Destinație
Țară, oraș, hotel
Perioada
În ce perioadă?
Camere
Număr camere

Oferta preferată de vacanță & sejur în Romania

Despre

Romania

România, țară situată în inima Europei de Est, este o destinație turistică unică, plină de diversitate culturală și naturală. Cunoscută pentru peisajele sale captivante, tradițiile bogate și ospitalitatea caldă, România promite o experiență de neuitat pentru vizitatori.
De la Munții Carpați, unde sălbăticia naturii se combină cu traseele de drumeție și stațiunile de schi, la mănăstirile pictate din Bucovina și la fortărețele dacice din Munții Orăștiei - ambele fiind situri UNESCO - România oferă o varietate de atracții pentru iubitorii de natură și cultură.

Caută destinația perfectă din

Romania

Romania
Destinații

Populare

ofertele 1 - 6 din 6

Motive excelente

De ce să alegi Romania

Două persoane la SPA
STAȚIUNILE BALNEO
România este cunoscută pentru apele sale minerale curative și pentru stațiunile balneo, precum Băile Felix sau Sovata. Acestea sunt locuri minunate pentru relaxare și tratament.
O biserică din România
PATRIMONIUL UNESCO
România are numeroase situri incluse în Patrimoniul Mondial UNESCO, printre care Mănăstirile Pictate din Bucovina, Biserici de lemn din Maramureș, și Fortărețele dacice din Munții Orăștiei.
Păsări din România
BIODIVERSITATEA
România este una dintre țările din Europa cu cea mai mare biodiversitate, având numeroase specii de plante și animale.
Un cal pe un drum muntos
PARCURILE NAȚIONALE
România are numeroase parcuri naționale unde puteți explora fauna și flora locală. Parcul Național Retezat, Parcul Național Cozia și Parcul Natural Apuseni sunt doar câteva exemple.
Un ocean la apus
Curiozități despre România
+ 0
destinații
+ 0 mil
populație
+ 0
limbi vorbite
+ 0
hoteluri

Blogul nostru

Idei de vacanță

Ofertă personalizată