Filtre

Nume Hotel


Numar stele


Destinatie


Categorie


Filtreaza Aplica Filtre
  Harta
Ordoneaza dupa:

Au fost gasite 37 hoteluri

Covasna, Romania
Vacante in Romania

Complex Balnear Bradul este asezat in renumita Vale a Zinelor din statiunea Covasna la 564 m altitudine httpcomplexbradulappsro Facilitati hotel Hotelul are o capacitate totala de 186 de locuri dispuse in 87 de camere duble 2 single si 5 apartam . . .

Covasna, Romania
Vacante in Romania
 | 
Vacante de Paste
 | 
Valentine's Day

Oferta cu mic dejun se vinde 1-4 nopti cazareOferta cu demipensiune se vinde de la 5 nopti in susAceasta include cazare cu mic dejun bufet fisa cont de 50 lei pers ziIN sezon 0305-31102020 demipensiune inseamna mic dejun si pranz bufetAcces gratui . . .

Covasna, Romania

SPA Welness Centrul de tratament al hotelului este dotat cu piscina jacuzzi bai cu abur masaj Drinks Food Hotel Caprioara pune la dispozitia turistilor 4 restaurante cu o capacitate totală de 380 locuri bucătărie tradiţional românea

Covasna, Romania

Superb 90 Bookingcom Hotelul Caprioara este localizat in Covansa la 33 km de Sf GheorgheLocalizare Hotelul Caprioara este situat in centru statiunii Covansa la 54 km de lacul Sf Ana

Covasna, Romania

Spa Wellness Hotelul ofera posibilitatea de tratament Drinks Food Hotelul dispune de un restaurant comun cu Hotel Covasna care are o capacitate de 296 locuri 2 saloane cu 280 locuri si o terasa cu 16 locuri Localizare Hotel Cerbul este situ . . .

Covasna, Romania

Spa Wellness Hotelul ofera posibilitatea de tratament Drinks Food Hotelul dispune de un restaurant comun cu Hotel Covasna si are o capacitate de 296 locuri 2 saloane cu 280 locuri si o terasa cu 16 locuri Localizare Hotel Cerbul este situa . . .

Covasna, Romania

Numr total camere 106 Duble 88 - dintre care 78 camere cu paturi twin sau matrimoniale cu suprafata de 28-33 mp si 10 camere superioare cu pat matrimonial cu suprafata de 38-42 mp Apartamente 3 - dintre care 2 apartamente cu cate 2 dormitoare matrimo . . .

Covasna, Romania

Spa Wellness Hotelul ofera posibilitatea de tratament Drinks Food Hotelul dispune de un restaurant comun cu Hotel Cerbul avand o capacitate de 296 locuri 2 saloane cu 280 locuri si o terasa cu 16 locuri Localizare Hotel Covasna este situat . . .

Covasna, Romania

Hotel Covasna este situat in centrul statiunii Covasna la aproximativ 27 km fata de gara din Covasna Hotelul a fost renovat in 2013 Pachetul include - Cazare in camera DBL - 9 nopti - Pensiune completa - Tratament - 2 proceduri zi minim 7 zil . . .

Covasna, Romania

Hotel Covasna este situat in centrul statiunii Covasna la aproximativ 27 km fata de gara din Covasna Hotelul a fost renovat in 2013 Pachetul include - Cazare in camera DBL - 5 nopti - Pensiune completa - Tratament - 2 proceduri zi 5 zile - p . . .