Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Categorie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 306 hoteluri

Brasov, Romania
Vacante in Romania

4Cardinal's reprezinta o locatie premium inaugurata in noiembrie 2014 intr-o cladire cu personalitate renovata integral conservand stilul eleganta si rafinamentul 4Cardinal's ofera servicii de cazare in 10 camere spatioase si confortabile individuali . . .

Brasov, Romania

Situata in centrul orasului Brasov pensiunea 4Cardinal s este la 2 km de gara i la 4 km de Biserica Neagra Pensiunea dispune in total de 10 spatii de cazareTel 0368423986nbsp40723221897Fax Email office4cardinalsro

Brasov, Romania

4Cardinals reprezinta o locatie premium inaugurata in noiembrie 2014 intr-o cladire cu personalitate renovata integral conservand stilul eleganta si rafinamentul4Cardinals ofera servicii de cazare in 10 camere spatioase si confortabile individualizat . . .

Brasov, Romania

Situat la 9 minute de centrul istoric si comercial al Brasovului insa ferit de agitatia orasului HOTEL ALINALEX se remarca prin dotari de exceptie Hotelul are o capacitate de 23 de camereTel 0268440010Fax Email receptiehotelalinalexro

Brasov, Romania

Residence Ambient ofer uniti de cazare cu servicii hoteliere i sistem de supraveghere video Proprietatea se afl in zona istoric a oraului Braov oaspeii putand ajunge uor la principalele puncte de atracie Ambient Residence este situata la etajul doi a . . .

Brasov, Romania Vezi locatia pe harta
Vacante in Romania
Brasov, Romania

Hotel Apollonia va ofera o gama larga de optiuni reprezentative pentru stilul dumneavoastra de viata care satisfac pe deplin necesitatile de recreere si odihnaTel 40 268 476 163Fax Email officehotelapolloniaro

Brasov, Romania

Situare Hotelul Apollonia recent renovatofera oaspeilor sai camere confortabile moderne cu toate facilitaile decare avei nevoie i o locaie excelenta in centrul istoric pentru ca vizitain ora sa fie o experiena de neuitat Camere duble triple apartame . . .

Brasov, Romania

Armatti este situat exact in centrul vechi al Brasovului in locul cu cele mai faimoase locatii ale orasului Este localizat langa Parcul Central aproape de Cetatea Brasovului si la 5 minute de Piata Sfatului Dispune de un total de 30 de spatii de caza . . .

Brasov, Romania

Cu vedere la Muntele Tampa i la cartierul istoric medieval al Braovului hotelul tradiional Aro Palace este orientat catre Parcul Central Ofera unitai de cazare spaioase i luxoase precum i acces gratuit la internetCamerele sunt prevazute cu aer condii . . .

Brasov, Romania

Amplasat in centrul istoric ARO PALACE este singurul hotel de cinci stele din Brasov fiind un etalon al rafinamentului al bunului-gust si al profesionalismului Hotelul a fost inaugurat in 1939 iar in 1963 a fost extins prin constructia unui nou corp . . .

Brasov, Romania

Hotelul AVE LUX este situat la intrarea in Brasov pe partea dreapta dinspre Predeal la doar 10 minute de centrul istoric al orasuluiTel 40 774 648 478Fax Email infohotelaveluxro officeho