Castele

Valea Loarei, Franta

 
Transport
*2020 - *2021 (pretul poate fi confirmat, in functie de perioada de calatorie)
Oferta Speciala
*de la
 
389
pret/pers/pachet

Valea Loarei, o destinație înscrisă pe lista locurilor din patrimoniul mondial UNESCO, datorită moștenirii culturale și naturale incredibile.
De-a lungul Loarei și a afluenților acesteia veți putea descoperi peste 100 de castele maiestuoase. Castelele din perioada Renașterii, fortărețele medievale și muzeele prestigioase urmăresc firul istoriei, oferind în același timp și proiecții asupra viitorului. O călătorie în peisajul de vis de pe Valea Loarei este ocazia perfectă de a vă bucura de arhitectura impunătoare și de a descoperi grădini uimitoare, dar și comori ascunse.

CASTELUL BLOIS
Ieșind în evidență cu multitudinea de stiluri arhitecturale, edificiul ne spune povestea a șapte regi și a zece regine ale Franței, fiind un exemplu minunat al evoluției arhitecturale din Franța dintre secolele XIII-XVII. Castelul Blois găzduiește și Musée des Beaux-Arts/Muzeul de Arte Frumoase.

CASTELUL AMBOISE
În perioada Renașterii, Castelul Amboise a fost unul dintre cele mai apreciate castele de către rege. Carol al VIII-lea al Franței și Francisc I al Franței, precum și ilustrul artist Leonardo da Vinci se numără printre persoanele care au frecventat castelul Amboise.

CASTELUL CHAMBORD 
Imaginea acestui castel a înflorit în mintea regelui Francisc I al Franței, iar la crearea lui a contribuit și Leonardo da Vinci. Chambord este o capodoperă arhitecturală, fiind considerat emblema Renașterii Franceze. De neratat sunt scara centrală dublu spiralată, grădinile și parcul forestier care are dimensiunea orașului Paris.

CHÂTEAU DU CLOS LUCÉ
La invitația regelui Francisc I al Franței, Leonardo da Vinci a părăsit Italia în anul 1516 și a venit să locuiască în Château du Clos Lucé din Amboise. În atelierul din Château du Clos Lucé, Da Vinci a lucrat la numeroase proiecte până la moartea sa din anul 1519. 500 de ani mai târziu, vizitatorii sunt invitați să descopere universul maestrului italian.

CASTELUL CHENONCEAU
Caterina de Medici a definitivat stilul arhitectural unic al castelului Chenonceau prin cele două galerii situate peste râu. Datorită ei, Renașterea a devenit un stil de viață regal la castelul Chenonceau, cunoscut și sub numele de „Castelul Doamnelor”. 

DOMAIN OF CHAUMONT-SUR-LOIRE
Domain of Chaumont-sur-Loire a devenit un obiectiv de neratat în materie de artă și grădini. Tripla identitate, adică amestecul dintre patrimoniu, artă și grădini, a creat un loc unic, considerat cel mai mare centru de artă interior și exterior din Franța.

*Tarifele sunt exprimate in EUR/persoana/sejur de minim 2 persoane adulte

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si proprii, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poata fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel specializat vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul de servicii de calatorie.
NOTA 2: Preturile biletelor de avion incluse in oferta sunt calculate pentru clasa economic, la cotatia companiei aeriene de la data realizarii ofertei. Aceste tarife pot suferi modificari, in functie de politica tarifara a companiei aeriene. Agentia poate garanta tariful biletului de avion doar in momentul emiterii. De asemenea, compania aeriana poate introduce modificari in orarul de zbor.
NOTA 3: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate si se supun unor conditii speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, pretul poate suferi modificari, de aceea va fi reconfirmat de catre consultantii nostri de travel specializati.
Pentru detalii nu ezitati sa ne contactati pe e-mail: info@activtours.ro sau la telefon  0755 013 981 - 0755 195 555 - 0772 271 745 (24h/24, 7 zile/7) si incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului, in bugetul pe care doriti sa-l alocati vacantei Dvs.!

Beneficii pachete turistice #ACTIV #EVENTURIA #OFERTADEVACANTA:

  1. Plata in rate, 0 dobanda (intre 30% si 50% avans la rezervare + restul in cate rate doriti, fara dobanda >30 de zile inainte de data plecarii);
  2. Din 2003 experienta, 99,7% pareri pozitive, pachete complete si personalizate, siguranta 100%
  3. Corectitudine, promptitudine, transparenta, profesionalism, consultanta non-stop!
  4. Preturile se pot schimba, beneficiati de oportunitate si rezervati-va vacanta din timp!
  5. Pentru ACHITAREA INTEGRALA a pachetului de servicii turistice beneficiati de ASIGURARE TRAVEL STORNO inclusa (*Va asigura riscul de imbolnavire, deces rude > gr. al II-lea, concediere, divort, iar la data calatoriei se transforma in asigurare medicala si va acopera cheltuieli medicale la destinatie)  
  6. Cumparand acum, veti deveni automat membru SMARTTRAVEL CLUB - programul nostru de fidelizare si reduceri pentru vacantele viitoare: http://smarttravelclub.gr8.com/
  7. Suntem aici pentru a va ajuta in obtinerea vacantei visate in limitele bugetului alocat! Transparenta si comunicarea vor fi in avantajul Dvs.!

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Maecenas faucibus felis eget lorem aliquam, at finibus lacus mattis.

Nu rata aceasta oferta speciala!

Sunt de acord ca datele mele personale sa fie prelucrate in scopul trasmiterii de informatii / oferte turistice.