Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Viena - Piata de Craciun

* de la 388€

14.12 - 17.12.2018

Alege hotel: *
Tip de masa: *
Cazare 3 nopti in perioada *
Bonus ActivTours: *
Transport inclus: *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Începând cu a doua jumătate a lunii noiembrie până în ajunul Crăciunului vei avea ocazia să vezi cum Viena se transformă dintr-un oraș sobru, dominat de stilul baroc, într-o destinație magică.

Viena este renumită pentru aroma de turtă dulce, pentru punch-ul care îți încălzește fiecare particică a corpului dar mai ales pentru renumiții cârnați Käsekreiner, Bratwurst, Burenwurst și Frankfurter.
Piața de Crăciun din Viena se organizează în Piața Primăriei, transformând-o într-o tablou rupt din basme.

Aici ai ocazia să alegi dintr-o largă varietate de cadouri de Craciun pentru cei dragi, decorațiuni pentru pomul festiv sau poți participa la diverse ateliere organizate în aer liber, atât pentru cei mici cât și pentru adulți.

  • Când se ține Piața de Crăciun din Viena?

13 noiembrie – 23 decembrie 2018

  • Ce obiective turistice din Viena să vizitez?

Orașul este ilustrat într-o modalitate imperială, cu palate impozante, vile, biserici și grădini colorate.

Moștenirea culturală a Vienei are la bază cheia sol și ariile lui Beethoven, Mozart sau Haydn.

În prezent, Filarmonica din Viena și Opera de stat mențin aprinse tradițiile muzicale ale Austiei oferind cele mai frumoase concerte de muzică clasică.

Majoritatea obiectivelor turistice din Viena se regăsesc în centrul istoric al orașului într-o zonă pietonală protejată de faimosul bulevard Ringstrasse.

Printre cele mai cunoscute obiective turistice din Viena se numără: Catedrala Sfântul Ștefan (Stephansdom) – simbolul identității austriece care a renăscut din propria cenușă; Palatul Hofburg – reședința suveranilor austrieci de-a lungul a peste 6 secole, în prezent transformat în Biblioteca Națională a Austriei și sediu al puterii executive a statului; Primăria din Viena și piața unde se organizează anual diverse festivități; parcul de distracții Prater; Palatul Schonbrunn – reședința de vară a Habsburgilor; Grădina zoologică – ridicată de Franz Jospeh pentru mult iubita sa Sissi și Casa Palmierilor.

  • Perioada 14.12 - 17.12.2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!