Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 12 hoteluri

Chaika, Bulgaria

Descrierea hotelului a fost actualizata pentru sezonul de vara 2020LOCALIZARE La 600 de metri de plajaINFORMATII GENERALE Hotelul a fost renovat in anul 2003CAPACITATE cladire cu 5 etaje 80 camere duble max 212 persoane 18 m² camere dubl

Chaika, Bulgaria

Hotelul Dahlia Garden este situat intr-o zona linistita in zona CkaikaFacilitati camereCamerele sunt dotate cu grup sanitar propriu minibar TV aer conditionat telefon si balconFacilitati hotelHotelul dispune de 120 camere duble din care jumatate a . . .

Chaika, Bulgaria

Hotel Detelina este situat in propriul sau parc natural in statiunea Chaika ferit de zgomotul marilor statiuni turistice este locul perfect pentru familii Cei cu o viata de noapte activa se pot bucura de numeroasele localuri situate nu departe de hot . . .

Chaika, Bulgaria

Descrierea hotelului a fost actualizata pentru sezonul de vara 2020 LOCALIZARE la 500 de metri de plaja INFORMATII GENERALE Hotelul a fost construit in anul 1958 si renovat in anul 2001 CAPACITATE cladire cu 4 etaje 132 camere duble max 21 persoane . . .

Chaika, Bulgaria

Descriere Hotelul SunshineClub Magnolia este situat in linistita si retrasa statiune Chaikaundeva intre binecunoscutele statiuni Nisipurile de Aur si Sf Konstantin Elena Hotelul se afla la circa 150 m de plaja situat pe munte coborarea spreplaja fiin . . .

Chaika, Bulgaria