Vacante cu familia la Disneyland Paris

ActivTours iti pregateste cele mai frumoase Vacante. Experiente. Amintiri la unul dintre cele mai iubite parcuri de distractie: Disneyland Paris, dar te poate trimite la oricare dintre parcurile Disneyland din toata lumea: Walt Disney World Resort (Florida, USA: Magic Kingdom, Hollywood Studios, Epcot, Animal Kingdom), Disneyland Resort (California Disneyland Adventure), Tokyo Disney Resort (Tokyo Disneyland, Tokyo DisneySea), Disneyland Paris (Disneyland Paris, Walt Disney Studios Park), Hong Kong Disneyland Resort (Hong Kong Disneyland), Shanghai Disney Resort (Shanghai Disneyland).

Disneyland Paris este cel mai iubit parc de distractii, atat de catre cei mari, cat si cei mici, situat in Marne-la-Vallee, un oras nou aflat in zona de est a orasului Paris. Complexul este situat la 32 km distanta de centrul capitalei Frantei. Disneyland Paris cuprinde doua parcuri tematice, un centru comercial, districtul de mese si de divertisment si sapte hoteluri aflate in proprietatea Disney.

1. Disneyland Park - impartit in patru zone: AdventureLand, FrontierLand, FantasyLand si DiscoveryLand

2. Walt Disney Studios - este dedicat filmului si animatiilor in special partea de productie din spatele camerei.

Biletele de acces pot fi alese doar pentru 1 parc sau pentru acces in ambele. Daca nu va intereseaza povestea DisneyWorld, puteti sa va limitati doar la accesul in Disneyland Park, acesta fiind dealtfel si cel mai bogat in activitati si evenimente, atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari.

Pachetele de vacanta la Disneyland se compun din Hotel + mese + bilete de acces / 1 zi, 2 zile, 3 zile sau 4 zile.

Hoteluri situate "in parc": Santa Fe 2*, Cheyenne 2*, Sequoia Lodge 3*, Newport Bay Club 4*, New York 4* - rebranded&refurbished 2021, Disneyland 5*.

Avantaje:

- sunt situate in zona limitrofa parcului si se poate ajunge pe jos sau cu shuttle bus gratuit

- tematica hotelurilor este in lumea DisneyWorld

- pachetele sunt variate: de la fara masa, cu mic dejun sau demipensiune

- in anumite zile turistii cazati aici beneficiaza de pana la 2 ore suplimentare acces in parc cand anumite zone ale parcului sunt deschise dupa programul normal. Acest lucru este posibil doar pentru cei cazati intr-un hotel situat “in parc”.

- 2 parcuri magice imense cu peste 50 de atractii si o multime de bucurii pentru toata viata te asteapta in Disneyland® Park si Walt Disney Studios® Park;

Peste 50 de atractii Disney®: Pirates of the Caribbean, Indiana JonesTM and the Temple of Peril, Ratatouille: L'Aventure Totalement Toquée de Rémy, The Twilight Zone Tower of Terror™, Cars Quatre Roues Rallye.

Disney Village® este visul iubitorului de cumparaturi. Aici veti gasi restaurante, magazine si spectacole;

Economisiti timp cu STANDBY PASS! Acesta este un serviciu gratuit cu ajutorul caruia nu va trebui sa stati la cozi pentru a vizita cele mai populare atractii din Parcurile Disney®

Nu ratati Disney Illuminations® avand pachet turistic la un hotel din parc, un final de vis al unei zile magice si Disney Stars on Parade! pentru a fi siguri ca cei mici vor dansa cu eroii;

Bucura-te de sezoanele magice: Season of the Force, Vara, Festivalul Halloween, Craciunul plin de magie, etc;

Sarbatoresti o ocazie speciala? Disneyland® Paris te poate ajuta cu rezervarea in avans a tortului si a mesei cu personajele Disney la unul din restaurantele tematice

7 hoteluri tematice Disney® care sunt situate in inima complexului si care pot fi rezervate cu mic dejun, demipensiune sau pensiune completa.

Nou! DISNEY'S HOTEL NEW YORK - THE ART OF MARVEL 4* - Hotelul este complet renovat si prezinta una dintre cele mai mari colectii de opere de arta MARVEL din lume. Este o adevarata capodopera in stil Manhattan, cu servicii exclusive, care va va oferi mediul unei vacanta cu stil, plina de experiente speciale, printre supereroii „The Avengers” si operele de arta MARVEL, peste 350 de lucrari originale, uluitoare, create de 110 artisti internationali. In hotel exista piscine, saune si baie de abur, centru fitness, cat si mai multe baruri si restaurante unde veti descoperi gusturile cosmopolite din „the Big Apple”.

Hoteluri situate in afara Parcului

Hoteluri situate in afara parcului (puteti vedea preturile in timp real pe link - la acestea, adaugati pretul de bilete, pe care le vedeti mai jos):

B&B 2*, L'Elysee Val d'Europe 3*, Adagio Marne-La-Valle Val d'Europe 2*, Radisson Blu 4*, Campanile Val de France, ex-Kyriad 3*, Algonquin's Explorers 4*, Vienna International Magic Circus 4*, Vienna International Dream Castle 4*, Davy Crockett Ranch 2*, Villages Nature Paris 2* (click aici pentru Oferte de pret in timp real).

Avantaje:

- transfer cu shuttle bus gratuit la parc la fiecare 20 de minute, inclus (*exceptie Davy Crocket Ranch 2* & Villages Nature Paris 2* unde nu aveti shuttle)

- conditii foarte bune de cazare si mese, intr-un pret optim

- biletele de intrare se achizitioneaza separat, fie in agentie, fie la fata locului (*de preferat in agentie, pentru a beneficia la maxim de timpul vostru, pretul fiind acelasi, siguranta si consultanta insa fiind Bonus)

Bilet SUPER MINI 1 zi/ 1 parc (nou) - €54/adult si €50/copil 3-11 ani

Bilet MINI 1 zi/ 1 parc - €59/adult si €54/copil 3-11 ani

Bilet MINI 1 zi/ 2 parcuri - €79/adult si €74/copil 3-11 ani

Bilet SUPER MINI 1 zi/ 2 parcuri (nou) - €74/adult si €70/copil 3-11 ani

Bilet MAGIC 1 zi/ 1 parc - €79/adult si €73/copil 3-11 ani

Bilet SUPER MAGIC 1 zi/ 1 parc - €89/adult si €82/copil 3-11 ani

Bilet SUPER MAGIC PLUS 1 zi/ 1 parc - €94/adult si €86/copil 3-11 ani

Bilet SUPER MAGIC 1 zi/ 2 parcuri - €109/adult si €102/copil 3-11 ani

Bilet SUPER MAGIC PLUS 1 zi/ 2 parcuri - €114/adult si €106/copil 3-11 ani

Bilet valabil 2 zile pentru acces in cele 2 parcuri Disney - €179/adult si €165/copil 3-11 ani (Biletul este valabil 1 an incepand cu a doua zi dupa emitere. Zilele de intrare in parc nu trebuie sa fie neaparat consecutive, insa trebuie sa se incadreze in 7 zile de la prima validare)

Bilet valabil 3 zile pentru acces in cele 2 parcuri Disney - €219/adult si €201/copil 3-11 ani (Biletul este valabil 1 an incepand cu a doua zi dupa emitere. Zilele de intrare in parc nu trebuie sa fie neaparat consecutive, insa trebuie sa se incadreze in 7 zile de la prima validare)

Bilet valabil 4 zile pentru acces in cele 2 parcuri Disney - €259/adult si €238 / copil 3-11 ani (Biletul este valabil 1 an incepand cu a doua zi dupa emitere. Zilele de intrare in parc nu trebuie sa fie neaparat consecutive, insa trebuie sa se incadreze in 7 zile de la prima validare)

Mai jos, oferim cateva exemple de calcul / pachet / familie 2 adulti + 1 copil < 12 ani sau 2 adulti + 2 copii < 12 ani, sejur de 3 nopti / 4 zile acces in parc la hotelurile din Parc. Pachetele turistice de vacanta la Disneyland sunt complexe si pretul lor variaza in functie de data de calatorie si sezon, de aceea este necesara comunicarea cu un consultant de travel specializat, pentru a va putea ajuta in obtinerea serviciilor dorite si a va personaliza vacanta, dupa preferinte (cu sau fara transport la/de la destinatie, cu / fara transferuri aeroport - hotel - aeroport, tipul de bilete de acces incluse, asigurari travel storno si medicale incluse)!

Contra cost se poate cumpara si Premier Access. Acest supliment se poate cumpara doar de catre clienti, prin Aplicatia oficiala DisneylandApp.

Pentru programare la atractiile din parc este necesara descarcarea urmatoarei aplicatii: https://www.disneylandparis.com/en-us/guest-services/standby-pass/

Pentru informatii oficiale privind masurile de securitate Health Pass, accesati: https://www.disneylandparis.com/en-us/guest-services/standby-pass/

Conditii de intrare in parc & Cum ajung la Disneyland Paris & Descrierea Disneyland Paris & Asigurari Travel Storno si Medicale de calatorie

Bootstrap Image Preview

Hotel Santa Fe 2** - Disneyland Paris este cel mai popular hotel din interiorul parcului de distractii Disneyland. Poti petrece o experienta de neuitat impreuna cu cei dragi.

Pachete turistice pentru tine si familia ta incepand cu 519 EURO/persoana in functie de perioada de calatorie.

Tematica acestui hotel este viata mariachi-lor, care te poarta in atmosfera multicolora mexicana. Camerele sunt decorate specific insa beneficiezi de toate avantajele standardelor europene de 2**:baie proprie, telefon, radio, televizor, ventilator in tavan.

Ex. de calculatie pentru un sejur de 3 nopti/4 zile acces in parc:

Pret/pers. *de la 519 euro/pers.

Tarif TOTAL/Familie 2 adulti + 1 copil <12 ani: *de la 1659 euro perioada:

Tarif TOTAL/Familie 2 adulti + 2 copii <12 ani: *de la 2796 euro

Perioada: 01.01.2023 - 30.09.2023

Servicii incluse:

STANDBY PASS®

BILETE DE INTRARE IN PARC 4 ZILE

1 EXTRA MAGIC HOUR

CAZARE 3 nopti fara mese / camera tematica / familie

Vrei o oferta personalizata pentru tine si cei dragi? Completeaza formularul aici

Bootstrap Image Preview

Hotel Cheyenne 2** -

Pachete turistice pentru tine si familia ta incepand cu 675 EURO/persoana in functie de perioada de calatorie.

Tematica acestui hotel este viata mariachi-lor, care te poarta in atmosfera multicolora mexicana. Camerele sunt decorate specific insa beneficiezi de toate avantajele standardelor europene de 2**:baie proprie, telefon, radio, televizor, ventilator in tavan.

Ex. de calculatie pentru un sejur de 3 nopti/4 zile acces in parc:

Pret/pers. *de la 675 euro/pers.

Tarif TOTAL/Familie 2 adulti + 1 copil <12 ani: *de la 2125 euro.

Tarif TOTAL/Familie 2 adulti + 2 copii <12 ani: *de la 2808 euro.

Perioada: 01.01.2023 - 30.09.2023

Servicii incluse:

STANDBY PASS®

BILETE DE INTRARE IN PARC 4 ZILE

1 EXTRA MAGIC HOUR

CAZARE 3 nopti fara mese / camera tematica / familie

Vrei o oferta personalizata pentru tine si cei dragi? Completeaza formularul aici

Bootstrap Image Preview

Hotel Sequoia Lodge 3***

Pachete turistice pentru tine si familia ta incepand cu 686 EURO/persoana in functie de perioada de calatorie.

Tematica acestui hotel este viata mariachi-lor, care te poarta in atmosfera multicolora mexicana. Camerele sunt decorate specific insa beneficiezi de toate avantajele standardelor europene de 2**:baie proprie, telefon, radio, televizor, ventilator in tavan.

Ex. de calculatie pentru un sejur de 3 nopti/4 zile acces in parc:

Pret/pers. *de la 686 euro/pers.

Tarif TOTAL/Familie 2 adulti + 1 copil <12 ani: *de la 1948 euro.

Tarif TOTAL/Familie 2 adulti + 2 copii <12 ani: *de la 2885 euro.

Perioada: 01.01.2023 - 30.09.2023

Servicii incluse:

STANDBY PASS®

BILETE DE INTRARE IN PARC 4 ZILE

1 EXTRA MAGIC HOUR

CAZARE 3 nopti fara mese / camera tematica / familie

Vrei o oferta personalizata pentru tine si cei dragi? Completeaza formularul aici

Bootstrap Image Preview

Hotel Newport Bay 4**** -

Pachete turistice pentru tine si familia ta incepand cu 765 EURO/persoana in functie de perioada de calatorie.

Tematica acestui hotel este viata mariachi-lor, care te poarta in atmosfera multicolora mexicana. Camerele sunt decorate specific insa beneficiezi de toate avantajele standardelor europene de 2**:baie proprie, telefon, radio, televizor, ventilator in tavan.

Ex. de calculatie pentru un sejur de 3 nopti/4 zile acces in parc:

Pret/pers. *de la 765 euro/pers.

Tarif TOTAL/Familie 2 adulti + 1 copil <12 ani: *de la 2495 euro perioada:

Tarif TOTAL/Familie 2 adulti + 2 copii <12 ani: *de la 3232 euro perioada:

Perioada: 01.01.2023 - 30.09.2023

Servicii incluse:

STANDBY PASS®

BILETE DE INTRARE IN PARC 4 ZILE

1 EXTRA MAGIC HOUR

CAZARE 3 nopti fara mese / camera tematica / familie

Vrei o oferta personalizata pentru tine si cei dragi? Completeaza formularul aici

Bootstrap Image Preview

Hotel Disneyland 5***** (indisponibil)

Top Hotel & intrarea in parc!

Pachete turistice pentru tine si familia ta incepand cu 995 EURO/persoana in functie de perioada de calatorie.

Tematica acestui hotel este viata mariachi-lor, care te poarta in atmosfera multicolora mexicana. Camerele sunt decorate specific insa beneficiezi de toate avantajele standardelor europene de 2**:baie proprie, telefon, radio, televizor, ventilator in tavan.

Ex. de calculatie pentru un sejur de 3 nopti/4 zile acces in parc:

Pret/pers. *de la 995 euro/pers.

Tarif TOTAL/Familie 2 adulti + 1 copil <12 ani: *de la 3488 euro.

Tarif TOTAL/Familie 2 adulti + 2 copii <12 ani: *de la 4256 euro

Perioada: 01.01.2023 - 30.09.2023

Servicii incluse:

STANDBY PASS®

BILETE DE INTRARE IN PARC 4 ZILE

1 EXTRA MAGIC HOUR

CAZARE 3 nopti fara mese / camera tematica / familie

Vrei o oferta personalizata pentru tine si cei dragi? Completeaza formularul aici

Bootstrap Image Preview

Hotel NEW YORK 4****

Renovat complet 2021!

Pachete turistice pentru tine si familia ta incepand cu 954 EURO/persoana in functie de perioada de calatorie.

Tematica acestui hotel este viata mariachi-lor, care te poarta in atmosfera multicolora mexicana. Camerele sunt decorate specific insa beneficiezi de toate avantajele standardelor europene de 2**:baie proprie, telefon, radio, televizor, ventilator in tavan.

Ex. de calculatie pentru un sejur de 3 nopti/4 zile acces in parc:

Pret/pers. *de la 954 euro/pers.

Tarif TOTAL/Familie 2 adulti + 1 copil <12 ani: *de la 3662 euro perioada:

Tarif TOTAL/Familie 2 adulti + 2 copii <12 ani: *de la 4272 euro perioada:

Perioada: 01.01.2023 - 30.09.2023

Servicii incluse:

STANDBY PASS®

BILETE DE INTRARE IN PARC 4 ZILE

1 EXTRA MAGIC HOUR

CAZARE 3 nopti fara mese / camera tematica / familie

Vrei o oferta personalizata pentru tine si cei dragi? Completeaza formularul aici

Pentru a primi o oferta adaptata familiei si bugetului vostru, cat si personalizata dupa preferinte, completati acest formular si unul dintre consultantii nostri profesionisti se va ocupa astfel incat sa aveti o vacanta reusita si sa va bucurati la maximum de ea!

Cere o oferta
Cum ajungem la Disneyland Paris & Info util

Variante Transport din Romania la Disneyland Paris

OFERTA SPECIALA AIR FRANCE:

- de la 145 EUR / bilet avion / adult / fara bagaj de cala

- de la 130 EUR / copil sub 12 ani / fara bagaj de cala

- de la 185 EUR / bilet avion / adult / cu bagaj de cala

- de la 165 EUR / copil sub 12 ani / cu bagaj de cala

OFERTA SPECIALA TAROM:

- de la 250 EUR / bilet avion / adult / cu bagaj de cala

- primul copil sub 12 ani are gratuitate la avion (plateste doar taxele de aeroport - 90 EUR)

- copilul trebuie sa fie insotit de un adult, platitor de bilet intreg (de la 250 EUR)

OFERTE BLUEAIR & WIZZAIR in functie de momentul achizitiei biletului si orasul de plecare.

Cum se ajunge la Disneyland Resort Paris din Paris?

Din Paris: cu trenul RER (cca 45 minute) linia RER B de la Paris la statia Chatelet si RER A pana la statia Marne la Vallee/Chessy Disneyland Paris, aflata la 2 minute de mers pe jos de parcuri;

De la aeroportul Charles de Gaulle:

- VEA Shuttle: biletul se cumpara la fata locului; acest shuttle pleaca la fiecare 20 min, in fiecare zi, facand legatura intre aeroport si hotelurile din interiorul resortului; acest shuttle este usor de recunoscut, fiind inscriptionat cu “VEA Navettes Disneyland Resort Paris”;

- transfer privat aeroport: de la 2 pana la 8 persoane - cca. 99 EUR/sens;

- transfer cu trenul – linie directa din aeroport (cca 10 minute).

De la aeroportul Beauvais:

- transfer privat: de la 2 pana la 8 persoane, direct la Disneyland Park - rezervare in agentie, cost aproximativ 150 euro dus-intors/2 adulti + 1 copil <12 ani

Transfer privat din Paris la DISNEYLAND si/sau retur - cca. 109 EUR / microbuz 5 - 8 pers / sens

Informatii utile Disneyland Paris

Alte facilitati in Parcurile Disney:

- se pot inchiria carucioare pentru copii, contra cost

- pentru bebelusi, exista centre de ingrijire a acestora, situate in spatele Studiourilor Walt Disney si in Central Plaza din Disneyland Park

- pentru parintii care doresc sa experimenteze obiective neaccesibile pentru copii, exista serviciul Baby Switch; angajatii Disney va pot oferi mai multe detalii despre acest serviciu, la fata locului.

In hotelurile Disney:

- la sosire, copiii vor primi o insigna pe care o pot purta oricand

- patuturile pentru infanti sunt disponibile la cerere in toate hotelurile

- exista magazine de unde se poate cumpara mancare speciala pentru copii

- toate hotelurile dispun de loc de joaca pentru copii atat in interior, cat si in aer liber

- camerele sunt echipate cu televizoare, unde se pot urmari canale internationale si canale Disney

1 Extra Magic Hour inseamna ca turistii care au cazarea la unul din hotelurile din satucul Disneyland (Santa Fe, Cheyenne, Sequoia Lodge, Newport Bay Club, New York sau Disneyland) au dreptul sa intre in parcuri mai devreme cu 1 ora decat cei care cumpara doar biletele de acces. Cat despre Standby Pass, accesati aici descriere, este un serviciu gratuit care a inlocuit FastPass-ul.

Disney Premier Access: este un serviciu cu plata, care va ofera acces nelimitat la culoarele FASTPASS; este in functie de disponibilitate si de datele de valabilitate. Acest serviciu se poate cumpara doar de catre voi, la receptia celor 7 hoteluri Disney si doar din parcurile Disney/aplicatia Disney.

EXCURSII OPTIONALE posibil de organizat cu plecare de la Disneyland:

Paris Highlights (vezi aici 10 atractii turistice pe care nu le poti rata): de la 49 EUR / adult si 39 EUR / copil 3 - 11,99 ani

Paris - de la Turnul Eiffel la Notre Dame: de la 120 EUR / adult si 99 EUR / copil 3 - 11,99 ani

Royal Versailles & Paris: de la 109 EUR / adult si 79 EUR / copil 3 - 11,99 ani (nu sunt plecari in zilele de luni, marti, joi, duminica si in perioada 07.11.2019 - 01.04.2020)

Paris seara si Turnul Eiffel: de la 90 EUR / adult si 75 EUR / copil 3 - 11,99 ani (nu sunt plecari in zilele de luni, miercuri, vineri si duminica si in perioada 07.11.2019 - 01.04.2020)

Bootstrap Image Preview

Alte informatii - mesele in Parc. Toate hotelurile & restaurantele sunt de nefumatori.

Supliment DEMIPENSIUNE (MIC DEJUN + DEJUN/CINA) sau PENSIUNE COMPLETA (MIC DEJUN + DEJUN + CINA).

Turistii primesc cate un voucher de persoana pentru numarul de nopti rezervate. “Demipensiune sau pensiune completa standard” (se poate rezerva doar la hotelurile de 2* din parc):

- 5 restaurante cu regim bufet din parc, la hotelurile Disney (din parc) si in Disney Village + 1 bautura nealcoolica la masa;

- “Demipensiune sau pensiune completa plus” (se poate rezerva doar la hotelurile de 2*, 3* si 4* din parc): 15 restaurante cu regim bufet sau servire la masa din parc, la hotelurile Disney (din parc), Disney Village + 1 bautura nealcoolica la masa; - “Demipensiune sau pensiune completa premium” (se poate rezerva la toate hotelurile din parc): 20 restaurante cu regim bufet sau servire la masa din parc, la hotelurile Disney (din parc), in Disney Village, dejun personajele Disney la Auberge de Cendrillon si Buffalo Bill's Wild West Show (categoria a doua) + 1 bautura nealcoolica la masa.

IMPORTANT: Pentru pachetele cu cina, trebuie sa se faca rezervare in prelabil la restaurant cu 60 de zile în avans la nr. tel. +33 1 6030 4050 (angajații vorbesc engleza), sau prin aplicatia: https://www.disneylandparis.com/en-gb/mobile-app/

Fără aceasta rezervare exista un timp mai lung de asteptare pentru servirea cinei.

DEMIPENSIUNE STANDARD de la 41 EUR/adult si 28 EUR/copil 3-11,99 ani

DEMIPENSIUNE PLUS de la 57 EUR/adult si 38 EUR/copil 3-11,99 ani

DEMIPENSIUNE PREMIUM de la 99 EUR/adult si 62 EUR/copil 3-11,99 ani

PENSIUNE COMPLETA STANDARD de la 61 EUR/adult si 43 EUR/copil 3-11,99 ani

PENSIUNE COMPLETA PLUS de la 77 EUR/adult si 52 EUR/copil 3-11,99 ani

PENSIUNE COMPLETA PREMIUM de la 129 EUR/adult si 90 EUR/copil 3-11,99 ani

BUFFALO BILL’S WILD WEST DINNER SHOW... WITH MICKY & FRIENDS:

- 2 reprezentatii zilnice, de la ora 18:30 sau de la 21:30, inchis miercuri si joi; show-ul are durata de 90 minute

- pentru adulti: meniul texan include aperitive, fel principal, desert, bauturi fara alcool si bautura calda; pentru copii: meniu special cu bauturi fara alcool

MIC DEJUN, PRANZ, BRUNCH SAU CINA IMPREUNA CU PERSONAJE DISNEY:

Mic dejun in Disneyland Park, Plaza Garden Restaurant: de la 41 EUR / adult si 35 EUR / copil 3 - 11,99 ani

Pranz in Disneyland Hotel, Inventions Restaurant: de la 69 EUR / adult si 39 EUR / copil 3 - 11,99 ani (cu exceptia zilei de duminica)

Brunch in Disneyland Hotel, Inventions Restaurant: de la 99 EUR / adult si 45 EUR / copil 3 - 11,99 ani (numai duminica)

Cina in Disney Village, Café Mickey: de la 65 EUR / adult si 35 EUR / copil 3 - 11,99 ani

MIC DEJUN CU PRINTESE DISNEY:

Se servesc in Disneyland Park la Auberge de Cendrillon: de la 49 EUR / adult si 39 EUR / copil 3 - 11,99 ani

DEJUN CU PRINTESE DISNEY:

Se servesc in Disneyland Park la Auberge de Cendrillon: de la 79 EUR / adult si 45 EUR / copil 3 - 11,99 ani

TORT PENTRU ZI DE NASTERE:

Tort pentru zi de nastere care se aduce la un restaurant bufet sau a-la-carte: de la 35 EUR / prajitura pentru 6 - 8 persoane

Toate aceste servicii se pot comanda inca de la rezervare, in agentie. Ganditi-va bine daca doriti ca vacanta petrecuta cu cei mai dragi sa ramana una de referinta si daca veti dori aceste servicii, anuntati-ne! Suntem aici ca sa va ajutam in implinirea viselor voastre de vacanta!

De ce Disneyland? Motive pentru a petrece o vacanta de neuitat cu cei mai dragi.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Disneyland Park: la granita dintre magie si visele devenite realitate, eroii si eroinele din desene aduc la viata povestile de neuitat.

6 motive DE CE sa alegem Disneyland pentru vacanta de familie!

1. Magia si atentia la detalii. A vizita Disneyland Paris înseamnă a te cufunda într-o lume a magiei în care totul este gândit și tematizat până în cele mai mici detalii + usor de ajuns!

2. Family-friendly. Indiferent de varsta dumneavoastra, exista ceva pentru fiecare dintre voi la Disneyland.

3. Un lucru grozav despre acest parc este ca micutii isi pot intalni personajele preferate. Nu uita sa-ti aduci un carnetel si un pix ca sa le poti lua autografele.

4. Daca simti nevoia sa te odihnesti putin, fa-ti timp pentru a privi o parada, exista o multime de optiuni.

5. Shopping: exista cate ceva pentru toate gusturile. Este imposibil de rezistat la varietatea de produse disponibile din cele mai diferite tipuri de magazine.

6. Ponturi ca să beneficiezi la maxim de distracție. Analizeaza atractiile inainte de a ajunge in parc. Veti pierde mult timp incercand sa va dati seama ce doriti sa faceti daca nu aveti un plan inaite de a ajunge acolo.

FASTPASS. Disponibile pentru cumparare de indata ce intrati si valabile doar o ora. Va recomandam sa le recumparati o data la doua ore. Unele atractii nu sunt incluse in FASTPASS, va recomandam sa cititi lista inainte sa il achizitonati.

Faceti in avans rezervari pentru mese. Daca doriti sa mancati la un anumit restaurant va trebui sa faceti rezervarea cu mult inainte de calatorie.

Este esential sa descarcati aplicatia Disneyland Paris pe telefon. Aplicatia va va face calatoria sa se desfasoare mult mai usor.

Incepeti cu partea din spate a parcului.

Faceti-va timp pentru a vizita Disney Village. Exista un numar de magazine cu articole unice pe care s-ar putea sa nu le gasiti in alta parte a parcului.

Cum ajungi la Disneyland? Contacteaza-ne si ne vom ocupa 100% profesionist de vacanța ta, astfel încât voi doar să vă bucurați!