Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Vialand Palace Amusement Park Hotel 4*

* de la 89€ 112€

Vialand, Istanbul, Turcia

Perioada promo Sezon 2019 *
Pachet turistic personalizat *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Vialand Palace Amusement Park Hotel este situat în complexul Vialand Amusement Park din Alibeykoy şi are grădină și terasă. Atracții populare, precum Muzeul Rahmi Koc și Miniaturk, sunt uşor accesibile cu transportul public. Accesul la WiFi este gratuit în toate zonele.

Toate unităţile sunt decorate modern și au TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aer condiționat și terasă cu vedere la lac. Sunt dotate cu minibar și fierbător electric. Baia privată are duș, articole de toaletă gratuite și şlapi.

Vialand Palace Amusement Park Hotel are recepție deschisă nonstop, care oferă room service și servicii de concierge. La cerere, sunt disponibile servicii de închirieri auto și de transfer de la/la aeroport. În plus, hotelul oferă parcare gratuită.

Vă puteți începe ziua cu un mic dejun bogat la restaurantul hotelului.

Hotelul se află la 2,9 km de Moscheea Eyup Sultan, la 3 km de Centrul de Congrese Halic și la 6,3 km de Centrul de Convenții și Expoziții din Istanbul. Aeroportul Istanbul Atatürk este la 19 km.

  • Perioada noiembrie 2018

Scrie o recenzie

  

*Tarifele sunt calculate pe baza cotatiilor minime existente la data publicarii ofertei!

**Oferta agentiei noastre este mult mai variata - in cazul in care mai doriti si alte oferte sau aveti o alta varianta (cazare, transport, servicii), va rugam sa ne informati! Fiind agentie de turism touroperatoare, cu furnizori diferiti si directi, incercam sa satisfacem si cele mai exigente cereri si punem Turistul intotdeauna in centrul preocuparilor noastre.
***Datorita pietei turismului care este intr-o dinamica permanenta, este posibil ca, uneori, ofertele de pe website sa nu poate fi actualizate in timp util - oricum, informatiile primite de la Consultantul travel vor avea prioritate!
NOTA 1: Rezervarea se supune conditiilor generale de rezervare, prezentate in Contractul - cadru de comercializare a produselor turistice.
NOTA 2: Pretul si disponibilitatea Pachetului / Ofertei prezente sunt limitate și se supun unor condiții speciale de rezervare/confirmare/anulare. In functie de data cand veti achita avansul si semna contractul de servicii, prețul poate suferi modificări.

Pentru detalii contact info@activtours.ro sau  0772 271 745 - 0755 013 981 - 07744 70 70 46  incercam sa oferim cele mai bune tarife ale momentului!

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!