Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

INFORMATII GENERALE
Hotelul Bistrita este situat in Durau, una dintre cele mai indragite statiuni montane din tara, departe de aglomeratia urbana, la poalele muntelui Ceahlau. Indiferent de sezon, acest loc este ideal daca doresti sa petreci clipe de relaxare alaturi de cei dragi intr-un spatiu intim, stilat si chic, unde cu siguranta te vei simti ca acasa. Sejururi de la minim 1 noapte cu mic dejun si masa fisa cont.

FACILITATI UNITATE
Hotelul dispune de sauna si teren de sport multifunctional, contra cost.
Servicii gratuite: parcare (in limita locurilor disponibile), acces internet wireless, fier si masa de calcat, jocuri (remi, table).

DESCRIERE CAMERE
Toate camerele sunt decorate cu mobilier clasic din lemn, includ o baie privata cu articole de toaleta, uscator de par si o zona de relaxare cu TV cu ecran plat si un minibar.

POLITICI
Animalele de companie de talie mica si medie sunt acceptate contra unei taxe.

SERVICII DE MASA

Restaurantul ofera preparate din bucataria internationala si locala, precum si mic dejun, care la cerere poate fi servit in camera. Barul hotelului se transforma in club seara. Hotelul dispune si de o terasa generoasa.

FACILITATI EVENIMENTE
Sala de conferinte a hotelului poate gazdui in cele mai bune conditii sesiuni de training sau prezentari pentru clienti, angajati ori colaboratori.

Locatie