Spania: Marbella Club Hotel Golf Resort&Spa 5* - Visul Unui Print

  • 29 ianuarie 2021

„Luxos, dar in acelasi timp discret “, este modul in care putem defini Marbella Club Hotel Golf Resort & Spa. Situat de-a lungul coastei Mediteranei, intre Marbella și Puerto Banùs, acest resort de 5 stele a fost initial o resedinta privata a printului Alfonso von Hohenlohe, care a murit in 1954, inainte de a fi transformat intr-un hotel de lux.

In timpul anilor ‘60, Marbella a inceput sa concureze cu St. Tropez si Monaco, dar ramanand la fel de boema precum celelalte doua destinatii si avand si propriul print. Multi aristocrati, milionari si vedete de la Hollywood, au decis sa faca din Marbella una dintre destinatiile lor preferate, una dintre ele fiind Brigitte Bardot.

De-a lungul deceniilor, hotelul a evoluat, iar astazi a devenit o locatie glamoroussi somptuoasa, unde piscinele exterioare sunt inconjurate de gradini tropicale, parfumate cu iasomie si populate cu pasari care isi au cuibul aici tot timpul anului, datorita climatului generos din sudul Europei.

Decorate de Jean-Pierre Martell si Kamini Ezralow, cele 35 de camere pe care le ofera hotelul, imbina minunat stilul clasic cu cel contemporan. Camerele au o terasa privata si vedere la mare, iar din gradinile luxuriante ce ofera acces direct la mare, puteti face o plimbare romantica. Hotel dispune de 80 de Suite luxoase, in stil mediteranean, cu terasa privata. Oaspeţii cazati aici se bucura de reduceri la terenul de golf al complexului Marbella Club Golf pe tot parcursul sejurului. 

Desigur, cei care prefera vacantele mai active, au la dispozitie Puente Roman sau Clubul de Tenis, care se afla la doar 10 minute de mers pe jos de hotel. Hotelul ofera servicii de transfer la Clubul de Golf Marbella. Terenul de golf cu 18 gauri a fost proiectat de Dave Thomas si are vedere la Marea Mediterana si Africa. De asemenea, proprietatea include centrul Thalasso Spa, care ofera vedere la mare si pune la dispozitie diverse tratamente. Clubul Ecvestru Marbella este situat la plimbare de 20 de minute de hotel, pentru a raspunde cerintelor celor mai pretentiosi dintre clienti.

In cadrul resortului exista de asemenea, Villa Delmar de 6200 m2, un adevarat paradis pe pamant. Este inconjurata de alte 14 vile luxoase in stil andaluz, care se intind pe o suprafata de la 150 pana la 300 m2, cu gradina proprie, piscina privata si bucatarie complet utilata.

In timp ce cei mici picteaza, exprimandu-si stilul Picasso la Kids Club, parinții pot opta pentru pranz, intr-o atmosfera relaxanta langă mare, la Marbella Club. Cu siguranta vor aprecia bucataria traditionala mediteraneana si internationala, dar fara a uita si de un grill, ideal pentru o cina la lumina lumanarilor. Cei mai romantici vor alege cu siguranta sa ia masa la terasa, sub stele, o modalitate excelenta de a crea o minunată amintire a sejurului lor la Marbella Yacht Club Hotel Golf Resort&Spa.


SOURCE AND TAGS