Destinație
Țară, oraș, hotel
Perioada
În ce perioadă?
Camere
Număr camere

Oferta preferată de vacanță & sejur în Sri Lanka

Despre

Sri Lanka

Descoperă o destinație turistică exotică din Oceanul Indian, într-un concediu în Sri Lanka, insula peisajelor spectaculoase și a tradițiilor ceyloneze. Alege un sejur în Sri Lanka de la ActivTours și vizitează țara asiatică unde farmecul tropical și rafinamentul oriental creează o experiență de neuitat.

Caută destinația perfectă din

Sri Lanka

Sri Lanka
Destinații

Populare

ofertele 1 - 6 din 6

Motive excelente

De ce să alegi Sri Lanka

O plajă aurie
DESTINAȚIE EXOTICĂ
Cu ActivTours, alege oferte în Sri Lanka pentru o călătorie exotică, explorând munți impresionanți, plantații de ceai și plaje mirifice la Oceanul Indian, cum sunt Dalawella, Induruwa și Hikkaduwa.
Stânci pe o plajă
RELAXARE
În sejurul în Sri Lanka, te relaxezi în resorturi exclusiviste sau bungalouri montane, bucurându-te de liniște, peisaje fascinante și natură de vis la malul oceanului.
O persoană privind pe geamul unui tren
VACANȚĂ ACTIVĂ
Un concediu în Sri Lanka oferă sporturi nautice la Arugam, drumeții montane la Adam’s Peak, safari în Yala. E o vacanță activă, potrivită pentru toate vârstele.
O statuie Buddha pe un templu
ISTORIE ȘI CULTURĂ
Alege Sri Lanka pentru a explora o cultură exotică cu influențe indiene și coloniale. Vizitează temple, situri arheologice și locuri fascinante ca Sigiriya, Dambulla și Fortăreața Galle.
O zonă de coastă
Curiozități despre Sri Lanka
+ 0 mil
turiști anual
+ 0 k
hoteluri
0 k/km2
suprafață
+ 0 mil
locuitori

Blogul nostru

Idei de vacanță

Ofertă personalizată