Termeni și Condiții

Termeni si condiții de folosire a website-ului www.activtours.ro 

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a paginii de web www.activtours.ro 

Pagina de web www.activtours.ro este proprietatea Group G4 Promotion SRL | ActivTours.

Utilizarea acestei pagini de catre un tert prin logare, accesare sau in orice alt mod constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor prezentului document cu toate consecintele juridice care decurg de aici.

Terneni si conditii EAN

Accesul

Accesarea serviciilor se face utilizand pagina de web www.activtours.ro

Proprietatea intelectuală

Prin proprietate intelectuala sunt definite, drepturile de autor si drepturile conexe astfel cum sunt reglementate de dispozitiile legii nr. 8/1996 cu completarile si modificarile ulterioare.

Continutul paginii www.activtours.ro este protejat prin Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe cu modificarile si completarile ulterioare.

Se interzice copierea, reproducerea sau extragerea materialelor, datelor si informatiilor pentru a fi utilizate in scopul obtinerii direct sau indirect de avantaje economice pentru sine sau pentru altul. Prin utilizare in scopuri economice se intelege orice utilizare care depaseste cadrul personal sau cercul unei familii.

Se interzice realizarea, fara acordul proprietarului, de interconectari intre pagina de web www.activtours.ro si alte pagini web. Daca totusi asemenea interconectari se produc fara acordul proprietarului acesta este exonerat de orice consecinta juridica care ar putea rezulta.

Pentru orice incalcare a drepturilor sale, proprietarul are dreptul sa actioneze atat pe cale civilă, cât si penala potrivit legislatiei in vigoare.

Group G4 Promotion SRL | ActivTours are dreptul de a solicita sanctiuni impotriva oricarui tert a caror actiuni sunt de natura sa puna in pericol in orice mod pagina web www.activtours.ro sau sa-i afecteze securitatea si/sau credibilitatea.

Reguli de securitate

Sunt strict interzise:

– orice fel de transmiteri prin posta electronica utilizand date preluate in mod direct sau indirect de pe pagina web www.activtours.ro fara acordul scris al PROPRIETARULUI.

– orice fel de modificări, alterari, de date sau impiedicari de folosire partiala sau totala a datelor furnizate de pagina web www.activtours.ro

– orice fel de transferuri de date, fără autorizarea expresă a proprietarului paginii de web www.activtours.ro.

– orice fel ce acțiuni care au scopul de a modifica, altera, șterge sau sustrage date aflate pe pagina www.activtours.ro în vederea producerii de consecinte juridice si /sau obținerii de avantaje materiale pentru sine sau pentru altul.

Dreptul proprietarului

PROPRIETARUL isi rezerva dreptul de a modifica conținutul si formatul paginii de web www.activtours.ro in orice moment fara a fi limitat în vreun fel spațial sau temporal, avand inclusiv dreptul de a întrerupe sau restricționa temporar sau permanent, fără notificări prealabile serviciile puse la dispoziția publicului prin intermediul paginii de web.

Răspunderi

Tariful final al ofertelor afișate pe site se regăsește în ultimul pas al rezervării. În cazul în care Clientul/Cumparatorul doreste informatii suplimentare cu privire la tariful final al ofertelor afișate pe site, este necesara contactarea Agentiei Online la numarul de telefon 0213355455 sau prin email oferte@activtours.ro 

In cazul plăților online Vânzatorul/Proprietarul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărător, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitenta a cardului acestuia.

Toate informațiile folosite pentru descrierea Hotelurilor si/sau a Pachetelor disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentari multimedia / etc.) nu reprezinta o obligație contractuală din partea Vânzătorului/ Proprietarului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Accesul și utilizarea de către un terț a paginii de web www.activtours.ro se face pe răspunderea proprie a utilizatorului, neputand fi angajată in niciun mod raspunderea juridica a PROPRIETARULUI.

Pe pagina de web www.activtours.ro PROPRIETARUL poate gazdui materiale publicitare apartinand unor terti, inclusiv bannere publicitare care pot face conexiune cu alte pagini web apartinand unor terti. Accesarea acestor pagini nu intra sub răspunderea PROPRIETARULUI, făcându-se propria răspundere a utilizatorului respectiv.

PROPRIETARUL nu-și asumă în niciun fel răspunderea în ceea ce privește actualizarea informațiilor existente pe pagina sa de web. Utilizatorii au obligația sa verifice direct la PROPRIETAR în ce masura informațiile și datele de pe pagina web sunt de actualitate. În cazul în care utilizatorul nu face acest lucru, PROPRIETARUL este exonerat de orice răspundere.

PROPRIETARUL are dreptul de a modifica sau completa prezentul regulament în orice moment fără nicio notificare prealabilă. Orice actualizare a prezentului regulament produce efecte juridice din momentul postarii pe pagina web www.activtours.ro

Confidentialitate

Orice data cu caracter personal comunicata si prelucrata cu ocazia utilizarii paginii web www.activtours.ro este supusa prevederilor Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date, conform Politicii de protecție a datelor care poate fi consultată aici.

Notificări

In masura in care vreun utilizator va dori sa semnaleze vreo problema sau sa facă o sugestie cu privire la pagina web www.activtours.ro o poate face în scris la adresa de mail legal@activtours.ro 

Login

Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in

Address

184 Mayfield St. Hopewell
Junction, NY 12533

Phone

Email