De ce sa rezervi un hotel sau o cazare in Tallinn

De ce sa rezervi un hotel sau o cazare in Tallinn prin ActivTours?Alege sa rezervi un hotel sau o cazare in Tallinn cu ActivTours. Consultanti de turism cu peste 20 de ani experienta asteapta rezervarea ta. Pe langa serviciile de cazare contractate, colegii nostri te pot ajuta sa transformi vacanta intr-una cu adevarat memorabila: alege excursiile optionale si serviciile VIP ActivTours.Cat de usor este sa rezervi un hotel sau o cazare in Tallinn?In doar cativa pasi, iti vei rezerva hotelul mult dorit...

Citeste mai mult

De ce sa rezervi un hotel sau o cazare in Tallinn

De ce sa rezervi un hotel sau o cazare in Tallinn prin ActivTours?
Alege sa rezervi un hotel sau o cazare in Tallinn cu ActivTours. Consultanti de turism cu peste 20 de ani experienta asteapta rezervarea ta. Pe langa serviciile de cazare contractate, colegii nostri te pot ajuta sa transformi vacanta intr-una cu adevarat memorabila: alege excursiile optionale si serviciile VIP ActivTours.

Cat de usor este sa rezervi un hotel sau o cazare in Tallinn?
In doar cativa pasi, iti vei rezerva hotelul mult dorit in Tallinn. Descopera toate hotelurile disponibile pe site-ul nostru si alege-l pe cel care iti va face vacanta de neuitat. Pentru hotelurile care au status "disponibil", rezervarea va fi ferma imediat dupa confirmarea platii online, prin OP, sau cash in agentie. Pentru cele care au status "la cerere", rezervarea va fi considerata ferma in momentul in care avem confirmarea platii si confirmarea partenerilor nostri.

Cum poti achita rezervarea ta in Tallinn prin ActivTours?
Poti achita vacanta ta simplu si rapid prin metoda de plata preferata: cu cardul online, integral sau in rate fara dobanda, inca din momentul rezervarii. Daca alegi sa platesti vacanta prin ordin de plata, vei fi contactat de un agent pentru confirmarea rezervarii, a datelor si a termenelor de plata. Sau poti alege plata direct in agentie unde te vom astepta cu rezervarea efectuata si toate documentele pregatite.

Ce urmeaza dupa ce rezervi vacanta?
La ActivTours ai suportul nostru 24/24 - 7/7 in timp ce esti la destinatie. Chiar ai si un numar dedicat de urgenta la care mereu va raspunde un coleg in timp util si va lucra impreuna cu tine pentru a gasi cea mai buna solutie pentru situatiile intalnite. Pentru ca stim cat de importanta este vacanta ta!

Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 114 hoteluri

Tallinn, Estonia

location The hotel is located on the beautiful Viimsi peninsula The sea and beach are only a 10 minutes walk from the hotel and Tallinn city center is a short 15 minute drive All sort of sport activities are available with the nearby leisure center . . .

Tallinn, Estonia

general The warm and friendly Baltic Hotel Vana Wiru is excellently situated in the centre of Tallinn in a picturesque street next to the medieval town wall It has a classic interior design with modern rooms the restaurant offers Mediterranean cuisin . . .

Tallinn, Estonia

Stop at CRU Hotel to discover the wonders of Tallinn Offering a variety of facilities and services the hotel provides all you need for a good nights sleep Take advantage of the hotels airport transfer safety deposit boxes concierge shops disabled fac . . .