SMART TRAVEL CLUB

Smart Travel Club - Clubul Calatorilor Fideli ai agentiei de turism organizatoare Activ Eventuria

Cap. I. Ce este Smart Travel Club

Primesti inapoi o parte din valoarea rezervarilor tale prin acumulare de puncte de fidelizare si reduceri, proportional cu sumele achitate la noi pentru vacantele tale reusite :)!

A. CARDUL DE MEMBRU SMARTTRAVELCLUB îți returnează o parte din valoarea rezervărilor pe care le faci prin agenția de turism organizatoare Activ Eventuria by ACTIV TOURS&TRAVELS, sub formă de puncte de loialitate, răsplătindu-ți astfel fidelitatea.

Primeşti puncte bonus pentru orice serviciu sau produs turistic propriu, pe care îl rezervi în agențiile Activ Eventuria. Punctele BONUS se vor valorifica doar la produsele proprii ACTIV EVENTURIA, agentie de turism touroperatoare / organizatoare!

TU CALATORESTI, NOI NE OCUPAM - TU TE BUCURI, NOI LUCRAM PENTRU TINE...!

Mai mult, încă de la înscrierea în program si rezervarea primului pachet primeşti puncte bonus, pe care poti sa le folosesti sub forma de reducere la urmatoarea rezervare, orice puncte bonus primite fiind valorificabile inca de la rezervarea urmatoare.

Obtinerea unui card de membru fidel SmartTravelClub este facilă, gratuita si se inregistreaza automat odata cu prima rezervare a unui pachet turistic propriu/serviciu turistic organizat de catre Activ Eventuria in calitatea sa de Agentie Organizatoare.

15 motive sa intri in SmartTravelClub:

1. aduni puncte pentru vacanta Activ Eventuria sau dacă ne recomanzi și cunoscuților care ne atenționează ca sunt recomandarea ta

2. transformi punctele în cadouri sau vacanțe

3. transformi punctele în reduceri pentru pachetul rezervat

4. beneficiezi de promoții și oferte speciale personalizate si exclusive pentru membrii clubului

5. beneficiezi de reduceri pentru achizitiile tale pe website cu cardul de cumparaturi/cardul de credit de la banca:

a. Raiffeisen Multishop 1- 6 rate (*posibil de achitat si in agentie, la POS, Sediu Str. Victoriei, nr. 9, Pitesti, Arges)

b. 3 rate – Card de credit Banca Transilvania (online),

c. 4 rate – Card BRD Finance (online),

d. 5 rate – Card de credit Alpha Bank (online),

e. 4 rate – Card de credit Garanti Bank (online)!

6. ai reduceri suplimentare surpriza pentru sărbătoriții zilei (faci o rezervare cand aniversezi ceva, ai acumulat 100 de puncte reducere suplimentara echivalent a 10 EUR sau 50 RON)

7. beneficiezi de serviciile unui consultant personal specializat în turism 24 h/24 si 7zile/7

8. beneficiezi de posibilitatea plății pentru vacanța ta de la 1 la 6 de rate in Agentie (te creditam noi!), fără dobândă / 0 dobândă, costuri suplimentare sau alte carduri/adeverințe/credite bancare

9. ai un newsletter dedicat, lunar, cu pachete turistice personalizate, doar pentru membrii Clubului Smart Travel – Puncte de Fidelizare Activ Eventuria

10. beneficiezi de valabilitate 24 de luni pentru a consuma punctele bonus – poti decide să acumulezi oricât, insa trebuie sa programezi vacanta urmatoare in maximum 18 luni si sa o consumi in cele 24 de luni de cand ai inceput sa acumulezi punctele!

11. primești puncte bonus chiar de la primul *pachet rezervat si propriu agentiei!

12. primești puncte bonus și dacă recomanzi prietenilor produsele ACTIV EVENTURIA

13. primești puncte bonus și cu ocazia participării la unele promoții speciale, dedicate doar membrilor fideli (surpriza aleatorie Activ Eventuria pentru Clientii nostri cei mai fideli)

14. punctele bonus le poți valorifica fie pentru reducere, fie pentru servicii adiționale, excursii opționale, transferuri etc.!

15. poți oferi Carduri cadou cu o valoare nominală cuiva drag, acumulând și tu puncte prin recomandare!

Mai mult, pentru ca noi apreciem PRIETENII si RECOMANDARILE, vei primi 100 puncte bonus (echivalent 10 EUR sau 50 RON) extra acumularile tale cf. Regulament Activ Eventuria Acumulare Puncte de Fidelizare - Smart Travel Club şi dacă recomanzi produsele noastre si programul de fidelitate si prietenilor tăi, care vor cumpara de la noi, sau dacă participi la promoţiile noastre speciale, conform newslettere-lor si ofertelor dedicate exclusiv membrilor clubului SmartTravelClub.

OBS: *pachet rezervat propriu agentiei = se refera la pachetele noastre

B. CARDUL DE MEMBRU V.I.P. LUXURY este dedicat acelor clienti V.I.P. ale caror vacante achizitionate prin intermediul companiei noastre depasesc suma de 20.000 de euro/pers./1 an.

Calitatea de membru V.I.P. inseamna:

- minim 3 oferte/3 destinatii personalizate si customizate conform preferintelor tale

- preturi negociate si competitive in raport cu piata de profil (vom compara impreuna!)

- asigurari de calatorie Travel Storno incluse

- servicii V.I.P. la destinatie, in functie de solicitarile voastre

- consultant de travel dedicat 24 h/24, 7 zile/7, serviciu de Conciergerie

- reduceri de 2% la urmatoarele vacante pachete turistice proprii Activ Eventuria (pachete personalizate/customizate la cererea voastra).

- posibilitatea de a constitui un depozit financiar la noi pentru viitoare vacante (nu stii unde pleci, dar vrei sa economisesti si achiti in avans o suma de bani cu Factura Fiscala de avans servicii/Voucher Valoric pe care, ulterior, sa o folosesti la o vacanta pe care o vei dori, fie la una din ofertele noastre unice)

DESPRE NOI: Din 2003 începând, ne-am dezvoltat, experimentat și instruit, ajungând să dispunem de personalul, baza de date și cunoștințele necesare, pentru a da un adevarat sens opțiunilor și prospecțiunilor voastre de vacanță, indiferent de destinația sau tipul de produs travel pe care îl vizați. Cele mai noi și relevante informații vă vor fi furnizate de consultanții noștri, specializați și profesioniști.

Cu activități desfășurate în întreaga Europă și nu numai, noi deținem, ca parteneri vechi și de încredere, o rețea completă de colaboratori parteneri (DERTOUR Deutschland, alti mari turoperatori europeni și internaționali etc.), companii experte în domeniu, cu multiple oportunități către afaceri de calitate, având ca scop creșterea motivației și satisfacției voastre în urma călătoriilor efectuate (business sau leisure/holidays) și achiziționate prin intermediul nostru!

Avem 2 website-uri/produse, cu care ne mândrim:

ACTIV TOURS – Vacante cu Distractie. Experiente. Amintiri = Turoperatorul preferat al vacanțelor voastre:

- parcuri de distracție

- vacanțe de familie (la plaja oriunde, la munte – schi si balneo/wellness)

- vacanțe personalizate (vacante culturale, tururi cu bicicleta, tururi gastronomice cu degustari de vinuri si produse locale renumite, vacante aniversare sau nunta ta in destinatii unice, vacante cu servicii X-treme incluse: paragliding, parapanta, drive experience, boat-experience, yachting, foto-shooting, vacante detox sau cu proceduri beauty-treatment etc.)

- citybreak, bilete avion, excursii

- pachete INCENTIVE pentru firme

www.activtours.ro

EVENTURIA – Alaturi de Idolii tai = Turoperator specializat din 2009 pentru:

- pachete turistice de evenimente (sportive, concerte, festivaluri)

- multe alte activitati la destinatie

- cei mai siguri furnizori, 100% satisfacție + garanție 100%, rata de succes 100%

www.eventuria.ro

Ce spun cei care au călătorit cu ACTIV EVENTURIA

Andreea S., Concert HIM la Praga - hotel Charles Central 3*

"Buna seara, Chiar voiam sa va scriu pentru a va multumi. Hotelul a fost foarte curat si locatia extraordinara. In plus, ne-am simtit foarte bine la concert! Inca o data multumim pentru tot! O seara cat mai frumoasa, Andreea"

George N., Sejur Singapore + Kuala Lumpur- Hotel Marina Bay 5* + Hotel Oasia 5*

“Buna dimineata, Imi cer scuze, pentru raspunsul ce vine cu intarziere.Tin sa va multumesc pentru buna organizare si seriozitate, totul a fost super ok, am avut doar o mica problema la transferul marina bay-aeroport (a venit transportul a stat 30 de minunte si a plecat, pe ticket nu era trecuta ora si nu am stiut exact cand o sa ajunga). Hotelul Oasia a fost super ok, puteti sa-l recomandati cu incredere, Marina bay este frumos, dar prea industrial. Singapore este foarte frumos, foarte curat, se poate iesi in oras pana tarziu, lucru ce nu il pot spune despre Kuala Lumpur(il ascociez cu un Istanbul cu zgarie-nori, dar fara oamenii primitori din turcia). Este frumos Kuala Lumpur, in continua dezvoltare, dar clar Singapore este alegerea noastra dintre cele doua orase. Va multumesc inca o data, O zi frumoasa, George N”

Cristina M. Concert Mariza la Londra, Hotel Days Waterloo 3*, noiembrie 2018

“Buna seara,

Suntem multumiti de serviciile companiei Eventuria. Cu siguranta vom mai apela la dvs.Hotelul a fost ok raportat la numarul de stele, pozitionat f bine, atat doar ca pe hol era un miros cam intens de produse chimice. Era insa curat, prosoapele se schimbau zilnic si micul dejun era decent. Biletele la spectacol ne-au fost eliberate pe loc, fara probleme, nu a fost necesara nici macar foaia printata cu rezervarea trimisa de dvs, ci doar a trebuit sa ne spunem numele.

Multumim.”

VEZI AICI IMPRESIILE CELOR CARE NE-AU CĂLCAT PRAGUL

ACTIVTOURS.RO - ACTIV, VACANȚE CU DISTRACȚIE. EXPERIENȚE. AMINTIRI.

https://www.activtours.ro/impresii-turisti/

EVENTURIA.RO - ALĂTURI DE IDOLII TĂI

https://www.eventuria.ro/eventuria-testimoniale-turisti/

Dacă ai întrebări, scrie un e-mail sau sună-ne!

Îți răspundem cu plăcere (cum se cuvine într-o echipă fantastică).

info@activtours.ro - info@eventuria.ro

0755 013 984 - 0755 013 983

Cap. II. Regulament Activ Eventuria Acumulare Puncte de Fidelizare - Smart Travel Club

Cine participa - orice persoana fizica romana sau straina care indeplineste cumulativ urmatoarele conditii:

a implinit 18 ani.

este titulara de contract.

a achizitionat direct un pachet de servicii turistice de la Activ Eventuria cel putin 1 data in ultimele 24 luni.

Nota: Nu participa la program persoanele care achizitioneaza servicii turistice de la Activ Eventuria prin intermediul agentiilor revanzatoare si nici cele care achizitioneaza pachetele de vacanta incentive (corporates sau subagenti).

SECTIUNEA 1. PRECIZARI PRELIMINARE

1.1. Acest program este organizat si desfasurat de Group G4 Promotion SRL, cu sediul in Str. Smeurei nr. 7, Pitesti, CP-110046, jud. Arges, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J 03 / 406 / 2003, cod unic de inregistrare RO 15308727, capital social 25.200 RON, reprezentata prin Administrator Carmen Nicolescu, denumita in continuare Agentia de turism organizatoare „Activ Eventuria”. Participantii la Program sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare „Regulament Oficial”). Regulamentul Oficial sta la dispozitia oricarui participant la program, pentru consultare, pe site-ul www.activtours.ro si www.eventuria.ro

1.2. Regulamentul oficial Activ Eventuria Puncte de Fidelizare a fost adoptat la data de 01 ianuarie 2021 si este aplicabil incepand cu aceasta data.

1.3. Acest regulament oficial este intocmit si este facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.

1.4. Programul Activ Eventuria Puncte de Fidelizare se desfasoara pe o durata nedeterminata, Activ Eventuria Puncte de Fidelizare rezervandu-si dreptul de a hotari in orice moment incetarea acestuia. Instiintarea referitoare la incetarea programului va fi afisata de Activ Eventuria Puncte de Fidelizare cu cel putin 30 zile inainte de data incetarii programului pe site-ul www.activtours.ro si www.eventuria.ro la eventualii parteneri din program.

1.5. Activ Eventuria Puncte de Fidelizare isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare dupa data publicarii informatiilor care o anunta pe site-ul www.activtours.ro si www.eventuria.ro

1.6. Programul se desfasoara pe teritoriul Romaniei, la sediul principal al Activ Eventuria si la punctele sale de lucru, cu posibilitatea extinderii si la alti parteneri.

SECTIUNEA 2. MECANISMUL PROGRAMULUI

2.1. La programul Activ Eventuria Smart Travel Club - Puncte de Fidelizare poate participa orice persoana fizica romana sau straina care a implinit 18 ani si care a calatorit cu Activ Eventuria. Nu participa la program persoanele care achizitioneaza servicii turistice de la Activ Eventuria prin intermediul agentiilor revanzatoare si nici cele care achizitioneaza pachetele de vacanta incentive/corporates si pachete de vacanta ale altor touroperatori din portofoliul Activ Eventuria.

2.2. Orice persoana fizica romana sau straina care a achizitionat pachet de servicii turistice de la Activ Eventuria cel putin 1 data in ultimele 18 luni si este titular de contract acumuleaza in contul sau o suma de bani corespunzatoare punctelor de fidelizare Smart Travel Club sau V.I.P. Smart Travel Club, suma pe care o poate ulterior utiliza pentru a plati, partial sau integral, valoarea pachetelor de servicii achizitionate de la Activ Eventuria, in urmatoarele 24 de luni maximum. Aceasta suma va fi comunicata verbal si/sau in scris de catre Consultantul de travel la cererea expresa a Beneficiarului

2.3. Valoarea acumulata in contul fiecarui titular de contract este calculata ca procent din tariful total al serviciilor achizitionate astfel:

2% din tariful total al pachetului, la achizitionarea unei vacante cu zbor inclus, personalizate, al carei organizator este agentia Activ Eventuria (exclusiv pachetele incentive / ale altor touroperatori);

2% din tariful serviciilor la sol (fara zboruri), la achizitionarea unei vacante personalizate;

2% din tariful unui serviciu unic din categoria: rent-a-car, transfer, cazare.

2.4. Valoarea acumulata in contul titularului va fi comunicata la solicitarea expresa a beneficiarului.

2.5. Valoarea acumulata in cont poate fi preschimbata in pachete turistice Activ Eventuria doar la sediul Activ Eventuria si la punctele de lucru ale acesteia.

2.6. La cererea titularului, serviciile turistice dorite pot fi cumparate, partial sau integral, pe baza cardului de fidelitate Smart Travel Club Activ Eventuria. La suma de bani ramasa de achitat se aplica modalitatea de calcul stipulata la art. 1.3.

2.7. Preschimbarea valorii acumulate este dreptul exclusiv al posesorului de card. Daca exista dubii vis-a-vis de identitatea posesorului, Activ Eventuria isi rezerva dreptul de a-l legitima pe acesta. In cazul in care posesorul de card nu-si poate dovedi identitatea, Activ Eventuria nu va efectua preschimbarea valorii acumulate, aceasta ramanand stocata in cont pana la dovedirea identitatii.

2.8. Suma poate fi modificata de catre Activ Eventuria cu ocazia diferitelor promotii organizate de aceasta, modificari despre care posesorul de card va fi informat prin email sau pe web-site-urile Activ Eventuria, in momentul in care se produc.

2.9. Sumele acumulate au o valabilitate nelimitata cu conditia ca in decursul a doi ani de la ultima achizitie, posesorul cardului sa mai fi facut cel putin o achizitie. Astfel, daca posesorul cardului nu mai face nici o achizitie pe parcursul a 18 luni de la ultima achizitie, toata suma acumulata se va anula.

2.10. Sumele acumulate in contul membrilor Activ Eventuria Smart Travel Club - Puncte de Fidelizare sunt transmisibile, astfel ca si alte persoane pot face achizitii, cu acordul expres al posesorului.

2.11. Beneficiile prezentului program nu se cumuleaza cu alte oferte speciale sau programe derulate de catre Activ Eventuria cu exceptia situatiilor in care nu se specifica altfel.

2.12. Activ Eventuria isi rezerva dreptul de a anula participarea oricarui client Activ Eventuria la prezentul program in urmatoarele situatii:

nerespectarea obligatiilor contractuale rezultate din Contractul de servicii de Calatorie;

cauzarea de vatamari corporale sau aducerea de injurii unui angajat Activ Eventuria sau partener local Activ Eventuria;

cauzarea intentionata de distrugeri de bunuri care s-au soldat cu raport al politiei locale sau reclamatie din partea partenerului local pe durata desfasurarii vacantei;

comportament necivilizat, lipsit de respect sau reclamatii catre terti fara a fi fost instiintati cu privire la nemultumiri sau iregularitati constatate.

SECTIUNEA 3. DISPOZITII FINALE

3.1. Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament Oficial.

3.2. Oricine poate obtine informatii suplimentare referitoare la regulamentul de functionare a programului, apeland numarul de telefon: 021 33 55 455 sau 0348 439 132 sau solicitand acest lucru in scris la adresa de e-mail info@activtours.ro

3.3. In scopul protejarii datelor personale ale participantilor la program, serviciul clienti va solicita anumite informatii pentru a stabili identitatea clientului. Daca operatorul de la serviciul clienti nu a stabilit in mod corespunzator identitatea clientului, el este indreptatit sa refuze furnizarea de informatii.

3.4. Group G4 Promotion SRL se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru promovarea si furnizarea de servicii turistice datele personale pe care clientii le furnizeaza societatii. Group G4 Promotion SRL are dreptul de a inregistra si prelucra date cu caracter personal, fiind inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu nr. 16760, conform Legii nr. 677/2001 si a Legii 506/2004.

3.5. Conform Legii, clientii Activ Eventuria beneficiaza de dreptul de acces si de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii unilaterale a Activ Eventuria si de a se adresa justitiei. Totodata, clientii au si dreptul de a se opune prelucrarii datelor si de a solicita stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii sunt rugati sa adreseze o cerere scrisa, datata si semnata, la Group G4 Promotion SRL, folosind datele de contact de mai sus. Puteti citi Politica noastra de confidentialitate AICI.

Cap. III Voucher de calatorie cadou

Organizatorul campaniei "Voucher cadou" este Group G4 Promotion SRL, cu sediul in Str. Smeurei nr. 7, Pitesti, CP-110046, jud. Arges, inregistrata la Oficiul Registrului Comertului sub nr. J 03 / 406 / 2003, cod unic de inregistrare RO 15308727, capital social 25.200 RON, reprezentata prin Administrator Carmen Nicolescu, denumita in continuare Agentia de turism organizatoare „Activ Eventuria”. Participantii la campanie sunt obligati sa respecte termenii si conditiile Regulamentului Oficial, potrivit celor mentionate mai jos (denumit in continuare "Regulament"). Regulamentul sta la dispozitia oricarui participant la campanie, pentru consultare, pe site-ul www.activtours.ro si www.eventuria.ro Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament, urmand ca astfel de modificari sa intre in vigoare numai dupa anuntul prealabil de prezentare al acestor modificari in mod public/pe website-ul www.activtours.ro si www.eventuria.ro

SECTIUNEA 1. Aria de desfasurare a programului voucher cadou

Campania se desfasoara pe teritoriul Romaniei, la sediul principal al „Activ Eventuria” si la punctele sale de lucru, cu posibilitatea extinderii si la alti potentiali parteneri.

SECTIUNEA 2. Durata campaniei

Campania "Voucher cadou" se va desfasura pe toata durata existentei Group G4 Promotion SRL. „Activ Eventuria” isi rezerva dreptul de a intrerupe programul mai devreme, dar nu fara a anunta posesorii de vouchere cu minimum 30 zile inainte de data stabilita pentru incetarea acestuia. Instiintarea referitoare la incetarea campaniei va fi afisata de „Activ Eventuria” cu cel putin 30 de zile inainte de data incetarii campaniei pe site-ul www.activtours.ro, www.eventuria.ro si la eventualii parteneri. In situatia incheierii campaniei vouchere emise pana la acea data raman valabile in conditiile prezentului Regulament.

SECTIUNEA 3. Conditii de participare

La campania "Voucher cadou" poate participa orice persoana fizica romana sau straina care a implinit 18 ani.

SECTIUNEA 4. Voucherul de calatorie cadou

4.1. Definire: "Voucherul de calatorie" este un certificat de valoare nominal emis de „Activ Eventuria” si care se poate rascumpara numai de la Group G4 Promotion SRL de catre persoana care il detine si al carei nume este inscriptionat pe voucher ca Beneficiar. Voucherele pot fi utilizate pentru a plati, partial sau integral, valoarea oricarui serviciu turistic de la „Activ Eventuria”.

4.2. Tipuri de vouchere de calatorie: Voucherele de calatorie pot fi materializate (fizice) sau dematerializate (electronice) si sunt de 2 tipuri: Nominale si Cadou.

Voucherul de Calatorie NOMINAL poate fi folosit doar de catre persoana pe numele careia a fost emis. Este un voucher dematerializat, electronic. La solicitarea expresa a beneficiarului acestea se pot materializa. Scopul voucherului de calatorie nominal este de avans la plata unui viitor serviciu „Activ Eventuria”.

Voucherul de Calatorie CADOU poate fi folosit doar de catre beneficiarul specificat in momentul achizitiei, altul decat cel care face plata. Acest voucher este materializat, avand scopul de a fi oferit ca dar sub forma unei plati partiale sau integrale a unui viitor serviciu „Activ Eventuria”.

Voucherul de Calatorie Nominal poate fi preschimbat in Voucherul de Calatorie Cadou la solicitarea expresa scrisa a beneficiarului.

4.3. Forma voucherului de calatorie: Voucherul de calatorie contine urmatoarele informatii:

Nume Beneficiar

Numele persoanei care a facut achizitia (in cazul voucherului de tip cadou)

Valoarea voucherului

Data achizitiei

Perioada de valabilitate a voucherului

Codul unic de identificare al voucherului.

4.4. Valoarea voucherului de calatorie: Voucherul de calatorie nu are o valoare predefinita. Valoarea acestuia este data de suma achitata in contul „Activ Eventuria”.

SECTIUNEA 5. Mecanismul campaniei

5.1. Achizitia: Persoana doritoare sa achizitioneze un Voucher de calatorie va contacta telefonic sau prin e-mail Group G4 Promotion SRL - „Activ Eventuria” si isi va declara intentia de a achizitiona un Voucher de calatorie, specificand totodata si suma pe care doreste sa se emita voucherul. Suma poate fi achitata prin card de credit/debit, in numerar la unul dintre sediile „Activ Eventuria”, sau prin ordin de plata, in euro sau in lei (caz in care se foloseste cursul BNR + 2% din ziua emiterii facturii). La cerere se pot emite mai multe vouchere printr-o tranzactie, specificandu-se valoarea pe care trebuie s-o aiba fiecare voucher in parte. Voucherele de calatorie „Activ Eventuria” se pot achizitiona numai in sediile „Activ Eventuria”, iar la cumpararea voucherelor se emite factura fiscala cu mentiunea “Avans servicii turistice cf. Voucher Cadou SERIA ACT_EV_nr. …./data – nume/prenume Beneficiar”. Voucherele vor fi primite pe email dupa finalizarea comenzii si achitarea contravalorii Facturii Fiscale de avans servicii turistice aferente Voucherului. Voucherele Cadou vor fi transmise si prin posta, la cerere, la adresa specificata de catre platitor.

5.2. Preschimbarea in servicii. Voucherele „Activ Eventuria” pot fi utilizate numai pentru preschimbarea acestora in servicii „Activ Eventuria”. Voucherele nu pot fi rascumparate. Preschimbarea voucherelor in servicii se face doar la sediul „Activ Eventuria” si la puncte de lucru ale acesteia. Pentru a transforma un Voucher de calatorie intr-un serviciu „Activ Eventuria”, beneficiarul trebuie sa contacteze „Activ Eventuria” pentru a-si exprima dorinta de a folosi valoarea sa pentru a achita, partial sau integral, orice pachet de vacanta „Activ Eventuria”. Daca tariful serviciilor turistice care se doresc a fi achizitionate de la „Activ Eventuria” este mai mare decat cel al voucherului, diferenta se poate achita prin card de credit/debit, numerar sau OP. Voucherul poate fi folosit o singura data, astfel ca dupa achizitia serviciului turistic, valoarea voucherului devine nula. Sumele neutilizate de pe Voucherul de Calatorie se transforma intr-un nou voucher inscriptionat cu valoarea ramasa neutilizata.

Preschimbarea voucherelor in servicii este dreptul exclusiv al beneficiarului voucherului. Daca exista dubii vis-a-vis de identitatea posesorului in momentul preschimbarii voucherului, „Activ Eventuria” isi rezerva dreptul de a-l legitima pe acesta. In cazul in care posesorul de voucher nu-si poate dovedi identitatea, „Activ Eventuria” nu va efectua preschimbarea in servicii turistice, iar suma achitata va ramane stocata in cont pana la dovedirea identitatii.

5.3. Valabilitatea voucherelor: Beneficiarul voucherului are la dispozitie doi ani de zile pentru a-l folosi pentru orice serviciu „Activ Eventuria” (dupa aceasta data, devine nul). Utilizarea partiala a a unui voucher prelungeste perioada de valabilitate a sumei ramase cu inca 24 de luni.

SECTIUNEA 6. Voucherele deteriorate, pierdute sau furate

Daca un voucher materializat s-a deteriorat, a fost furat sau pierdut, si se dovedeste ca nimeni nu a beneficiat de servicii in schimb, beneficiarul are dreptul, la cerere, la emiterea unui nou voucher.

SECTIUNEA 7. Observatii

O vacanta achitata prin intermediul voucherelor de calatorie nu este purtatoare de discount de Early Booking. In schimb beneficiarul voucherului va obtine in urma calatoriei lui puncte de fidelizare.

SECTIUNEA 8. Functionarea serviciului de relatii cu clientii

Posesorii de vouchere pot obtine informatii suplimentare apeland numarul de telefon: 021 33 55 455 sau 0348 439 132, sau solicitand acest lucru in scris la adresa de e-mail: info@activtours.ro. La aceleasi date de contact trebuie declarate schimbarea datelor personale ale beneficiarului in caz de casatorie ori divort.

SECTIUNEA 9. Protectia Datelor Personale

Group G4 Promotion SRL se obliga sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru promovarea si furnizarea de servicii turistice datele personale pe care clientii le furnizeaza societatii. Group G4 Promotion SRL are dreptul de a inregistra si prelucra date cu caracter personal, fiind inregistrata la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, cu nr. 16760, conform Legii nr.677/2001 si a Legii 506/2004.

Conform Legii 677/2001, clientii „Activ Eventuria” beneficiaza de dreptul de acces si de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii unilaterale a „Activ Eventuria” si de a se adresa justitiei. Totodata, clientii au si dreptul de a se opune prelucrarii datelor si de a solicita stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, clientii sunt rugati sa adreseze o cerere scrisa, datata si semnata, la Group G4 Promotion SRL, folosind datele de contact de mai sus.

SECTIUNEA 10. Regulamentul oficial

Regulamentul Oficial este disponibil pentru consultare in mod gratuit oricarui participant la program pe site-ul „Activ Eventuria”: www.activtours.ro si www.eventuria.ro Pentru informatii suplimentare, se poate apela 021 33 55 455 / 0348 439 132 sau scrie pe e-mail: info@activtours.ro

Prin participarea la acest Program, participantii sunt de acord sa respecte si sa se conformeze termenelor si conditiilor prezentului Regulament al Agentiei de turism „Activ Eventuria”.