Corporate Travel

De ce ACTIV TOURS sa fie Agentia de Turism pe care o veti dori sa va reprezinte in calatoriile de afaceri?

ACTIV TOURS, 19 ani de profesionalism in travel management, partener DER TOURISTIK GMBH & HOTELBDS S.L.U. si al altor mari touroperatori internationali, inclusiv DMC-uri locale, ofera oricarei societati comerciale beneficiile unui parteneriat sigur, transparent si win-win in vederea gestionarii optime a volumului de:

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

De ce MICE?

Recent, una dintre prioritatile ACTIV TOURS a devenit oferirea de servicii pentru necesitatile de evenimente corporate.

Standardele de lucru profesioniste, parteneriatele directe, sigure si de calitate pe care le-am dovedit de-a lungul timpului cu produsul nostru Eventuria | Simplu. Sigur. Alaturi de idolii tai, impreuna cu experienta si expertiza angajatilor nostri ne permit sa organizam cu succes orice eveniment, fara constrangeri de complexitate si buget.

Astfel, asistam clientul in alegerea temei/evenimentului, a locatiei, decoratii, petrecere, transport, lumini, meniuri, cadouri si invitatii etc. Suntem convinsi ca un eveniment reusit nu inseamna doar organizare si locatie, ci mai ales inovatie si creativitate!

Bootstrap Image Preview

Siguranta, Adaptabilitatea si Flexibilitatea pentru voi si partenerii/angajatii vostri in alegerea Vacantelor Leisure, Cazare, Transport si/sau alte Activități incluse

Bootstrap Image Preview

Vacante Leisure si Cazare

Avem parteneriate variate, sigure, testate si negociate cu orice hotel sau locatie din Romania sau din Europa, detinem conexiune API in sisteme de rezervare on-line, cu peste 90.000 de hoteluri in cele mai variate si indepartate destinatii, astfel incat gasim solutii pentru orice cerere de organizare de vacante si/sau evenimente corporate.

Suntem dedicati business-ului si oferim solutii personalizate si adaptate bugetului alocat pentru toti clientii nostri.

Ticketing & Transport

Avem capacitatea de a negocia preturi speciale cu companiile aeriene, intotdeauna in interesul clientului. Oferim consultanta de specialitate si ne adaptam cerintelor si bugetului clientilor corporate.

Activitati de Teambuilding & Incentive

Suntem experti in organizarea de activitati incentive pentru clientii nostri si am dovedit, de-a lungul timpului, eficienta brand-ului Eventuria.

  1. Cat de important este pentru voi sa aveti angajati mai motivati?
  2. Cat de important este pentru voi sa va transformati ideile in realitate?
  3. Cat de important este pentru voi sa aveti o echipa unita?

Parteneriatele noastre au crescut an de an, avem nenumarate DMC-uri locale ce ne sustin in efortul nostru si intentionam sa ne specializam in oferirea de pachete turistice incentive clientilor nostri corporate, care pot astfel sa-si motiveze si fidelizeze personalul prin:

Bootstrap Image Preview

Cere o oferta