Destinație
Țară, oraș, hotel
Perioada
În ce perioadă?
Camere
Număr camere

Oferta preferată de vacanță & sejur în Australia

Despre

Australia

Țara de la antipozi este o aventură turistică pe care merită s-o trăiești măcar o dată-n viață, iar ocazia ideală este un concediu în Australia prin ActivTours. Te așteaptă un continent superb, cu o natură variată, faună unică, experiențe spectaculoase și un caleidoscop cultural pe care-l vei descoperi cu încântare, în fiecare zi din sejurul în Australia.

Caută destinația perfectă din

Australia

Australia
Destinații

Populare

ofertele 1 - 6 din 6

Motive excelente

De ce să alegi Australia

Un port pe timpul nopții
DESTINAȚIE PENTRU ORICE SEZON
Prin ActivTours ai oferte în Australia pentru toate lunile anului. Vremea te ajută, pentru că alegi climatul potrivit, de la regiunile de coastă, până la zonele împădurite și regiunile deșertice din centrul țării.
O plajă din Sydney seara
RELAXARE
Un sejur în Australia te invită la relaxare pe plaje idilice ca Boondi și Broome, explorări în păduri exotice și Tasmania, și aventuri în Munții Cradle. Descoperă țărmurile estice și sudul fascinant într-o vacanță memorabilă.
Surfing pe apă cristalină
VACANȚĂ ACTIVĂ
Un concediu în Australia oferă sporturi acvatice la Surfer Paradise, safari la Uluru, explorări la Marea Barieră de Corali și aventură în parcuri ca Kakadu și Daintree.
O biserică
ISTORIE ȘI CULTURĂ
Explorează Australia prin circuite culturale în metropole ca Sydney și Melbourne. Descoperă tradițiile aborigene și influențele europene într-o vacanță plină de istorie și stil autentic.
O zonă din Australia
Curiozități despre Australia
+ 0 mil
turiști anual
+ 0 k
hoteluri
+ 0 mil
populație
0 mil/km2
suprafață

Blogul nostru

Idei de vacanță

Ofertă personalizată