Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Categorie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 16 hoteluri

Chaika, Bulgaria
Chaika, Bulgaria
Chaika, Bulgaria

Hotelul Dahlia Garden este situat intr-o zona linistita in zona CkaikaFacilitati camereCamerele sunt dotate cu grup sanitar propriu minibar TV aer conditionat telefon si balconFacilitati hotelHotelul dispune de 120 camere duble din care jumatate a . . .

Chaika, Bulgaria
Vacante in Bulgaria

Hotel Detelina este situat in propriul sau parc natural in statiunea Chaika ferit de zgomotul marilor statiuni turistice este locul perfect pentru familii Cei cu o viata de noapte activa se pot bucura de numeroasele localuri situate nu departe de hot . . .

Chaika, Bulgaria
Chaika, Bulgaria
Chaika, Bulgaria

Localizare in linistita si retrasa statiune Chaika undeva intre binecunoscutele statiuni Nisipurile de Aur si Sf Constantin Elena Hotelul se afla la circa 150 m de plaja Cabacum la 6 km de centrul Nisipurile de Aur 14 km de Varna Coborarea spre plaj . . .

Chaika, Bulgaria

Descriere Hotelul SunshineClub Magnolia este situat in linistita si retrasa statiune Chaikaundeva intre binecunoscutele statiuni Nisipurile de Aur si Sf Konstantin Elena Hotelul se afla la circa 150 m de plaja situat pe munte coborarea spreplaja fiin . . .