Vacanțe V.I.P. în Insula Capri, Italia
La Dolce Vita ... doar pentru tine ... #exclusiv, #unic, #personalizat #așacumvrei ...

La Dolce Vita ____ Be V.I.P. în Insula Capri, Italia

Profesioniști în vacanțe Luxury 100% complexe & intense

 
Transportation
Oricând - suntem la dispoziție! Servicii De Lux pentru Luxury Travel V.I.P.
Tripadvisor Score: 5.0
Oferta complet personalizată și adaptată viselor tale!
*de la
 
899
Preț/pers./pachet/Servicii exclusiviste/Clienți Premium

V.I.P. in INSULA CAPRI pe Coasta Amalfitana, ITALIA

 • Prezentare - General Facts:

 • Capri, mica insula muntoasa din Marea Tireniana, vestita pentru peisajele sale unice, este situata la intrarea in Golful Napoli. Insula are 6,7 km lungime si aproximativ doi kilometri latime, iar suprafata sa masoara 10,4 kilometri patrati.

 • Elementul caracteristic al reliefului insulei il constituie stancile abrupte de calcar care se înalta din adancurile marii. Monte Solaro este punctul situat la cea mai mare altitudine de pe insula si masoară 589 de metri inaltime.

 • Pe insula Capri se afla trei localitati mai importante. Capri este asezarea principala a insulei. Portul Marina Grande se afla pe coasta de nord, iar la vest se ridica Anacapri. Pentru a ajunge de la Capri la Anacapri trebuie strabatute 784 de trepte săpate în stâncă. La vest de Anacapri se afla Grota Albastra.

 • Vestita atât pentru peisajele frumoase, cât si pentru traiul luxos, Capri este o destinatie promitatoare ce merita vizitata. Desi nu este o destinatie ieftina, este un loc ce te inspira prin farmecul salbaticiei, prin casele elegante de pe mal, prin pietele pline de viata, prin stradutele inguste presarate cu lamai si prin portul micut si zgmotos Marina Grande unde acosteaza zilnic sute de iahturi.

 • O destinatie populara in randul persoanelor de vaza inca din vreme romanilor, Capri este una dintre cele mai frumoase insule din Marea Mediterana. A constituit mereu un magnet pentru celebritati, insula fiind vizitata de-a lungul timpului atat de personalitati artistice precum Claude Debussy, Thomas Mann, Pablo Neruda sau Somerset Maugham, cat si de unele inedite ca Vladimir Lenin. Acesta, vizitandu-l pe Maxim Gorky în 1908, a declarat uimit: "Capri te face sa uiti de tot si de toate".

 • Clima : Capri are o clima tropicala, insulara, tot timpul anului, perfecta pentru o vacanta la malul marii. Adevarul este ca in Capri exista patru anotimpuri foarte distincte, fiecare cu vremea si atmosfera proprie.

 • Best value :

Primavara este cu siguranta cea mai frumoasa perioada din an pentru a vizita Capri. Lumina este perfecta, vremea este blanda, iar florile tropicale sunt inflorite. Parfumurile de iasomie si de flori de portocal inunda strazile, care inca nu sunt aglomerate de turisti.

Din iunie pana in septembrie, Capri devine destinatia cocheta si plina de farmec, care si-a castigat o reputatie la nivel mondial ca destinatie de top, in conditiile in care turistii se bucura de zilele insorite si de noptile blande. Peisajul este completat de mesele pline ale cafenelelor din Piazzetta, precum si de iahturi de lux ancorate in port, iar in fiecare zi mii de vizitatori ajung cu feribotul in portul Marina Grande. In timpul zilei, toata lumea se indreapta spre cluburile de pe plaja, iar seara se aduna in Piazzetta pentru un aperitivo si pentru a face o plimbare pe eleganta strada Via Camerelle.

 • Best time to go :

Cele mai bune luni pentru vreme buna in Capri sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie, Octombrie și Noiembrie.

In medie, cele mai calde luni sunt Iulie si August.

Cele mai reci luni sunt Ianuarie si Februarie.

Cele mai ploioase luni sunt Ianuarie si Noiembrie.

Cele mai bune luni pentru inot sunt Iunie, Iulie, August, Septembrie si Octombrie.

 • Conditii de calatorie/ Viza: Cetatenii romani nu au nevoie de viza pentru a calatori in Italia. Intrarea in Italia este permisa cu pasaportul sau cartea de identitate in curs de valabilitate.

 • Cum ajungi în Capri:

• Cu vaporul: Singurul mod de a ajunge in Capri este pe mare. Feriboturile pleacă de la Napoli si Sorrento; vara, exista si rute din Positano, Amalfi, Salerno si Ischia.

• Cu avionul: Nu exista aeroport in Insula Capri. Cel mai apropiat aeroport este cel din Napoli, iar de aici puteti merge cu feribotul timp de 40 de minute.

 • Transportul in Capri

In cea mai mare parte a anului, vehiculele cu motor sunt interzise pe Capri: vehiculele persoanelor nerezidente pot fi imbarcate pe insula doar pentru lunile cuprinse intre noiembrie si Paște. In orice caz, vehiculele nu sunt utilizate prea mult in Capri: exista o singura sosea pe insula ai exisaă un transport public excelent. Asa ca va raman la dispozitie mijloacele de transport in comun (autobuz, funicular), scuterul sau varianta mersului pe jos. Mai exista curse particulare de elicopter si vaporase.

 • Ce se poate vizita in Capri:

CAPRI

Piazzetta

Centrul oraşului Capri, unde se ajunge cu funicularul sau cu minibusul. O piaţetă împânzită cu terase şi turişti şi imediat lângă ea, un loc de belvedere de unde se poate privi panorama oraşului spre golf, spre Marina Grande, portul - o imagine de vis. Arhitectură veche: biserica barocă Santo Stefano cu cupole de influenţă arabă, palatul Cerio şi mănăstirea San Giacomo de asemenea, cu cupole şi Muzeul Diefenbach . De jur-împrejurul piaţetei, străduţe cu buticuri de lux  şi suveniruri.

Grădinile lui Augustus şi Via Krupp

Gradinile lui Augustus reprezinta un loc de belvedere de unde se văd superb Faraglioni, cele trei cunoscute stânci marine, dar şi  spectaculoasa Via Krupp, o alee pietonală tăiată în stâncă, ce şerpuieşte din grădini şi până jos la mare. Numele  Krupp vine de la numele vestitului industriaş german, îndrăgostit şi el de insulă, ca atâţia alţii. Capri a atras şi atrage în continuare nenumărate personalităţi  care şi-au stabilit  reşedinţa sau deţin o casa de vacanţă aici.

Din Grădinile lui Augustus se coboara pe Via Krupp până la ţărm, la Marina Piccola. Chiar sus la începutul coborârii, se trece pe langa un mic monument dedicat lui Lenin de către tavaraşii lui; Lenin locuise aici timp de trei luni, în casa lui Maxim Gorki. Coborârea pe Via Krupp este fantastică, admirând la tot pasul vegetaţia mediteraneană şi turcoazul neverosimil al apei de care te apropii din ce în ce mai mult.

Villa Jovis

Insula Capri a fost insula preferată atât de împăratul Augustus cât şi de împăratul Tiberius, acesta din urmă refuzând să se mai întoarcă la Roma în ultimii săi zece ani de viaţă şi guvernând de pe terasa reşedinţei sale de aici de pe insulă. Împăratul Tiberius a avut 12 case şi palate pe cuprinsul insulei, printre care  Villa Jovis se spune că e cea mai impozantă, situată pe malul nord-estic al insulei. Durează cam o oră să ajungi din Piazzetta la Villa Jovis şi e un drum în rampă accentuată, dar poti fi usor furat de frumuseţea şi eleganţa  caselor de pe traseu de grădinile cu vegetaţie mediteraneană luxuriantă şi de linişte. Strada se îngustează aproape de la început, devine o alee, o potecă printre casele elegante.

Villa Malaparte şi Arco Naturale

Pe ţărmul estic al insulei Capri, pe un pinten de stâncă ce înaintează în golf,  se află Villa Malaparte, o realizare a arhitecturii moderne contemporane, o casă pe care nu poţi decât s-o admiri sau dezavuezi. Curzio Malaparte, proprietarul ei, a fost un scriitor şi jurnalist italian fascist, apoi oponent al lui Mussolini şi Hitler, iar la finalul vieţii, comunist. El şi-a construit casa după propriile idei, cu ajutorul unui meşter local şi şi-a dorit ca aceasta să-l reprezinte, să fie un autoportret în stâncă, Una casa come me – spunea mândru Malaparte, parafrazând una din scrierile sale, Donna come me. În Arhitectura fericirii, Alain de Botton admite că Villa Malaparte, prin amestecul de antic, tradiţie şi arhitectură contemporană, precum şi prin alăturarea civilizaţiei şi rafinamentului de sălbaticul cadru natural îl reprezintă pe Malaparte în ceea ce priveşte calităţile lui, dar nu e un portret fidel  pentru că, dacă ar fi fost să-i semene perfect, ar fi trebuit să posede şi o sală de trageri, coridoare ce nu duc nicăieri şi geamuri sparte, aluzii la multiplele lui defecte.

Villa Malaparte e accesibilă şi dinspre Piazzetta şi de pe mare. În drumul spre sau de la Villa Malaparte spre Piazzetta se poate trece pe lângă Arco Naturale, care, aşa cum îi spune şi numele, este un arc natural din stâncă, rămăşiţe ale unei vechi grote, scufundate în mare.

ANACAPRI

Villa San Michele

Casa şi superba grădină ce o înconjoară i-a aparţinut lui Axel Munthe, un medic la modă din Paris şi Roma în prima parte a secolului trecut, medicul personal al familiei regale suedeze. Era şi scriitor, una din scrierile sale, Cartea de la San Michele, a ajuns unul din cele mai celebre romane ale secolului trecut. În carte, el povesteşte cum şi-a construit casa pe locul unui fost domeniu al împăratului Tiberius, pe care Axel Munthe visa să-l imite şi să-şi petreacă, la fel,  restul vieţii pe insulă. Casa a fost construită în spiritul arhitecturii tradiţionale din Capri, cu ajutorul unui meşter local analfabet.   În timpul săpăturilor la fundaţie şi la grădină Axel Munthe a găsit multe fragmente de coloane, mozaicuri şi marmură, pe care le-a restaurat cu grijă,  punându-le în valoare în noua casă şi grădină.

Într-un capăt al grădinii, tronează Sfinxul cu faţa spre mare, emblema Villei San Michele, sfinx pe care doctorul Axel Munthe l-a adus de undeva departe, de la o fostă reşedinţă a unui alt împărat şi l-a aşezat acolo, să vegheze golful. Sfinxul, mut şi de neînţeles ca existenţa, ca viaţa netulburată de evenimente, aşa cum scrie Axel Munthe în Cartea de la San Michele. Superstiţioşii pun mâna stângă pe coapsa sfinxului, în timp ce-şi spun o dorinţă.

Grota Albastră ( Grotta Azzurra)

Cu siguranţă cel mai vestit obiectiv turistic al insulei, o mică grotă în care, datorită fenomenului de refracţie în apă a luminii solare ce pătrunde prin portalul scund, scufundat sub nivelul mării, albastrul de smarald al apei dă naştere unui colorit unic, ce încântă privirea şi atrage turiştii din toată lumea. Situată în nord-vestul insulei Capri, Grota Albastră este accesibilă atât din Marina Grande, unde se poate cumpărat un tur pe mare în jurul insulei cu intrarea în grotă, cât şi din Anacapri, există un traseu al minibusului până în apropiere, apoi se continuă pe o potecă, urmând să se treacă într-o barcă, pentru intrarea în grotă

Biserica San Michele şi cartierul Le Boffe

Biserica barocă San Michele din Anacapri se găseşte în Piazza San Nicolo, cam la 5 minute de mers pe jos pe Via Orlandi, din cealaltă piaţă, Vittoria. Biserica îşi datorează faima pardoselii octogonale din majolică, înfăţişând izgonirea lui Adam şi a Evei din rai, cu  numeroase animale mitologice sau exotice.

Cartierul Le Boffe se află în vecinătate, de la biserica San Michele se continuă pe Via Finestrale, sau de pe Via Orlandi, Piazza Diaz şi apoi Via Le Boffe. Se ajunge în Piazza delle Ficacciate. Aici, toate casele din jur sunt construite în stilul local, tradiţional, cu arcade şi bolţi încrucişate, de unde vine şi numele cartierului Le Boffe, în dialect napolitan.

Telefericul de pe Monte Solaro

Stânca cea mai înaltă de pe insulă, Monte Solaro, poate fi parcursă cu telefericul, care oferă perspective asupra insulei şi golfului Napoli. La capăt, se poate continua cu drumeţii spre vest, o zonă colinară, ce l-a inspirat probabil pe Debussy în preludiul Colinele din Anacapri.

Villa di Damecuta

Un sit arheologic – o altă reşedinţă de-a lui Tiberius, de data asta în partea de nord-vest a insulei Capri, în apropiere de Grota Albastră. Aşezată strategic, oferă o perspectivă superbă asupra golfului Napoli.

Propunerile noastre pentru Program #V.I.P.LuxuryTravel by #Activ:

 • Cazarea in Capri – toate hotelurile au calificativul Superb, nota peste 9:

 • Hotel Caesar Augustus 5*

 • Hotel Quisisana 5*

 • Casa Morgano 5*

 • Hotel J.K. Place Capri 5*

 • Hotel Capri Tiberio Palace 5*

 • Capri Palace Hotel&Spa 5*

 • Hotel La Scalinatella 5*

 • Transport: Bilete de avion dus – intors, Bucuresti – Napoli – Bucuresti, zbor direct, cu bagaj de cala inclus, check-in on-line efectuat

 • Transferuri:

1. Luxury Private Car + Private Speedboat:

- Pick-up de la aeroportul din Napoli cu masina privata deluxe

- Transfer la portul din Napoli unde va asteapta barca dvs. privata

- Calatoria cu barca pana in Capri dureaza 45 de minute

- Bauturi incluse la bord

- Meet&Greet in portul din Capri

- Transfer la hotelul dvs. din Capri

2. Helicopter Transfer

 • Luxury Lifestyle:

Tours& Activities:

 • Boat Tours:

 • Exclusive Cruise via Tornado 50 Yacht

 • Speedboat Tour of Capri for an Unforgettable Day

 • Capri and Amalfi Coast Tour by Speedboat

 • Luxury speedboat tours of Capri and Ischia or Procida

 • Sunset Tour by Speedboat

 • Capri Tour by Itama 40 Speedboat

 • Luxury Capri Boat Tour by Fratelli Aprea Lancia/Gozzo

 • Unique Gozzo Boat Sunset Tour of Capri

 • Capri Tour via the Only Pershing 43 Yacht in the Bay

 • Capri Dolce Vita: turul pietonal al orasului Capri, transport cu masina decapotabila vintage anii ’60, plimbare privata pe mare cu barca traditionala.

 • Grota Azzura – The Blue Grotto Boat Tour

 • Croaziera la apus de soare si cina romantica pe mare, include o croaziera romantica impreuna cu perechea ta la bordul unui yacht luxos Pershing 43 la apus de soare, in timp ce savurezi cina preparata de chef-ul tau privat.

 • Villa Jovis & Villa Lysis – Private Tour, include: hiking tour la Monte Tiberio ; vizita la Villa Jovis - cea mai cunoscuta si mai frumoasa dintre toate resedintele insulare ale imparatatului Tiberiu ; Calanche Path si privelistile sale uimitoare asupra golfului Napoli ; vizita la Villa Lysis: casa poetului si scriitorului francez Jacques d'Adelsward-Fersen

 • Private Tour in Anacapri, include : tur ghidat in centrul Anacapri, Villa San Michele, Biserica S. Michele Arcangelo.

 • Helicopter Tours:

    • Heli-tour Capri, Sorrento, Positano, Ravello, Amalfi (50 minute)

    • Heli-tour Capri, Ischia, Procida (50 minute)

    • Heli-tour Capri, Pompeii, Herculaneum and Vesuvius (1 ora)

 • Luxury Yacht Charter Rental & Concierge Services : fiecare yacht include skipper si 2 sau mai multi membri ai echipajului, iar la cerere se poate asigura: personal chef, bartender, trainer, DJ, bodyguard, babysitter, etc. De asemenea, veti avea parte de VIP check-in, itinerarii personalizate, servicii de concierge pentru orice solicitare ati avea, mancare si bautura nelimitat.

 • Capri Island Kayaking : se vasleste pe langa Blue Grotto, Farul Punta Carena, Marina Piccola, Faraglioni, White Grotta

 • Photo Tour in Capri cu faimosul Fiat 500 galben

 • Caprese Cooking Class cu Italian Chef

 Food & Drink in Capri: va recomandam urmatoarele locatii:

 • Restaurante Deluxe: CAPRI: Ziqu, Il Geranio, Lo Zodiaco, Terazza Tiberio, Rendez-Vous, Terazza Brunella, Mamma, Da Paolino, Da Giorgio, Aurora, Da Gioia, Villa Jovis, Panorama. ANACAPRI: Lido del Faro, La Terazza di Licullo

 • Bars & Clubs: CAPRI: Donna Rachele , Number One, Number Two Club, Piano Bar Grand Hotel Quisisana, Piano Bar Hotel La Palma, Qubé Cafè, Taverna Anema e Core, The Queen Pub & Disco, VV Club Capri. ANACAPRI: Lanterna Verde, Piano Bar Capri Palace & SPA. Vinoteca della Zagara

 • Beach Clubs: Le Ondine , Lo Smeraldo (Marina Grande), Bagni di Tiberio (Palazzo a Mare),  Torre Saracena,  La Canzone del Mare, Bagni Internazionali,  Da Gioia, Lo Scoglio delle Sirene (Marina Piccola), Da Luigi, la Fontelina (Faraglioni), Gradola, il Riccio (Blue Grotto), Da Antonio,  Lido del Faro (Faro)

 • Restaurante VIP pe Insula Capri:

  • Villa Verde: locul unde te poti intalni la cina cu celebritatile

  • Da Paolino: cunoscut sub numele de "restaurantul stelelor"

  • Aurora: avand mesele asezate de-a lungul Via Fuorlovado, trebuie doar sa va plimbati pentru a observa o celebritate de masă

  • Taverna Anema e Core: acesta este locul unde orice vedeta isi petrece seara

  • Bar Al Piccolo: cel mai bun loc pentru micul dejun VIP, happy hour sau cocktail-uri in Piazzetta

  • La Fontelina: cel mai exclusivist beach club de pe insula si preferatul vedetelor

  • Il Riccio: beach club-ul hotelului Capri Palace si restaurant gourmet

 • Restaurante cu stele Michelin pe Coasta Amalfi: Don Alfonso 1890 (intre Salerno si Napoli), Il Buco (Sorrento), Zass (Positano), Terazza Bosquet (Sorrento), Quatro Passi (Peninsula Sorrentina), La Terazza di Lucullo (Anacapri)

   • Plajele din Capri:

 • Marina Grande : se mandreste cu cea mai mare plaja de pe insula, chiar langa portul in care acosteaza feriboturile. In ciuda vecinitatii cu portul, apa este intotdeauna incredibil de curata. Barcile care duc pasagerii la Beach Club-ul Bagni di Tiberio pleaca de aici in mod regulat.

 • Palazzo a Mare : se afla in apropiere de Marina Grande si este accesibila doar cu barca, cu shuttle sau pe jos, de-a lungul cararilor care inconjoara restaurantul Da Paolino. Este o plaja cu pietricele, unde se afla un beach club – Bagni di Tiberio, un restaurant si o mica intindere de plaja publica intr-o parte.

 • Marina Piccola : plajele din Marina Piccola sunt cele mai glamorous dintre toate cele de pe insula. Puteti ajunge aici pe jos cu usurinta, mergand pe Via Mulo, iar la o mica distanta inot, se afla la Faraglioni. Singurul dezavantaj este ca soarele paraseste gloful dupa-amiaza devreme.

 • Faraglioni : De la Punta Tragara, o poteca ingusta coboara spre stancile de la poalele Faraglioni. Aici exista doua beach club-uri private, fiecare avand un restaurant extrem de apreciat, unde va puteti petrece o zi libera pe malul marii. Aceasta plaja este recomandata adultilor, fiind stancoasa, iar apa este adanca.

 • Blue Grotto : langa Blue Grotto exista beach club-uri unde poti inota si bucura de soare pana dupa-amiaza tarziu. Este recomandata adultilor, deoarece apa este adanca.

 • Faro : Farul din Anacapri este plaja preferata a celor de pe insula. Acest mic golf aflat sub Far, este singurul loc incalzit de razele soarelui incepand de dimineata devreme, pana dupa-amiaza tarziu, cand poti admira apusul deasupra apei, in diferite nuante de rosu, galben si roz.

 SPA & Beauty in Capri:

 • Quisi Beauty Spa: tratamente exclusive Qvisi Collection; Quisi Hammam : o baie traditionala turceasca ; piscina incalzita cu hidromasaj

 • Spa Tiberio : 600 m2 de wellness ; sauna, camera cu aburi, dusuri terapeutice, zona de ralxare; 6 camere luxoase de terapie

 • Tragara Spa – Hotel Punta Tragara : tratamente terapeutice si de relaxare ; o sala de fitness dotata cu echipamente de ultima generatie Techogym ; doua piscine incalzite in aer liber

 • Cieloemare Wellness : masaje de ralxare cu vedere la Faraglioni ; terasa cu vedere la Mediterana ; o zi relaxantala malul marii in Marina Piccola

 Shopping in Capri:

 • Magazine de Lux: putine locuri din lume se pot lauda cu o concentratie atat de mare de magazine de brand precum Capri. Mergi de-a lungul Via Camerelle si, in cei 100 de metri care separa Grand Hotel Quisisana de Via Tragara, vei intalni toate cele mai mari nume din lumea modei: Louis Vuitton, Chanel, Dolce&Gabbana, Gucci, Valentino, Balenciaga, Roberto Cavalli, Prada, Salvatore Ferragamo, etc.

 • Bijuterii: Desiderio Gioielli, Alberto e Lina, Claudia Gioielli, Manè Capri Campanelle di Capri

 • Fashion: Canfora – Capri Sandals (binecunoscutele sandale din Capri preferate de Jacqueline Kennedy), Capri Gloves (binecunoscutele manusi din piele Fratelli Forino), Manè Capri Sandali Capresi, Manè Capri Sunglasses Capri, Manè Borse di Capri

 • Produse locale: L'Oasi Ceramiche, Cocktail – Wines, Capannina Più gourmet, Aurora Vino, Masterpiece, The Sea Gull, Capri Bell, Limoncello di Capri

 Diverse Recomandari - ACTIV EVENTURIA vă poate organiza în Capri:

 • Nunta de vis in Capri, organizata pana la cel mai mic detaliu: ceremonie religioasa (daca esti catolic), ceremonie civila, ceremonie simbolica, reinnoire de juraminte

 • Cerere in casatorie intr-un cadru romantic

 • Chalet Azzuro Capri: poti inchiria aceasta vila de lux cocotata pe coasta de vest a orasului Capri, inconjurata de peisaje insulare si opere de arta contemporana, pentru un eveniment privat de maxim 50 de persoane, precum aniversare, petrecerea burlacilor, ceremonie civila, etc.

 • Sweatheart Photo Tour cu fotograf profesionist: sarbatoreste-ti dragostea cu un tur foto privat la bordul unei barci gozzo traditionale cu un fotograf profesionist, care va imortaliza cele mai spectaculoase vederi ale Coastei Amalfi! Acest tur este potrivit pentru cuplurile proaspat casatorite sau logodite!

 • Beauty Services in Capri: o echipa de profesionisti iti vor oferi un look stylish prin servicii de infrumusetare din cap pana in picioare si se pot deplasa oriunde ai fi in Capri: hotel, vila privata sau yacht. Echipa iti ofera servicii de infrumusetare pentru nunta, cerere in casatorie, cina festiva, covor roșu, editorial, sedinte foto sau oricand ai nevoie de un artist de incredere pentru a-ti crea aspectul perfect.

 • Capri Events: poti organiza conferinte, teambulidings, intalniri de afaceri, sau orice alt eveniment, alaturi de o echipa dedicata nevoilor si cerintelor tale.

TIPS&TRICKS: The Most Instagram-Worthy Spots in Capri: Faraglioni vazute de la Gradinile Augustus; Faraglioni pe mare; Marina Grand Port; Templus de la Vila Lysis; Siren’s Rocks la Marina Piccola; Panorama de la Vila San Michele; Panorama de la Punta Tragara; Panorama de la Monte Solaro; Stradutele din centrul orasului Capri

Nota agenției Activ Eventuria: Astfel de vacanțe #V.I.P.LuxuryTravel, organizate în cel mai mic detaliu și adaptate nevoilor și preferințelor voastre, organizăm si in alte destinatii de pe Coasta Amalfi: în Positano, Sorrento, Amalfi, Ravello, Napoli, Vacanțe la cheie, vacanțe de vis în adevăratul sens al cuvântului, vacanțe pentru V.I.P. și celebrități, vacanțe pentru companii care doresc să-și răsplătească colaboratorii, vacanțe incentive cu diferite activități și experiențe incluse, pentru oricine își dorește așa ceva. Suntem #specializați și #profesioniști în astfel de produse #luxuryextreme și avem condiții deosebite pentru clienții noștri:

 • consultanță dedicată 24h/24, 7 zile/7, 365 zile/an

 • confidențialitate și discreție 100%

 • adaptare și flexibilitate

 • abonamente speciale și politici de fidelizare.

Nu ezitați să ne contactați la tel. 0755195555 sau e-mail: vip.luxury@activtours.ro pentru a avea cea mai frumoasă experiență LUXURY V.I.P., cu multe surprize și servicii incluse, astfel încât să trăiți o vacanță completă și complexă, fără griji, la cele mai înalte standarde de calitate și siguranță... pentru că ...  

...la #Activ #Eventuria #LifeIsOneLoveV.I.P.TravelStory  <3 

 

CLIENTI PREMIUM ~ Beneficii incluse in abonamentul PREMIUM V.I.P. LUXURY:

 • oferta personalizata in functie de cerintele dvs.

 • agent dedicat nevoilor dvs. in organizarea vacantei dorite

 • suport 24h/7

 • prioritate in preluarea mail-ului / apelului telefonic

 • prioritate in trimiterea ofertei tailor-made

 • organizarea si elaborarea de itinerarii/ programe turistice / activitati oprinale care sa includa cele mai importante obiective turistice din destinatia aleasa de vacanta

 • asigurare storno si medicala inclusa

 • transfer privat la destinatie (cu masina privata, limuzina, barca rapida, hidroavion, elicopter, in functie de preferinte si de destinatie)

 • o excursie optionala/ activitate inclusa la destinatie

 • cazare in hoteluri de 4*-5* cu o nota de cel putin 8,5 pe booking.com

 • upgrade al categoriei de camera, in functie de disponibilitate si posibilitate

 • rezervari la restaurante/ teatre/ spectacole

 • check-in on-line efectuat de agent pentru zborurile dus-intors

 • locuri alaturate in avion

 • metoda de plata avantajoasa (rate lunare fara niciun fel de dobanda, stabilite de comun acord)

 • card personalizat si reducere suplimentara de 1% in calitate de membru al Clubului nostru pentru clientii fideli SMART TRAVEL CLUB, Regulament http://smarttravelclub.gr8.com/

 • La #Activ #Eventuria #LifeIsOneLoveV.I.P.TravelStory  <3

De știut: Capri, faimoasa inca din antichitate, destinatia celor bogati, magnet pentru celebritati

Capri a fost intotdeauna una dintre cele mai cosmopolite insule din Mediterana, iubita de jet set-ul international si de celebritatile de la Hollywood. In timp ce, mai demult, cafenelele si restaurantele erau locurile preferate ale artistilor, scriitorilor, intelectualilor si aristocratilor, astazi aici, pot fi intalnite vedete de film, sportivi celebri si persoane publice, cunoscute de la televizor si de divertisment.

Nu este nimic anormal sa doresti sa servesti un capuccino in Piazzeta si sa ai masa chiar langa cea a actorului tau preferat, sau sa iei cina alaturi de cei mai in voga cantareti ai momentului, sa dansati in club alaturi de un supermodel celebru, sau sa inotati in mare alaturi de un sportiv faimos. Desi paparazzii sunt intotdeauna prezenti, pe insula Capri exista intotdeauna un pic mai mult respect pentru confidentialitatea oaspetilor VIP, ceea ce reprezinta un alt motiv pentru care poate fi o destinatie atat de populara pentru cei aflati mereu in centrul atentiei. Deci, cu un pic de noroc, nu este greu sa-ti intalnesti idolii fata in fata pe aceasta insula mica.

Un sfat: celebritatile venite in vacanta in Capri rareori sunt afara pe timpul zilei si seara pana in ora 18:00, asa ca va trebui sa asteptati sa vina noaptea pentru a-i intalni pe strada! Traseul clasic pentru plimbarea de seara (passeggiata) incepe de la Piazzetta la Quisisana, apoi continua de-a lungul Via Camerelle, o strada plina cu buticuri de lux.

Unde stau celebritatile in Capri: Majoritatea celebritatilor raman pe yachturile lor de lux acostate langa Marina Piccola, chiar sub Faraglioni, sau la Marina Capri. Ei stau la bord toata ziua pentru a evita multimile turistilor si debarca pe insula doar seara pentru a lua masa la unul dintre restaurantele de top ale insulei sau pentru a petrece seara la un club. Cei care opteaza sa stea intr-un hotel, aleg de obicei Capri Palace Deluxe sau Quisisana.

 Diverse Recomandari - ACTIV EVENTURIA vă poate organiza în Capri:

 • Nunta de vis in Capri, organizata pana la cel mai mic detaliu: ceremonie religioasa (daca esti catolic), ceremonie civila, ceremonie simbolica, reinnoire de juraminte

 • Cerere in casatorie intr-un cadru romantic

 • Chalet Azzuro Capri: poti inchiria aceasta vila de lux cocotata pe coasta de vest a orasului Capri, inconjurata de peisaje insulare si opere de arta contemporana, pentru un eveniment privat de maxim 50 de persoane, precum aniversare, petrecerea burlacilor, ceremonie civila, etc.

 • Sweatheart Photo Tour cu fotograf profesionist: sarbatoreste-ti dragostea cu un tur foto privat la bordul unei barci gozzo traditionale cu un fotograf profesionist, care va imortaliza cele mai spectaculoase vederi ale Coastei Amalfi! Acest tur este potrivit pentru cuplurile proaspat casatorite sau logodite!

 • Beauty Services in Capri: o echipa de profesionisti iti vor oferi un look stylish prin servicii de infrumusetare din cap pana in picioare si se pot deplasa oriunde ai fi in Capri: hotel, vila privata sau yacht. Echipa iti ofera servicii de infrumusetare pentru nunta, cerere in casatorie, cina festiva, covor roșu, editorial, sedinte foto sau oricand ai nevoie de un artist de incredere pentru a-ti crea aspectul perfect.

 • Capri Events: poti organiza conferinte, teambulidings, intalniri de afaceri, sau orice alt eveniment, alaturi de o echipa dedicata nevoilor si cerintelor tale.

TIPS&TRICKS: The Most Instagram-Worthy Spots in CapriFaraglioni vazute de la Gradinile Augustus; Faraglioni pe mare; Marina Grand Port; Templus de la Vila Lysis; Siren’s Rocks la Marina Piccola; Panorama de la Vila San Michele; Panorama de la Punta Tragara; Panorama de la Monte Solaro; Stradutele din centrul orasului Capri

Includem absolut toate serviciile pe care le puteți imagina:

 - rezervări la hoteluri exclusiviste

 - rezervări la restaurante, cluburi, plaje exclusiviste

 - transport avion la clasa business sau economic

 - transferuri cu elicoterul

 - transfer și/sau închiriere de barcă/iaht de lux

 - vizite organizate cu șofer individual

 - rent-a-car cu mașini unicat

 - rent-a-boat pe iaht

 - shopping program

 - beauty & SPA 

 - private party

 etc., etc., etc. ... Tu cere, iar noi vom organiza totul în cea mai mare discreție și cu pasiune!

 

La #Activ #Eventuria #LifeIsOneLoveV.I.P.TravelStory  <3

Nota agenției Activ Eventuria: 

Astfel de vacanțe #V.I.P.LuxuryTravel, organizate în cel mai mic detaliu și adaptate nevoilor și preferințelor voastre, organizăm în Nisa, la Cannes, la Monte Carlo, în Corsica sau în ProvenceParis și oriunde vă imaginați sau vă doriți în Franța (la munte, pe malul oceanului, în regiunile viticole sau în castele renumite, transformate în hoteluri exclusiviste...). Vacanțe la cheie, vacanțe de vis în adevăratul sens al cuvântului, vacanțe pentru V.I.P. și celebrități, vacanțe pentru companii care doresc să-și răsplătească colaboratorii, vacanțe incentive cu diferite activități și experiențe incluse, pentru oricine își dorește așa ceva. Suntem #specializați și #profesioniști în astfel de produse #luxuryextreme și avem condiții deosebite pentru clienții noștri:

 • consultanță dedicată 24h/24, 7 zile/7, 365 zile/an

 • confidențialitate și discreție 100%

 • adaptare și flexibilitate

 • abonamente speciale și politici de fidelizare.

La #Activ #Eventuria #LifeIsOneLoveV.I.P.TravelStory  <3

Nu rata aceasta oferta speciala!

Trebuie sa fiti de acord cu prelucrarea datelor dumneavoastra personale.

Welcome to Capri :) _________

Capri, mica insula muntoasa din Marea Tireniana, vestita pentru peisajele sale unice, este situata la intrarea in Golful Napoli. Insula are 6,7 km lungime si aproximativ doi kilometri latime, iar suprafata sa masoara 10,4 kilometri patrati. Elementul caracteristic al reliefului insulei il constituie stancile abrupte de calcar care se înalta din adancurile marii. Monte Solaro este punctul situat la cea mai mare altitudine de pe insula si masoară 589 de metri inaltime. Pe insula Capri se afla trei localitati mai importante. Capri este asezarea principala a insulei. Portul Marina Grande se afla pe coasta de nord, iar la vest se ridica Anacapri. Pentru a ajunge de la Capri la Anacapri trebuie strabatute 784 de trepte săpate în stâncă. La vest de Anacapri se afla Grota Albastra. Vestita atât pentru peisajele frumoase, cât si pentru traiul luxos, Capri este o destinatie promitatoare ce merita vizitata. Desi nu este o destinatie ieftina, este un loc ce te inspira prin farmecul salbaticiei, prin casele elegante de pe mal, prin pietele pline de viata, prin stradutele inguste presarate cu lamai si prin portul micut si zgmotos Marina Grande unde acosteaza zilnic sute de iahturi. O destinatie populara in randul persoanelor de vaza inca din vreme romanilor, Capri este una dintre cele mai frumoase insule din Marea Mediterana. A constituit mereu un magnet pentru celebritati, insula fiind vizitata de-a lungul timpului atat de personalitati artistice precum Claude Debussy, Thomas Mann, Pablo Neruda sau Somerset Maugham, cat si de unele inedite ca Vladimir Lenin. Acesta, vizitandu-l pe Maxim Gorky în 1908, a declarat uimit: "Capri te face sa uiti de tot si de toate". Clima : Capri are o clima tropicala, insulara, tot timpul anului, perfecta pentru o vacanta la malul marii. Adevarul este ca in Capri exista patru anotimpuri foarte distincte, fiecare cu vremea si atmosfera proprie.

INSTAGRAM - Sună acum - 0755 195 555

powered by Q Travel Cloud, un produs Acqua Development. Toate drepturile rezervate | 2020