Windstar Cruises

Croazierele Windstar Cruises descriere si caracteristici

Windstar Cruises a luat nastere in 1986, fiind alcatuita din trei vase de navigatie identice: Wind Spirit, Wind Star, Wind Song. In 2011, aceasta linie de croaziera a fost achizitionata de Xanterra Parks, care si-a pus amprenta asupra flotei prin schimbari majore. Xanterra a investit milioane de dolari nu doar in modernizarea vaselor Windstar Cruises, dar si in achizitionarea celor trei foste nave Seabourn. Acest lucru a insemnat pentru Windstar Cruises extinderea ariei sale, ramanand in acelasi timp o linie de croaziera care s-a facut remarcata prin eleganta. Dublarea flotei i-a permis, de asemenea acestei linii sa-si extinda itinerariile.
Windstar Cruises nu este o linie de croaziera tipica, ei fac lucrurile intr-un mod mult mai personal si mai special, pentru fiecare pasager in parte. Ofera produse de lux la bordurile vaselor sale, o atmosfera casual, intima, la care se cere un dress code special.
Windstar Cruises este cu adevarat o alta experienta. Interioare din lemn, personalul atent, atmosfera intima, instalatii tehnice uimitoare, o bucatarie semnata de marii bucatari ai lumii, vinul de foarte buna calitate, toate acestea impreuna cu alte lucruri si detalii asemenea au facut ca luxul sa fie sinonim cu Windstar Cruises.

Contact info

Adresa

Piața Națiunile Unite, nr. 3-5, Bl. 1, Sc. A, Ap. 7

Sector 4 - București

Str. Victoriei, nr. 9, Pitești, Argeș

Deschis:

Luni - Vineri: 10:00 - 19:00 Pauză: 14:00 - 15:00

Sâmbătă: Închis. Doar telefon

Duminică: Închis. Doar telefon

Telefon:

Telefon NON-STOP/Urgențe:

Fax

0348 439 132

E-mail

Trimite-ne un MESAJ

Te rugam sa introduci un nume
Te rugam sa introduci un email valid