ARGISHT PALACE - CHAIKA


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Descriere hotel
Complexul rezidential Argisht Palace 4* se gaseste intr-unul din cele mai frumoase locuri de pe litoralul bulgaresc pe plaja Cabacum, regiunea Chaika, langa Nisipurile de Aur. A fost dat in folosinta in anul 2011.
Situat la 400 de metri de plaja si la 9 km de centrul orasului Varna, hotelul Argisht Palace are piscina interioara si in aer liber, precum si o zona de plaja privata. WiFi este gratuit.
Camere hotel
Camerele duble sunt dotate cu: aer conditionat, TV prin satelit, frigider, Wi-Fi gratuit, baie cu dus, uscator de par (disponibil la cerere - receptie), balcon. Unele camere dispun de vedere la mare.
Facilitati hotel
Hotelul ofera 41 apartamente (au suprafete intre 57 si 154 metri patrati), pe 8 etaje, doua lifturi luxoase, parcare subterana, sala de conferinta la parter. Cladirea este sigura din regiune cu o cascada artificiala si jacuzzi pe acoperis. Complexul ofera centru SPA, room service, lobby bar, pool bar, Wi-Fi in lobby (gratuit), piscina, Jacuzzi, biliard, mese de tenis, supraveghere video 24/ 24, parcare nepazita (gratuit).