Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tur bicicleta in Algarve si Alentejo

*de la 621 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

O săptămână de mers pe jos pe coasta Atlanticului, pe plaje, dune și stânci abrupte printr-o zonă naturală liniștită, unde ceața de mare învelește vegetația mediteraneană. Coasta portugheză cunoscută sub numele de Algarve oferă mult, mult mai mult decât doar soare și mare. Plaje idilice, marginite de dune și stânci stâncoase, drumeții golfuri sprijinite de stânci abrupte. Mirosul mării aici se împletește cu eucalipt aromat și cimbru și o mare varietate de floră și faună mediteraneană. Itinerarul nostru evită coasta turistică de sud și se concentrează în loc să exploreze coasta de vest relativ puțin cunoscută. Peste noapte, la cazări primitoare, cu personal prietenos. E timpul să vă bucurați de stilul de viață tradițional portughez relaxat și de toate plăcerile mâncării gustoase și vinului bun la orele de masă. Rute de mers care urmează linia de coastă mergând spre sud, trecând prin Parcul Natural numit „Sudoeste Alentejano en Costa Vicentina”, până la Cape Saint Vicent, Cabo de Sao Vincente, cel mai sud-vest al continentului european.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire în Algarve

Sosire în Algarve, în satul de coastă din Zambujeira do Mar.

Provocare: Călătorie în Portugalia

Satele de-a lungul drumului: Zambujeira do Mar

Ziua 2: Almograve - Cape Sardao - Zambujeira (21 km)

În această dimineață, porniți cu un scurt transfer de taxi în satul Almograve. Plimbarea dvs. de 7 ore de-a lungul traseului marcat pe calea „Rota Vicentina” vă duce de-a lungul coastei, prin Cavalheiro și farul din Cape Sardao, bucurându-vă de stânci spectaculoase pe drumul de întoarcere către Zambujeira de Mar. Dacă vă simțiți un pic obosit, cere doar șoferului de taxi să te renunțe la Cavalheiro (cu 9 km mai puțin)

Provocare: 5,5-6 ore, 20,7 km, urcare 175m.

Satele de-a lungul drumului: Cavalheiro

Ziua 3: Zambujeira - Azhena - Odeceixe (20 km)

Astăzi urmează din nou o parte din Rota Vicentina de-a lungul coastei. Dunele rulante alternează cu țărmurile stâncoase unde cuibăresc berzele. De-a lungul plajelor, prin satul pescăresc de la Azenha do Mar, faceți o plimbare de 5 ore pentru a ajunge în orașul rural Odeceixe.

Provocare: 5,5-6 ore, 20 km, ascensiune 220m.

Satele de-a lungul drumului: Azhena, Odeceixe

Ziua 4: Odeceixe - Aljezur (17,5 - 22 km)

Astăzi urmezi Rota Vicentina spre interior spre orașul medieval Aljezur. Mai întâi urmăriți traseele rurale și liniile asfaltate liniștite, care se înfășoară pe câmpuri crescute. Apoi printr-un peisaj deschis de arbuști și fragmente arbuști. Dacă preferiți coasta, puteți face o ocolire spre Praia Amoreira, petreceți ceva timp acolo și apoi comandați un taxi (nu numai 5 km). Hotelul dvs. modern din Aljezur are o piscină mică și este convenabil aproape de unul dintre cele mai bune restaurante din oraș.

Provocare: 5/6 ore, 17,5 / 22km, urcare 145/150 m.

Satele de-a lungul drumului: Aljezur

Ziua 5: traseu de mers de la Arrifana (15,5 - 24 km)

Din nou, alegerea rutei tale pentru zi va depinde de maree, dar orice ai face, ziua începe cu o scurtă plimbare cu taxiul spre satul pescăresc Arrifana. Dacă valurile sunt scăzute, puteți merge pe toroane stâncoase și plaje cu nisip. Dacă nivelul apei este ridicat, faceți o rută alternativă mai spre interior prin Bordeira până la Carrapateira. După-amiaza transfer la cazare

Provocare: 5/7 ore, 15,5 / 19/24 km, ascensiune 175/325 m.

Satele de-a lungul drumului: Arrifana, Bordeira, Carrapateira, Aldeia da Pedralva

Ziua 6: De la Carrapateira la Vila do Bispo (19 km)

După un scurt transfer către Carrapateira, te plimbi de la hotelul din Carrapateira până la hotelul din Vila do Obispo. Între secțiuni de pe coastă și altele interioare, în funcție de maree. Aproape de începutul plimbării, veți avea șanse mari să observați pescarii cocoși pe stânci. Traseul tău se încheie în istoricul Vila do Bispo, unde vei petrece noaptea la un hotel minunat, cu piscină interioară și saună.

Provocare: 6-6,5 ore, 19 km, 400 m ascensiune.

Satele de-a lungul drumului: Carrapateira, Vila do Bispo

Ziua 7: Cape Sao Vicente (14 km)

Ultima drumeție vă duce prin pășuni și câmpuri în cel mai sud-vestic punct al Portugaliei. Pășești pe o pistă plană și pe cărările înguste ale pescarilor deasupra țărmului stâncos. Dacă vremea este caldă, opțiunea de a vă opri pentru o înot la „Praia do Ponto Ruiva”. Această ultimă plimbare a călătoriei se încheie la vântul Capul Sao Vicente, cu vederi mărețe asupra oceanului. Transfer de taxi înapoi la hotelul dvs. din Vila do Bispo.

Provocare: 4-4,5 ore, 14 km, 150 m ascensiune.

Satele de-a lungul drumului: Vila do Bispo

Ziua 8: Sfârșitul programului

După micul dejun se încheie aranjamentul.

Provocare: Călătoriți din Portugalia

Pretul include:

- 7 nopți de cazare

- 7 mic dejunuri

- Transport de bagaje în zilele 3, 4, 5 și 6

- Transferuri conform programului, în zilele 2, 5, 6 și 7

- Note detaliate de hartă și hărți în engleză

- Asistență telefonică 24 de ore, la doar un apel distanta

Pretul nu include:

- Transport la prima / de la ultima cazare

- Alte mese

- Transfer opțional la sfârșitul rutei în ziua 4

- Transferuri opționale de taxi pentru a scurta plimbările

- Transferuri cu mijloace de transport în comun

- Cheltuieli personale precum băuturi, apeluri telefonice, transferuri suplimentare etc.

- Taxa turistică

- Orice elemente care nu au fost menționate în mod specific în program

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta