Destinație
Țară, oraș, hotel
Perioada
În ce perioadă?
Camere
Număr camere

Oferta preferată de vacanță & sejur în Grecia

Despre

Grecia

Grecia, țara unde se întâlnesc miturile antice cu frumusețea naturală de neegalat, este o destinație turistică remarcabilă, care îmbină istoria, cultura și peisajele uluitoare.
De la monumentele istorice impresionante ale Atenei, precum Acropolele și Parthenonul, până la insulele idilice ale Mării Egee, precum Santorini și Mykonos, Grecia este un paradis pentru călătorii în căutarea de aventuri unice.

Caută destinația perfectă din

Grecia

Grecia
Destinații

Populare

ofertele 1 - 6 din 6

Motive excelente

De ce să alegi Grecia

Un monument istoric din Knossos
ISTORIA ȘI CULTURA
Fiind leagănul civilizației europene, Grecia oferă o multitudine de situri arheologice și istorice de vizitat, de la faimoasa Acropolă din Atena, la situl arheologic Knossos din Creta.
O farfurie cu gastronomie din Grecia
GASTRONOMIA LOCALĂ
Bucătăria grecească este renumită pentru savoarea sa și ingredientele proaspete. De la tzatziki și moussaka, la souvlaki și gyros, preparatele grecești sunt o adevărată încântare pentru papilele gustative
Un turist admirând clădiri
OSPITALITATEA
Grecii sunt renumiți pentru ospitalitatea lor caldă și autentică. Vei fi întâmpinat cu zâmbete și vei fi făcut să te simți ca acasă în orice parte a țării vei vizita.
Zonă din muntele Olimp
FRUMUSEȚEA NATURALĂ
Pe lângă insulele ei spectaculoase, Grecia are și peisaje continentale impresionante. De la muntele Olimp, locul zeilor din mitologia greacă, la canioanele impresionante și pădurile dense din Epirus, există mult de explorat.
O construcție istorică din Grecia
Curiozități despre Grecia
+ 0 k
insule
+ 0 mil
populație
+ 0 mil
turiști anual
+ 0 k
biserici

Blogul nostru

Idei de vacanță

Ofertă personalizată