Coș Produse

  • 0 obiecte
Vezi Coșul Plată

Yanakiev Club Hotel 4*

* de la 492€

Boroveț, Bulgaria

Sejur 7 nopti in perioada *
Tip de masa: *
Tip de camera *
Masa de Craciun *
Persoane:
(Structura minima de ocupare pentru aceasta oferta: 2 persoane)

Rezerva Cerere oferta

Yanakiev este un hotel modern de 4 stele, nou construit, situat ideal în centrul din Boroveț, chiar lângă pârtiile de schi. Oaspeţii au la dispoziţie o piscină interioară gratuită.

Hotelul Yanakiev oferă servicii prietenoase şi are o amplasare liniștită. Se află în apropiere de toate facilitățile stațiunii şi este înconjurat de o pădure frumoasă, plină de molizi și brazi bătrâni.

Hotelul are 34 de camere duble/twin și 6 apartamente. Toate oferă balcon cu vedere minunată la munţi sau la centrul stațiunii. De asemenea, oaspeţii au la dispoziţie o saună, o cadă cu hidromasaj și un hamam la un cost suplimentar.

În plus, Hotelul Yanakiev oferă o gamă variată de facilități, precum centru de schi modern, piscină cu vedere perfectă la pârtia de schi, centru spa disponibil la un cost suplimentar, precum și multe altele. Serviciul de transfer este disponibil la cerere și la un cost suplimentar.

  • Perioada 22.12 - 29.12.2018

Scrie o recenzie

  

Produsul Eventuria: Pachete turistice de evenimente sportive/ concerte/ festivaluri


Aceste pachete turistice sunt predefinite si contin cazare + biletul de intrare la eveniment! Alte servicii precum: categorie superioara de bilet de intrare, bilete avion, zile suplimentare de cazare sau activitati la fata locului (excursii, alte evenimente) se pot adauga la cererea expresa a turistului, contra-cost, noi personalizand aceste pachete turistice in functie de optiunile personale ale fiecaruia dintre Dvs.! Experienta noastra, incepand cu 2009, si feedback-ul pozitiv al tuturor celor care ne-au acordat INCREDEREA, ne obliga sa continuam sa perfectionam si sa oferim cele mai sigure si adecvate servicii turistice!


Traieste experienta live!