Activ Travel Club

Călătorești - Acumulezi puncte - Călătorești iar

Ce este Activ Travel Club?

Activ Travel Club este programul prin care ne asigurăm că fiecare vacanța rezervată este de fapt începutul următoarei vacanțe!
De fiecare dată când alegi să achiziționezi o vacanță de la Activ Tours și Eventuria, deja ai început să-ți achiți următoarea vacanță!

Care este valoarea punctelor?

Pentru a-ți face viața și mai ușoară, valoarea fiecărui punct Activ Travel Club este de 1 EURO.
Pentru fiecare rezervare efectuată vei primi în puncte Activ 1% din valoarea rezervării.

Exemplu de calcul: Pentru o rezervare de 1500 EURO, vei primi în puncte Activ 1% din valoarea rezervării, adică 15 puncte = 15 EURO.

Pe care îi poți folosi în următoarele 24 de luni.

Primeşti puncte bonus pentru orice serviciu sau produs turistic propriu, pe care îl rezervi în agențiile Activ Eventuria. Punctele BONUS se vor valorifica doar la produsele proprii ACTIV EVENTURIA, agentie de turism touroperatoare / organizatoare!

Cum acumulezi puncte?

  • Acumulezi puncte atunci când rezervi sau călătorești tu
  • Dar și de fiecare dată când recomanzi Activ Tour prietenilor tăi

Pentru ca noi apreciem PRIETENII si RECOMANDARILE, vei primi 10 puncte bonus (echivalent 10 EUR sau 50 RON) extra acumularile tale conform Regulamentului Activ Eventuria Acumulare Puncte de Fidelizare - Activ Travel Club şi dacă recomanzi produsele noastre si programul de fidelitate si prietenilor tăi, care vor cumpara de la noi, sau dacă participi la promoţiile noastre speciale, conform newslettere-lor si ofertelor dedicate exclusiv membrilor clubului ActivTravelClub.

Cum folosești punctele?

  • Le poți transforma în cadouri pentru persoanele dragi ție
  • Le folosești pentru vacanța ta viitoare
  • Sau adaugi ceva cu adevărat interesant vacanței deja rezervate (o excursie cu buggy în Antalya, un rafting, etc)

Iar partea cu adevărat bună e că punctele acumulate sunt valabile 24 de luni de la data dobândirii lor. Ai timp suficient să programezi vacanța viitoare în următoarele 18 luni și să o consumi în cele 24 de luni de când ai acumulat primele puncte,

Și să nu uităm: Primești puncte bonus chiar de la primul pachet rezervat!

Vrei să știi mai multe despre noi și despre Vacanțe? Lasă-ne mai jos datele tale și DESCARCĂ AICI E-BOOK GRATUIT: Tot ce contează pentru o vacanță reușită