Izvorul Minunilor


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile. ActivTours | Vacante. Experiente. Amintiri

Descriere

Vilele Izvorul Minunilor sunt amplasate in centrul statiunii Stana de Vale, lângă vila Liliacul și în imediata apropiere a Hotelului Iadolina. Structura Vila nr. 4 – maxim 20 locuri: - camera 1-2, camera family formata din 1 camera cu pat matrimonial cu 2 paturi suplimentare (extensii ale patului matrimonial) și o camera cu pat etajat (3 locuri), o baie cu dus. Capacitate maxima 7 locuri. - camera 3, camera cu pat matrimonial și un pat etajat (3 locuri), baie proprie cu dus. Capacitate maxima 5 locuri. - camera 4, camera cu pat matrimonial și 2 paturi etajate (a câte 3 locuri fiecare), baie proprie cu dus. Capacitate maxima 8 locuri Toata vila are 1 bucatarie comuna pentru toate camerele, bucătărie dotata cu chiuveta, aragaz și frigider Structura Vila nr. 5 – maxim 17 locuri: - camera 1-2, camera family formata din 1 camera cu pat matrimonial cu 2 paturi suplimentare (extensii ale patului matrimonial) și o camera cu pat etajat (3 locuri), o baie cu dus (capacitate maxima 7 locuri) - camera 3, camera cu pat matrimonial și un pat etajat, baie proprie cu dus (capacitate maxima 4 locuri) - camera 4, camera cu pat matrimonial și 2 paturi etajate, baie proprie cu dus (capacitate maxima 6 locuri) Toata vila are 1 bucatarie comuna pentru toate camerele, bucătărie dotata cu chiuveta, aragaz și frigider Structura Vila nr. 6 – maxim 12 locuri: - camera 1-2, camera family formata dintr-o camera dubla cu pat matrimonial și o camera cu coltar extensibil și o baie comuna cu dus. Capacitate maxima 4 persoane - camera 3, camera cu 2 paturi twin, baie proprie cu dus. Capacitate maxima 2 persoane - camera 4, camera cu un pat matrimonial, un pat etajat și un coltar extensibil, baie proprie cu dus Capacitate maxima 6 persoane. Toata vila are 1 bucatarie comuna pentru toate camerele, bucătărie dotata cu chiuveta, aragaz și frigider. Structura Vila nr. 7 – maxim 14 locuri: - camera 1-2, camera family formata dintr-o camera dubla cu pat matrimonial și o camera cu un pat etajat (3 locuri) și o baie comuna cu dus. Capacitate maxima 5 persoane - camera 3, camera cu un pat matrimonial și un pat etajat baie proprie cu dus. Capacitate maxima 4 persoane. - camera 4, camera cu un pat matrimonial, 2 paturi etajate, baie proprie cu dus. Capacitate maxima 6 persoane Toata vila are 1 bucatarie comuna pentru toate camerele, bucătărie dotata cu chiuveta, aragaz și frigider. Vilele nr. 1 și 2: Vilele Izvorul Minunilor nr 1 si 2 sunt amplasate in apropierea Hotel Iadolina*** și sunt formate din 3 camere fiecare (maxim 6 locuri/vila). Fiecare vila este compusa dintr-un dormitor cu pat matrimonial, o camera mica cu coltar extensibil, living cu coltar extensibil și loc de luat masa, bucătărie dotata cu frigider, aragaz și chiuveta și o baie cu dus.
Descriere camere:
Structura Vila nr. 4 – maxim 20 locuri: - camera 1-2, camera family formata din 1 camera cu pat matrimonial cu 2 paturi suplimentare (extensii ale patului matrimonial) și o camera cu pat etajat (3 locuri), o baie cu dus. Capacitate maxima 7 locuri. - camera 3, camera cu pat matrimonial și un pat etajat (3 locuri), baie proprie cu dus. Capacitate maxima 5 locuri. - camera 4, camera cu pat matrimonial și 2 paturi etajate (a câte 3 locuri fiecare), baie proprie cu dus. Capacitate maxima 8 locuri Toata vila are 1 bucatarie comuna pentru toate camerele, bucătărie dotata cu chiuveta, aragaz și frigider Structura Vila nr. 5 – maxim 17 locuri: - camera 1-2, camera family formata din 1 camera cu pat matrimonial cu 2 paturi suplimentare (extensii ale patului matrimonial) și o camera cu pat etajat (3 locuri), o baie cu dus (capacitate maxima 7 locuri) - camera 3, camera cu pat matrimonial și un pat etajat, baie proprie cu dus (capacitate maxima 4 locuri) - camera 4, camera cu pat matrimonial și 2 paturi etajate, baie proprie cu dus (capacitate maxima 6 locuri) Toata vila are 1 bucatarie comuna pentru toate camerele, bucătărie dotata cu chiuveta, aragaz și frigider Structura Vila nr. 6 – maxim 12 locuri: - camera 1-2, camera family formata dintr-o camera dubla cu pat matrimonial și o camera cu coltar extensibil și o baie comuna cu dus. Capacitate maxima 4 persoane - camera 3, camera cu 2 paturi twin, baie proprie cu dus. Capacitate maxima 2 persoane - camera 4, camera cu un pat matrimonial, un pat etajat și un coltar extensibil, baie proprie cu dus Capacitate maxima 6 persoane. Toata vila are 1 bucatarie comuna pentru toate camerele, bucătărie dotata cu chiuveta, aragaz și frigider. Structura Vila nr. 7 – maxim 14 locuri: - camera 1-2, camera family formata dintr-o camera dubla cu pat matrimonial și o camera cu un pat etajat (3 locuri) și o baie comuna cu dus. Capacitate maxima 5 persoane - camera 3, camera cu un pat matrimonial și un pat etajat baie proprie cu dus. Capacitate maxima 4 persoane. - camera 4, camera cu un pat matrimonial, 2 paturi etajate, baie proprie cu dus. Capacitate maxima 6 persoane Toata vila are 1 bucatarie comuna pentru toate camerele, bucătărie dotata cu chiuveta, aragaz și frigider. Vilele nr. 1 și 2: Vilele Izvorul Minunilor nr 1 si 2 sunt amplasate in apropierea Hotel Iadolina*** și sunt formate din 3 camere fiecare (maxim 6 locuri/vila). Fiecare vila este compusa dintr-un dormitor cu pat matrimonial, o camera mica cu coltar extensibil, living cu coltar extensibil și loc de luat masa, bucătărie dotata cu frigider, aragaz și chiuveta și o baie cu dus.
Locatie:
Vilele Izvorul Minunilor sunt amplasate in centrul statiunii Stana de Vale, lângă vila Liliacul și în imediata apropiere a Hotelului Iadolina.