Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere



INFORMATII GENERALE:
Cu o amplasare privilegiata in statiunea Geoagiu Bai, Hotel Germisara Resort SPA va ofera servicii de cazare si tratament de patru stele, sejur sau vacanta pentru toata familia, pachete avantajoase de tratament, posibilitati multiple de relaxare.

DESCRIERE UNITATE DE CAZARE: Hotel Germisara Resort SPA s-a impus pe piata turismului balnear, de wellness si SPA, devenind o destinatie preferata pentru turistii care doresc sa beneficieze de calitatea ridicata a serviciilor dintr-o astfel de locatie.
De asemenea, Hotel Germisara Resort SPA a devenit locul preferat de organizare de conferinte, sedinte, team-building, pentru multe companii importante din tara si strainatate.


FACILITATI UNITATE: Tratament - impachetari cu parafina, inot terapeutic, masaj medical sau reflex, kinetoterapie, hidroterapie, cabinet inhalatii - individuale si de grup - electroterapie - terapie de inalta frecventa, magnetoterapie, laser terapeutic, ultrasunete, bilant articular si muscular. Piscina exterioara cu apa termala. Acces gratuit.

DESCRIERE CAMERE: dispune de 144 camere duble cu balcon sau fara si apartamente (cate 3 pe etaj) avand posibilitatea de a plati un supliment de front view.

Camerele cu balcon sunt cate 4 pe etaj, in fiecare colt. Nu sunt disponibile paturi suplimentare. Adultii insotiti de 2 copii vor fi cazati in apartament. Si camerele duble si apartamentele au cabina de dus. Piscina exterioara, loc de joaca pentru copii, plaja cu sezlonguri.
Camerele Superior 1 sunt camerele 401-408 si 418-422

Camerele Superior 2 sunt camerele 409-417 si camerele de la etajul 1.

LOCALIZARE: Hotelul este situat la intrarea in statiune.

ATRACTII TURISTICE:
Manastirea Prislop (Hateg - 50 km fata de Municipiul Deva), Biserica de la Densus, Cetatea Dacica Costesti (la 18 km), Manastirea Prislop, Cetatea Alba Iulia (45 km), Cetatea Devei (45 km), Castelul Corvinestilor (45 km), Cetatea Blidaru (la 22 km de Orastie), Piatra Rosie (la 30 km de Orastie) si Gradistea Muncelului (la 39 km de Orastie).


POLITICI: Ziua hoteliera incepe la ora 16.00 (ora de la care camera poate fi ocupata / check-in). Ziua hoteliera se termina la ora 12.00 (ora pana la care trebuie eliberata camera / check-out). Pentru efecturarea tratamentului nu este necesara trimiterea din partea medicului specialist, insa se recomanda aducerea documentelor ce contin informatii cu privire la boala/bolile pe care doresc sa le trateze, cat si pentru afectiunile asociate (analize, radiografii, RMN, etc.


SERVICII DE MASA: Se acorda in restaurantul Feel the Flavours, categoria 4 stele, mic dejun in sistem bufet suedez, pranzul si cina in sistem meniu fix. In cadrul sejururilor cu pensiune completa sau demipensiune, intrarea se face cu cina in ziua de check-in, si iesirea cu mic dejun in ziua de check out.

FACILITATI EVENIMENTE: patru sali de conferinta: Belvedere - 200 locuri, Decebal 90 locuri, Traian 60 locuri, Burebista 30 locuri.






Locatie