Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Categorie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 7 hoteluri

Arieseni, Romania

Cabana MED 2 este situata in centrul comunei Arieseni dispune de 8 camere cu televizor grup sanitar propriu bucatarie livingStructura- parter living baiebucatarie complet utilata- etaj I 4 camere cu bai proprii si balcon- etaj II4 camere cu bai pro . . .

Arieseni, Romania

Departe de aglomeratia orasului in mijlocul naturii pensiunea Casa Motului Arieseni Muntii Apuseni va ofera o oaza de liniste creata special pentru familie Astfel dorim sa raspandim ideea cladita de motii primitori in care familia si traditia sunt pu . . .

Arieseni, Romania

Four Seasons inaugurat in 2005 este situat la confluenta dintre judetele Bihor si Alba in satul de vacanta Vartop la 500 m distanta de partia de schi de la Arieseni intr-un cadru natural si o priveliste inconjuratoare splendida Hotelul dispune de 20 . . .

Arieseni, Romania

Pension Iara este situat in comuna Arieseni si este inconjurat de Muntii Apuseni Dispune de 6 dormitoare confortabile internet Wi-Fi gratuit in zonele publice si acces usor la partiile de schiToate camerele de la Pension Iara sunt mobilate in stil ne . . .

Arieseni, Romania
Vacante in Romania
Arieseni, Romania

Zana Vii se afl in Arieseni si are bar facilitti de grtar si teras Printre facilittile oferite se numr acces gratuit la internet WiFi in toate zonele propriettii un restaurant receptie cu program non-stop si depozit de bagaje Parcarea privat este dis . . .