Destinație
Țară, oraș, hotel
Perioada
În ce perioadă?
Camere
Număr camere

Oferta preferată de vacanță & sejur în Peru

Despre

Peru

Un concediu în Peru prin ActivTours îți oferă întâlnirea cu o țară sud-americană unde istoria își dezvăluie misterele, iar natura te surprinde prin varietatea de păduri tropicale, coaste deșertice, munți spectaculoși. Patria incașilor sau Țara condorului, oricum i-ai spune, Peru este o destinație de vacanță exotică, mereu surprinzătoare.

Caută destinația perfectă din

Peru

Peru
Destinații

Populare

ofertele 1 - 6 din 6

Motive excelente

De ce să alegi Peru

Un râu înconjurat de stânci cu vegetație
DESTINAȚIE EXOTICĂ
La ActivTours ai oferte în Peru pentru vacanțe exotice, în sezonul de vară peruană (decembrie-aprilie) sau iarnă sud-americană (iunie-octombrie). Alegi anotimpul preferat, pentru o călătorie peste mări și țări.
Un cuplu la Macchu Pichu
RELAXARE
Petreci un sejur în Peru și te relaxezi admirând peisaje montane pe Valea Urubamba, Lacul Sandoval, Insula Taquille, Crucea Condorului, Wayllabamba. Faci plajă la Mancora și hoinărești prin lagunele din Rio Pacaya.
Un călător într-un parc național
VACANȚĂ ACTIVĂ
Un concediu în Peru îți oferă ascensiuni montane în Vilcabamba și pe Inca Trail, itinerarii cu bărci prin junglă de la Puerto Maldonado, Paracas, Uros. Mergi în excursii prin Deșertul Nazca sau la Canionul Colca, să admiri condorii.
O statuie mică în formă de om
ISTORIE ȘI CULTURĂ
În Peru, circuitele culturale îți dezvăluie situri arheologice ca Machu Picchu și Ollantaytambo. Descoperă țara incașilor, orașe cu tradiții unice și o cultură milenară într-o vacanță captivantă și plină de istorie.
Priveliște panoramică asupra unui oraș din Peru
Curiozități despre Peru
+ 0 mil
locuitori
+ 0 mil
turiști anual
+ 0 k
hoteluri
0 mil/km2
suprafață

Blogul nostru

Idei de vacanță

Ofertă personalizată