belvedere gazduieste Galeria Nationala a Austriei, unde puteti vedea picturi faimoase ale artistilor plastici austrieci, printre care lucrarea “Sarutul” de Gustav Klimt, apartinand miscarii art nouveau.

3. Palatul Hofburg  - Timp de mai bine de 600 de ani, palatul Hofburg a fost resedinta suveranilor austrieci. De-a lungul timpului a fost dezvoltat, ajungand unul dintre cele mai importante centre din istoria europeana. Initial o fortareata din secolul al XIII-lea, Hofburg a fost extins de fiecare imparat. Complexul se intinde pe o suprafata de 240.000 metri patrati si este impartit in 18 aripi, 19 curti interioare si 2.600 de camere și puteți vizita inclusiv Apartamentele imperiale, Muzeul Sissi și colecția de argint. Tot aici se află și Școala Spaniolă de Călărie, unde poți asista la mai multe tipuri de reprezentații cu renumiții cai lipițani, cunoscuți în toată lumea pentru frumusețea și grația din mișcări. Îi poți urmări în timpul repetițiilor de dimineață sau în spectacolele de seară. 

4. Catedrala Stephansdom - Aflata in inima orasului, catedrala Stephansdom este unul dintre obiectivele emblematice ale Vienei si cel mai frumos edificiu gotic al Austriei. Clopotul catedralei este unul din cele mai mari din lume si a fost facut din fierul obtinut dintr-un tun capturat de la turci in anul 1683. Desi trebuie sa urcati 343 de trepte pentru a ajunge la balconul vizitatorului din Turnul de Sud, nu pierdeti privelistea asupra Vienei.

5. Opera de Stat din Viena - Wiener Staatsoper este una dintre cele mai importante opere din lume, unde sunt prezentate o varietate de specatacole de opera si balet la cel mai inalt nivel artistic.

6. Cartierul Muzeelor - Cartierul Muzeelor este vechea cladire baroca ce servea drept grajd pentru caii imparatului, care a fost transformata intr-unul dintre cele mai mari complexe muzeale. Situat in inima orasului, Cartierul Muzeelor este una dintre marile atractii ale Vienei, unde tinerii se aduna in cafenele moderne si in zonele verzi linistite.

7. Gradina Zoologica Schonbrunn - In vara anului 1752 Imparatul Franz I. Stephan von Lothringen, sotul Mariei Theresia, si-a condus musafirii prima oara prin menajeria nou amenajata in gradina palatului Schonbrunn. De atunci exista la Viena cea mai veche gradina zoologica a lumii. Gradina Zoologica din Schonbrunn se numara astazi printre cele mai moderne si bine amenajate gradini zoologice ale lumii. Aici traiesc peste 500 de specii de animale, de la tigrul siberian pana la rinocer, atractia gradinii find puii de urs panda si koala.

8. Prater - Parcul de distractii Prater a devenit o adevarata institutie austriaca. Parcul este amenajat pe un vechi teren de vanatoare deschis publicului de catre imparatul austriac Iosif al II-lea, ca mai apoi sa fie transformat in zona de recreatie pentru toti austriecii in 1766, fiind astfel unul din cele mai vechi parcuri de distractie din Europa. 

9. Muzeul Mozart - In apartamentul din Domgasse 5, Wolfgang Amadeus Mozart a compus “Nunta lui Figaro” si “Impresario”. Muzeul incearca sa prezinte viata lui Mozart si Viena vremurilor in care a trait compozitorul – era barocului tarziu, o perioada infloritoare din punct de vedere cultural pentru intreaga Austrie, si despre viata tumultoasa a lui Mozart. 

10. Muzeul Albertina - Albertina este un muzeu din primul district al Vienei. Este gazda uneia dintre cele mai mari si importante colectii de arta grafica din lume, cu aproape 65000 de desene si un milion de printuri vechi, dar si lucrari de grafica moderna.

11. Primaria din Viena - Rathaus Viena - Primaria din Viena este una dintre cele mai frumoase cladiri din multitudinea de frumuseti arhitecturale pe care le are acest oras. Astazi cladirea Primariei din Viena este sediul central al administratiei municipale a orasului si peste 2000 de oameni lucreaza aici. Vizitatorii vor fi impresionati de salile impozante ale primariei care destul de des asigura un cadru placut pentru diverse evenimente cum ar fi: conferinte de presa, concerte sau baluri. În fața primăriei se organizeze diverse evenimente, printre care și faimosul Târg de Crăciun de la Viena.

12. Turnul Dunarii - Donau Turm -  e poziționat mai departe de centru, într-o zonă rezidențială. De aici, priveliștea este absolut superbă și în plus, restaurantul este inedit, cu platformă rotitoare, pentru o vedere 360 asupra orașului.

13. Mariahilferstrasse - Maria Hilf este in sectorul 6 din Viena si foarte aproape de centrul orasului. Este o zona foarte populata cu multe cladiri rezidentiale. Pe langa Universitatea tehnologica din Viena, in Maria Hilf puteti gasi si Conservatorul Franz Schubert. Shopping-ul la Viena este un motiv de city-break in sine si Mariahilferstrasse este una dintre destinatiile pe care iubitorii de cumparaturi nu le pot rata sub nicio forma.

14. Ringul Vienez – Ringstraße, care delimita in trecut orasul de zonele sale limitrofe, este acum parte integranta a centrului istoric al Vienei, etaland cu un rafinament splendid monumente si edificii care pastreaza intacte farmecul si eleganta vechiului oras imperial.
Observatorul Urania, Muzeul de Arte Aplicate, Stadtpark (cu a sa statuie aurita a lui Johann Strauss si Kursalonul renumit pentru gazduirea concertelor clasice), sau Opera Nationala, Piata Maria Tereza, Muzeul de Istorie Naturala si Muzeul de Arta, toate isi gasesc locul pe Ringul Vienez, alaturi de Palatul Hofburg – resedinta de iarna a familiei imperiale.
In acelasi timp va vor atrage cladirea Primariei, Biserica Votiva sau Universitatea din Viena, toate repere ale oricarui city break in capital Austriei. Centrul orasului vechi este insa dominat de silueta impunatoare a Catedralei Sfantul Stefan, un extraordinar exemplu de arhitectura gotica care ascunde o istorie impresionanta.

15. Casa Hundertwasserhaus este unul dintre cele mai populare obiective din Viena, atragand localnici si turisti din toata lumea – curiosi care doresc sa admire aceasta casa pictata. Fatada casei se joaca in culori aprinse cu vegetatia care abunda pe balcoanele cochete ale cladirii, creand din aceasta locatie o atractie renumita si o lucrare de arta unica, cunoscuta in toate colturile lumii. Casa a fost pictata de artistul Friedensreich Hundertwasser si poate fi admirata din exterior de toti doritorii.

Propunerile noastre pentru Program #V.I.P.LuxuryTravel by #Activ:

Cazarea in Viena - toate hotelurile au calificativul Superb, nota peste 9 și se încadrează în categoria hotelurilor de lux:

Hotel Imperial – A Luxury Collection 5*

Hotel Park Hyatt Vienna 5*

Palais Coburg Hotel Residenz 5*

The Ritz Carlton Vienna 5*

Hotel Sacher Wien 5*

Grand Hotel Wien 5*

Hotel Palais Hansen Kempinski Wien 5*

Hotel Bristol – A Luxury Collection 5*

Steigenberger Hotel Harrenhof 5*

Hotel Sans Souci Wien 5*

Hotel SO/Vienna 5*

* Este permisă cazarea în interiorul Palatului Schonbrunn în Schloss Schonbrunn Grand Suite, situată în aripa estică a palatului. Acest apartament era folosit de membrii gospodăriei imperiale.

Transport: Bilete de avion dus – intors, Bucuresti – Viena – Bucuresti, zbor direct, cu bagaj de cală inclus, check-in on-line efectuat

Transferuri: Luxury Chauffeured Private Car Transfer, meet&greet la aeroport si retur, cu pick-up de la hotel

VIP Services la aeroport (VIP terminal, formalităti rapide de check-in și control pașsaport, VIP lounge, transfer privat, support VIP)

Luxury Lifestyle:

Tours& Sightseeing:

Turul orașului cu limuzina

Turul orașului cu trăsura cu majordom și vizitiu – include băuturi și gustări

Private Vienna City Tour – include Schonbrunn Palace și Grădinile

Private Tour of Beethoven’s Vienna

The Big Albertina Art Tour

Art Nouveau & Baroque Walking Tour

Vizitează Hofburg și Trezoreria Imperială din Hofburg, cea mai renumită trezorerie din lume, unde se păstrează două coroane imperiale, tezaurul Burgundiei şi tezaurul Ordinului Lânii de Aur (Ordinul Dinastiei de Habsburg)

Backstage Classical Music Tour – include Muzeul Beethoven

Mysterius Empress Sissi Tour

Salzburg / Hallstatt / Graz Private Tours

Private Danube Valley Tour in limousine

Private Trip from Vienna to Wachau Valley

Private Vienna Wine Tour – cu degustare de vinuri

Shows / Performances / Concerts

Concertul de Anul Nou de la Viena susținut de Orchestra Filarmonică din Viena

Concertul de Anul Nou de la Viena la Palatul Auersperg cu cină

New Year’s Eve Gala in Vienna City Hall’s Grand Ballroom

Imperial Ball at Hofburg Palace on New Year’s Eve

VIP Mozart Vienna Concert cu cină la Restaurantul Opus de la Hotelul Imperial 5*

Vienna Hofburg Orchestra Concert at Vienna State Opera

Kursalon Vienna Concert Hall: Johann Strauss & Mozart Concert și cină la Restaurant Johan

Concert by the Vienna Baroque Orchestra at Palais Schonbrunn – Batthyany și cină la Café Landtmann

Schonbrunn Palace, Hofburg Palace, Cină la Café Residenz din Schonbrunn și Concert în Sala Orangery a Palatului Schonbrunn

Croazieră pe Dunăre, Cină la Café Residenz din Schonbrunn și Concert la Palatul Schonbrunn

Concert de muzică clasică la Viena State Opera

Musical / Balet la Vienna Volksoper

Teatru la Burgtheater (Teatrul Național)

Concert al celor mai cunoscuți artiști la Wiener Stadthalle (cu opțiune VIP)

Transport: 

Închiriază o mașină de lux cu șofer privat

Helicopter Tour

Tur panoramic al orașului cu Balonul cu aer cald (cu opțiune de pick-up cu limuzina)

Zbor panoramic privat cu aeroplanul deasupra și în jurul Vienei

Turul orașului cu barca cu motor pe Dunăre

Imperial E-Carriage Tour (caleașca regală eco-friendly)

Sports:

Spanish Riding School Tour & Demonstration (Școala Spaniolă de Călărie)

Turneul de Tenis Erste Bank Open (cu opțiune de bilete Premium și Business)

Private Kayaking Tour of Vienna on the Danube

Wakeboard, Wakesurf, Water Skiing & Tube on the Danube

Curse de Cai la Krieau

Meciuri de Fotbal, Ice-Hockey, Volleyball, American Football

Shopping:

Goldenes Quartier – o zonă pentru cumpărăturile de lux, unde se găsesc magazine celebre precum Louis Vuitton, Emporio Armani, Prada, Saint Laurent, Miu Miu

Foarte multe magazine de lux de brad se găsesc și în Kohlmarkt, Tuchlauben și Karntner strasse

Mariahilfstrasse – deține recordul de cea mai lungă stradă de shopping din Austria.

Parndorf Outlet private trip – magazine de brand la prețuri avantajoase

Candelabre – de la J&L. Lobmeyr (rapperul canadian Drake și-a cumpărat un candelabru de la acest magazin pentru vila sa din Toronto)

Pantofi de lux: Midanis Schuche, Liska, Ludwig Reiter

Ceasuri elegante: Carl Suchy &Sohne – cel mai important brand vienez de ceasuri

Bijuterii: magazinele Swarowski

Going Out: Puteți participa la unul dintre multele Baluri organizate în Viena; puteți închiria rochii și costume tematice și puteți închiria de asemenea, și o caleașcă, care să vă aducă la bal și la cină

Savurați o cafea tradițională la maiestuoasa cafenea Café Central (deschisă înca din 1876), unde vin și multe celebrități. De asemenea, la majoritatea cafenelelor cunoscute din Viena, precum Café Residenz, Café Landtmann, Café Schwarzenberg, Café Sperl, puteți participa și la un Café Concert cu muzică clasică.

Prânz / Cină la un restaurant cu stele Michelin, precum Opus (de la Hotel Imperial 5*) sau Le Ciel by Toni Morwald (la etajul 7 de la Grand Hotel Wien 5*) sau Silvio Nickol la Palais Coburg 5*

Degustați un vin tradițional la Meinl’s Weinebar, cel mai cunoscut bar cu specific

Rezervați o masă la restaurantul din Donauturm (Turnul Dunării), care are o platformă care se rotește și puteți avea o panoramă de 360 grade asupra orașului, la 252 metri înălțime

Cocktail/ Șampanie la un Rooftop bar, precum Atmosphere Bar, situat la etajul 8 al Hotelului The Ritz Carlton Vienna 5*

Apple Strudel Show la Café Residenz Restaurant, situat in Palatul Schonbrunn

Party la Praterdome, cel mai mare night club din Austria

Diverse:

Participați la o Licitație în Viena: Dorotheum este una dintre cele mai mari case de licitații din lume, pentru obiecte de artă ți antichități și WestLicht Photo Auction pentru tablouri

Rezervați un vagon privat in Roata din parcul de distractii Prater, cu prânz/cină, pentru a vă bucura de priveliștea unică asupra Vienei

Relaxare la SPA – Aux Gazelles Spa – are hammam turcesc și bucătărie orientală

Mergeți la Târgul de Crăciun organizat în fața Primăriei, unul dintre cele mai cunoscute și frumoase târguri de acest fel

Royal / Instagram Photoshooting cu fotograf profesionist

Food & Drink în Viena: vă recomandăm urmatoarele locații:

Restaurante cu stele Michelin – exista 67 de astfel de restaurante în Viena, printre care, cele mai renumite sunt: Amador (singurul cu 3*); Opus 2* (în Hotel Imperial 5*); Steirereck 2*; Konstantin Filippou 2*; Le Ciel by Toni Mörwald 2* (în Grand Hotel Wien 5*); Silvio Nickol at Palais Coburg 2*; Mraz und Sohn 2*; Opus 1* (în Hotel Imperial 5*); Restaurant Edvard 1* (în Palais Hansen Kempinski Hotel 5*); Das Loft 1* (la etajul 18 al Hotelului SO/Vienna 5*), Walter Bauer 1*

Restaurante Gourmet: Fabios; Vincent; At Eight; Dom Beisl; Unkai; Aend; Herzig; Kim; Patatara Thai Fine Cuisine; Shiki Japanase Fine-Dining; Tian; Tuya

Rooftop Bars: Atmosphere Rooftop Bar&Lounge at Ritz Carlton Hotel 5*; Café Bqr Bloom at Hotel Lamée 5*; Le Loft at Hotel Sofitel; Das Loft bar& Lounge at SO/Vienna Hotel 5*; Sky Bar on Steffl Store; 58 Bar at Hotel Melia 5*; Das Schick at Hotel Am Parkring 4*; Dachboden at 25 Hours Hotel 4*

Vienna’s Best Wine Bars: Meinl’s Weinbar, Mayer am Pfarrplatz, MAST Weinbistro, Ignacio Vinos e Ibéricos, Wieninger am Nussberg, Heunisch & Erben, Eulennest Vinothek & Weinbar, Unger und Klein, Zum Schwarzen Kameel

The Best Coffee Houses (Cafenele din Viena sunt atât de populare și de importante pentru cultura Austriei, încât au devenit unele dintre principalele atracții ale orașului): Café Residenz din Palatul Schonbrunn,Café Schwarzenberg, Café Sperl, Café Central, Café Landtmann, Café Prückel, Café Korb, Café Hawelka. La majoritatea dintre aceste cafenele, puteți participa și la un Café Concert, în special cu muzică clasică.

Cele mai bune și renumite Ciocolaterii: Demel, Altmann & Kühne, Schokov, Xocolat, Gerstner, Oberlaa, Heindl, Leschanz Schokolade

Shopping în Viena

LUXURY SHOPPING:

Goldenes Quartier – este unul dintre cele mai exclusiviste districte comerciale din oraș. Noua zonă de cumpărături de lux se află între Tuchlauben, Bognergasse și Am Hof. Magazinele emblematice de top ale designerilor internaționali pot fi găsite aici: Prada, Saint Laurent, Bottega Veneta, Emporio Armani, Louis Vuitton, Valentino, Miu Miu, Alexander McQueen, Zilli, Mulberry, Etro, Pomellato, Brunello Cucinelli, Church's, Akris, Jimmy Choo și Chanel. Accesorii pentru acasă și cadouri frumoase pot fi găsite la Leiderleitner Home.

Exclusive Boutiques în Kohlmarkt, Tuchlauben and Kärntner Strasse, precum: Dolce& Gabbana, Christian Dior, Michael Kors, Chanel, Burberry, Giorgio Armani, Hermès, Versace, etc.

Mariahilfstrasse deține recordul de cea mai lungă stradă de shopping din Austria. Aici veți găsi probabil cea mai mare varietate de magazine; aproape toate firmele care se respectă au magazine pe această stradă celebră. Tot aici se găsesc și două centre comerciale mari: Gerngross si EuroCenter. Pe lângă magazine sunt prezente și o mulțime de restaurante și cafenele care vă pot face ieșirea la cumpărături și mai plăcută.

Bijuterii de lux se pot găsi la faimoasele magazine: Cartier, Tiffany &Co., Chopard, Swarowski

Furnizori ai Casei Imperiale: Kniže (costume bărbătești), Köchert (bijuterii), Scheer (pantofi), J. & L. Lobmeyr (candelabre și alte obiecte din sticlă și cristal), Augarten Porcelain Manufactory și Albin Denk (obiecte din porțelan), Sacher și Demel (ciocolaterii)

Parndorf Outlet: se pot organiza tour-uri private la faimosul outlet de lângă Viena, un mini-orășel de 3700 mp, unde se gasesc toate firmele celebre de îmbrăcăminte, la prețuri mai avantajoase, precum și mărci de cosmetice sau de decorațiuni interioare și accesorii pentru casă.

SPA & Beauty în Viena:

Centre SPA DELUXE:

So Spa & So Fit la Sofitel Vienna Stephansdom Hotel 5*

Vendome Spa la Radisson Blu Palais Hotel 5*

Arany Spa la Park Hyatt Hotel 5*

Ritz- Carlton Spa

Sacher Boutique Spa la Sacher Hotel 5*

Sans Souci Spa

Kempinsk The Spa la Palais Hansen Kempinski Hotel 5*

Aisawan Boutique Spa

Nu ezitați să ne contactați la tel. 0755195555 sau e-mail: vip.luxury@activtours.ro pentru a avea cea mai frumoasă experiență LUXURY V.I.P., cu multe surprize și servicii incluse, astfel încât să trăiți o vacanță completă și complexă, fără griji, la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță... pentru că ...  

...la #Activ #Eventuria #LifeIsOneLoveV.I.P.TravelStory  <3 

 

 

 

 

 

CLIENTI PREMIUM ~ Beneficii incluse in abonamentul PREMIUM V.I.P. LUXURY:

 • oferta personalizata in functie de cerintele dvs.

 • agent dedicat nevoilor dvs. in organizarea vacantei dorite

 • suport 24h/7

 • prioritate in preluarea mail-ului / apelului telefonic

 • prioritate in trimiterea ofertei tailor-made

 • organizarea si elaborarea de itinerarii/ programe turistice / activitati oprinale care sa 

 • includa cele mai importante obiective turistice din destinatia aleasa de vacanta

 • asigurare storno si medicala inclusa

 • transfer privat la destinatie (cu masina privata, limuzina, barca rapida, hidroavion, elicopter, in functie de preferinte si de destinatie)

 • o excursie optionala/ activitate inclusa la destinatie

 • cazare in hoteluri de 4*-5* cu o nota de cel putin 8,5 pe booking.com

 • upgrade al categoriei de camera, in functie de disponibilitate si posibilitate

 • rezervari la restaurante/ teatre/ spectacole

 • check-in on-line efectuat de agent pentru zborurile dus-intors

 • locuri alaturate in avion

 • metoda de plata avantajoasa (rate lunare fara niciun fel de dobanda, stabilite de comun acord)

 • card personalizat si reducere suplimentara de 1% in calitate de membru al Clubului nostru pentru clientii fideli SMART TRAVEL CLUB, Regulament http://smarttravelclub.gr8.com/

 • La #Activ #Eventuria #LifeIsOneLoveV.I.P.TravelStory  <3

Wedding în Viena

Vă puteți îndeplini cel mai drag vis, prin organizarea nunții la Viena, într-o atmosferă imperială. Partenerii locali și maeștrii de ceremonii se vor ocupa de toate detaliile, pentru o nuntă perfectă. Ceremonia poate fi organizată la:

Palatul Schonbrunn

Palatul Belvedere

Palatul Lichtenstein

Grădinile Hirschstetten

Butterfly House (Palatul imperial al fluturilor tropicali)

Primăria din Viena

La înălțime, Roata gigantică din parcul Prater

Podgoria Cobenzl

TIPS&TRICKS: The Most Instagram-Worthy Spots in Viena: Spittelberggasse – o stradă cu arhitectură baroc și străduțe pietruite; panorama din Stephansdom Towers; Ferstel Passage; Café Central; strada Kohlmarkt; strada Graben; Opera de Stat din Viena (interior și exterior); Rathaus – cladirea primăriei; Austrian National Library; Hotel Imperial Vienna 5*; Palatul Belvedere; Palatul Schonbrunn; Roata din Prater;  Hundertwasserhaus; Trăsurile din Viena

La #Activ #Eventuria #LifeIsOneLoveV.I.P.TravelStory  <3

Includem absolut toate serviciile pe care le puteți imagina:

- rezervări la hoteluri exclusiviste

- rezervări la restaurante, cluburi, plaje exclusiviste

- transport avion la clasa business sau economic

- transferuri cu elicopterul

- transfer și/sau închiriere de barcă/iaht de lux

- vizite organizate cu șofer individual

- rent-a-car cu mașini unicat

- rent-a-boat pe iaht

- shopping program

- beauty & SPA 

- private party

etc., etc., etc. ... Tu cere, iar noi vom organiza totul în cea mai mare discreție și cu pasiune!

La #Activ #Eventuria #LifeIsOneLoveV.I.P.TravelStory  <3

Nota agenției Activ Eventuria: 

Astfel de vacanțe #V.I.P.LuxuryTravel, organizate în cel mai mic detaliu și adaptate nevoilor și preferințelor voastre, organizăm în Nisa, la Cannes, la Monte Carlo, în Corsica sau

în ProvenceParis și oriunde vă imaginați sau vă doriți în Franța (la munte, pe malul oceanului, în regiunile viticole sau în castele renumite, transformate în hoteluri exclusiviste...). Vacanțe la cheie, vacanțe de vis în adevăratul sens al cuvântului, vacanțe pentru V.I.P. și celebrități, vacanțe pentru companii care doresc să-și răsplătească colaboratorii, vacanțe incentive cu diferite activități și experiențe incluse, pentru oricine își dorește așa ceva. Suntem #specializați și #profesioniști în astfel de produse #luxuryextreme și avem condiții deosebite pentru clienții noștri:

- consultanță dedicată 24h/24, 7 zile/7, 365 zile/an

- confidențialitate și discreție 100%

- adaptare și flexibilitate 

- abonamente speciale și politici de fidelizare.

La #Activ #Eventuria #LifeIsOneLoveV.I.P.TravelStory  <3

Contactează-ne și îți vom îndeplini cele mai îndrăznețe vise!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Welcome to Royal Viena :) ___________

Orașul este situat în extremitatea răsăriteană a acestei republici federale, în landul (regiunea autonomă) Viena, și este traversat de Dunăre. Regiunea autonomă Viena este, cu cei aproape două milioane de locuitori ai săi, ce reprezintă un sfert din populația totală a Austriei, al zecelea oraș ca mărime din cadrul Uniunii Europene. Populat de 1,8 milioane de locuitori,[3] Viena este un important centru politic internațional (datorită neutralității postbelice a Austriei și situării în partea centrală a Europei), unde își au sediul organizații de primă mărime, ca: Organizația Națiunilor Unite(ONU), Organizația Țărilor Exportatoare de Petrol și alte diverse agenții, între care Agenția Internațională pentru Energie Atomică. Această agenție își are sediul, alături de cel al ONU, într-unul dintre complexele așa-numitului centru UNO-city, aproape de Dunăre. Orașul a fost secole la rând capitală imperială și reședință a familiei imperiale de Habsburg, ceea ce a dus la dezvoltarea sa ca unul dintre cele mai importante centre culturale și politice ale Europei. Cotat fiind drept al patrulea oraș pe plan mondial, cu o populație pe atunci de două milioane de locuitori, Viena era depășită doar de Londra, New York și Paris. La sfârșitul Primului Război Mondial capitala Austriei a pierdut un sfert din populația sa. La propunerea Republicii Austria, centrul vechi al orașului Viena precum și castelul Schönbrunn, mărturii vii ale domniei familiei imperiale de Habsburg, au fost trecute de UNESCO pe lista monumentelor patrimoniului mondial. De-a lungul timpului Viena a fost capitala Sfântului Imperiu Roman de Națiune Germană, a Imperiului Austriac și, între 1867-1918, a Imperiului Austro-Ungar. Aici s-a desfășurat Congresul de la Viena în anul 1815. Sursa: Wikipedia

VIENA INFO OFICIAL - CLICK AICI