Destinație
Țară, oraș, hotel
Perioada
În ce perioadă?
Camere
Număr camere

Oferta preferată de vacanță & sejur în Mongolia

Despre

Mongolia

Mongolia, situată în inima Asiei Centrale, este cunoscută pentru vastul său teritoriu sălbatic, tradițiile nomade și festivalul Naadam. Cu peisaje variate de la deșertul Gobi la munții Altai, Mongolia oferă experiențe autentice, cultura bogată a poporului mongol și o istorie legată de marele cuceritor, Genghis Khan. Destinație perfectă pentru aventurieri și iubitori de cultură, Mongolia te așteaptă să descoperi farmecul său unic.
ofertele 1 - 6 din 6

Motive excelente

De ce să alegi Mongolia

Un traseu într-o zonă muntoasă
PEISAJELE VASTE ȘI NESCHIMBATE
Mongolia oferă unele dintre cele mai impresionante și neschimbate peisaje din lume. De la nesfârșitele stepe până la deșertul Gobi, priveliștile sunt pur și simplu uluitoare, oferind o evadare perfectă din aglomerația urbană.
Un cal în munți
TRADIȚIILE NOMADE
A experimenta modul de viață nomad este ca un salt înapoi în timp. Vizitatorii pot sta în iurte tradiționale, degusta mâncăruri locale și învăța modul de viață simplu, dar profund, al nomazilor.
Statuia lui Genghis Khan
ISTORIA LUI GENGHIS KHAN
Descoperiți moștenirea marelui cuceritor, vizitând muzee, monumente și chiar mausoleul său. Istoria sa influențează profund cultura și identitatea națională.
Un templu din Mongolia
SPIRITUALITATEA BUDISTĂ
Mânăstirile și templele, precum Gandan și Erdene Zuu, oferă o perspectivă asupra influenței budiste în Mongolia și sunt locuri de liniște și meditație.
Peisaj al unei străzi din Mongolia
Curiozități despre Mongolia
+ 0 mil
Populație
+ 0 k
Turiști anuali
+ 0
Hoteluri
+ 0 k
Iurte

Blogul nostru

Idei de vacanță

Ofertă personalizată