Vacante cu familia la Legoland Windsor

Legoland Windsor Resort, stilat și cunoscut și sub numele de Legoland Windsor, este un parc și stațiune tematic din Windsor, Berkshire în Anglia, tematizat în jurul mărcii Lego. Parcul a fost deschis pe 17 martie 1996 și este în prezent operat de Merlin Entertainments. Atracțiile parcului constau într-un amestec de plimbări cu tematică Lego, modele și ateliere de construcție destinate copiilor între trei și doisprezece ani.

În 2019, parcul a avut 2,43 milioane de vizitatori, ceea ce îl face cel mai vizitat parc tematic din Regatul Unit. cu toate acestea, în 2020, parcul a avut un sezon de funcționare foarte limitat din cauza pandemiei de coronavirus și a capacității limitate. Ca urmare a acestui fapt, Legoland Windsor a avut o scădere uriașă a prezenței și a fost al patrulea cel mai vizitat parc din Marea Britanie în 2020.

Hoteluri recomandate la Legoland Windsor

LEGOLAND Windsor este unul dintre cele 8 parcuri de distracții oficiale ale mărcii LEGO: un parc tematic dedicat în întregime cărămizii colorate mici - pentru tineri și bătrâni! Aproape de Londra (40 km sud-vest de centrul orașului), este ușor accesibil cu mașina, autobuzul sau trenul. Aici veți descoperi peste 60 de hectare de plimbări interactive interactive, spectacole și atracții - construite cu aproape 55 de milioane de cărămizi LEGO.

LEGOLAND Windsor Park oferă mai mult de 55 de atracții, spectacole și plimbări special concepute pentru copii cu vârste cuprinse între 3 și 12 ani - dar accesibile întregii familii!

Bootstrap Image Preview

LEGOLAND Windsor Resort Hotel 4*

Hotelul LEGOLAND Windsor Resort este situat în inima parcului tematic. Complexul oferă o gamă largă de plimbări, spectacole live și atracții pentru copii. Hotelul oferă camere cu aer condiționat, o piscină interioară, centru de fitness, divertisment de seară și o recepție deschisă nonstop. Oaspeții au la dispoziție WiFi gratuit și parcare gratuită.

Fiecare cameră tematică este dotată cu smart TV cu ecran plat, facilități pentru prepararea de ceai/cafea, uscător de păr, fier și masă de călcat și articole de toaletă gratuite. Majoritatea camerelor de familie au o zonă de dormit separată pentru copii, cu un TV cu ecran plat cu canale populare pentru copii.

LEGOLAND(R) Windsor Resort oferă un mic dejun continental sau englezesc complet.

Unitatea de cazare oferă un loc de joacă în aer liber pentru copii. Oaspeții se pot relaxa în barul Skyline sau pot lua masa la restaurantul Bricks Family.

Castelul Windsor este la 5 km de LEGOLAND Windsor Resort, iar Victoria Barracks este la 4,1 km. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Heathrow din Londra, situat la 21 km de hotel.

Bootstrap Image Preview

LEGOLAND Castle Hotel

Complexul LEGOLAND Windsor vă urează bun venit la hotelul castel LEGOLAND, unde fiecare cărămidă este plină de magie LEGO și povești captivante despre Cavaleri, Vrăjitori și Regate din țări îndepărtate!

Deschideți imaginația copilului și descoperiți o aventură de familie potrivită pentru un rege, cu personajele LEGO exclusive ale castelului și numeroasele surprize interactive răutăcioase.

Dacă îți place să salvezi ziua și să ucizi fiarele mitice, avem o ședere supremă pentru un erou în devenire care se antrenează în camera noastră cu tematică Knight. Sau dacă magia și poțiunile îți sunt mai degrabă, optează pentru o cameră cu tematică vrăjitor. Oricum, îți este garantat o vacanță de familie fermecată care nu trebuie uitată!

În plus, cu delicii exclusive suplimentare, cum ar fi cărămizi LEGO unice de colecție și pachete de activități pentru vrăjitori sau cavaleri, este clar că acesta nu este orice hotel. Acesta este un hotel în care dragonii cutreieră holurile, magia umple aerul și în care copiii tăi sunt adevărații eroi. Acesta este The LEGOLAND Castle Hotel... unde vă așteaptă vraja și aventura!

Pachetele propuse de noi includ bilete de intrare, cazare si mese, sunt orientative / sugestive, insa puteti accesa si hotelurile recomandate si puteti sa va faceti singuri o vacanta, asa cum doriti! Expertii nostri sunt bucurosi sa va ajute in obtinerea vacantei dorite, conform bugetului alocat, dar si in raportul optim calitate - pret.

Tariful afisat este valabil pentru sejur Promo (*promotii, reduceri, ofertele cele mai bune), pentru o familie compusa din 2 adulti + 1 copil pana in 12 ani impliniti. Pentru alte date de plecare, alt numar de persoane/varste copii, nu ezitati sa ne contactati si vom recalcula.

Tariful nu include: transport la/de la destinatie, transferuri, asigurari travel storno si medicale de calatorie (recomandam!), taxa turistica/taxa de oras (*se achita doar local).

Bootstrap Image Preview

Parcul este împărțit în 12 terenuri tematice, încorporând diverse atracții, restaurante și magazine: The Beginning, Duplo Valley, Knight's Kingdom, Lego City, Miniland, Lego Ninjago World, Pirate Shores, Heartlake City, Regatul Faraonilor, Țara Vikingilor. , Imaginație, Lego Mythica: World of Mythical Creatures.

The Beginning

The Beginning este zona de intrare în parc. Este compusă dintr-o zonă de piata care conține turnicheti de intrare, vânzări de bilete, servicii de oaspeți și toalete și se întinde conținand o mică parte a stațiunii în partea de jos a funicularului feroviar. Este notabil deoarece are o vedere la zona din jurul stațiunii, inclusiv orașul din apropiere Windsor, Aeroportul Heathrow & părți din Londra.

Duplo Valley

Valea Duplo este un teren destinat copiilor mai mici bazat pe cărămizile de jucărie Duplo, majoritatea plimbărilor fiind „plimbari în familie”. De la deschiderea stațiunii, terenul a trecut printr-un număr de nume diferite, inclusiv Explore Land, Duplo Gardens și Duplo Land.

Knight's Kingdom

Knight's Kingdom prezintă montagne russe Dragon, care începe în interiorul stației tematice ale castelului, trecând pe lângă tablourile Lego, înainte de a călători afară atingând o viteză de aproximativ 30 mph (48 km/h). Alte plimbări din țară sunt Merlin's Challenge (cunoscută anterior ca Knight's Quest), o plimbare cu carusel plat și Dragon's Apprentice, un rollercoaster mai mic care acționează ca o alternativă pentru oaspeții mai tineri care nu pot să călărească Dragonul.

În anii precedenți, pământul și-a asumat rolul de Regat de Crăciun atunci când este deschis în lunile de iarnă și găzduiește o grotă în zona de plimbare a Dragonului.

Lego City

Lego City, cunoscut anterior sub numele de Trafic, are tematică în jurul transportului. Școala cu baloane: o plimbare simulată cu balonul cu aer cald. Sediul Gărzii de Coastă: o plimbare cu barca școală pentru copii Academia de pompieri: L-Drivers: școală de șoferi pentru 3–5 copii Școala de șoferi din oraș: școală de șoferi aici copiii își pot conduce propria mașină. În 2019, în zonă a fost adăugată o atracție „casă de nebuni” din Vekoma numită Haunted House Monster Party[41], iar în 2020, Atlantis Submarine Voyage de la Sealife, care prezintă vehicule „submarine” folosite pentru a călători prin tanc, a fost rethemat pentru deveniți Lego City Deep Sea Adventure.

Miniland

Miniland este un parc în miniatură în formă de Lego, care înfățișează orașe și orașe din întreaga lume, folosind aproape 40 de milioane de cărămizi Lego, în modele. Zona prezintă o serie de modele animate, care interacționează între ele. Autovehiculele folosesc cabluri sub căi care emit semnale de unde radio pentru a conduce și a permite încărcarea atunci când este necesar și peste noapte. Sistemul de trenuri circulă pe șine, încetinind pentru stații folosind bare de încetinire și, de asemenea, încărcare, iar bărcile folosesc bucle de cauciuc sub apă conduse de motoare, cu senzori pentru detectarea bărcilor pentru operarea podurilor și ecluzelor. Sistemul, cu lumini și sunete, este condus de 14 calculatoare folosind 300 de kilometri de cabluri subterane.

Lego Ninjago World

Lego Ninjago World s-a deschis în mai 2017 pe baza popularului serial TV Ninjago și a mărcii Lego. Piesa centrală de atracție este o plimbare interactivă 4D, Ninjago: The Ride, produsă de Triotech. De asemenea, pe uscat se află și cursa relocată și rebrandata „Destiny’s Bounty”, o plimbare Rockin’ Tug bazată pe nava din serialul TV. Călătoria a fost cunoscută anterior drept „Longboat Invader” și a fost deschisă în 2008.

Pirate Shores

Pirate Shores are un canal de bușteni, Pirate Falls, o zonă de joacă și o plimbare cu nava piraților numită Jolly Rocker. Din 1996 până în 2010, această zonă a fost cunoscută sub numele de Wild Woods.

Heartlake City

Heartlake City (fostul Lego City până la redecorare în 2015), bazat pe gama de produse Lego Friends, include două curse: The Legoland Express, o călătorie cu calea ferată în jurul Regatului Faraonilor și un coaster Disk'O numit Mia's Riding Adventure. De asemenea, în zonă se află spectacolul de cascadorii piraților „Return to Skeleton Bay” și „Lego Friends to the Rescue”, un concert de muzică live în jurul portului, susținut de Lego Friends.

Bootstrap Image Preview

Kingdom of the Pharaohs

Regatul Faraonilor conține „Laser Raiders”, o plimbare interactivă întunecată printr-un mormânt egiptean unde vizitatorii împușcă ținte pentru a câștiga puncte. Tot în această zonă se află Scarab Bouncers, Aero Nomad, Desert Chase și Thunder Blazer. Ultimele trei curse sunt atracții bazate pe târguri, cum ar fi un carusel și o plimbare cu roata Ferris.

Land of the Vikings

Land of the Vikings este situat în spatele trenului de deal; acesta a fost deschis în 2007 și se bazează pe jefuirea vikingilor nordici. Acest teren găzduiește două atracții, Vikings’ River Splash: o atracție fabricată de ABC Rides și prezintă modele Lego, pulverizări de apă și tunuri de-a lungul cursului său. Cealaltă atracție este Spinning Spider situat în partea de jos a zonei, această plimbare este o plimbare în stil cești de ceai, în care oaspeții călătoresc în gondole în stil buștean, în timp ce un păianjen animatronic Lego scrâșnește fălcile și respiră fum pe o pânză de deasupra.

Imagination

Imaginația este o zonă tematică în jurul educației prin Lego. Piesa centrală fiind Centrul Educațional Lego, unde o echipă dedicată Educației oferă ateliere de Curriculum Național. Echipa de educație a fost recunoscută la nivel național de către School Travel Awards drept „Cel mai bun loc pentru învățarea STEM (știință, tehnologie, inginerie, matematică)” în 2019.

Singura plimbare de pe acest teren este Sky Rider, care este o cursă înălțată, deschisă în martie 1996 și renovată între sezoanele 2001 și 2002. Atractia acestei plimbari sunt priveliștile care pot fi văzute ale Minilandului în timp ce navighează peste Imagination și permite, de asemenea, vederi ale zonei înconjurătoare.

Lego Mythica: World of Mythical Creatures

Mythica este un nou teren bazat pe un nou IP Lego. Acesta se va deschide în mai 2021, acolo unde a fost localizat anterior Adventure Land. Piesa centrală va fi Flight of the Sky Lion, o plimbare cu teatru zburător. De asemenea, pe teren va fi o plimbare cu turnul de drop și rethemed „S.Q.U.I.D. Călătoria pentru surfer va fi cunoscută sub numele de „Provocarea Hydrei”.

In cazul in care te-am inspirat si doresti o oferta concreta, pentru o anumita perioada de timp, te rugam sa completezi acest formular si sa ne soliciti - vom face tot posibilul sa te ajutam sa petreci vacanta visata, alaturi de cei dragi!


Cere o oferta
Bootstrap Image Preview