Tur cu bicicleta in Alsacia - Colmar - Strasbourg

*de la 745 euro/pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Descoperiti faimoasele podgorii din Alsace de-a lungul raseului "Drumul vinului din Alsace". de la Colmar "Mica Venetie" catre "Frumoasa Franta" in Strasbourg (aflat pe lista patrimoniilor UNESCO). Acest traseu cu bicicleta va va duce prin prestigioasele podgorii din Drumul vinului in Alsace, care va va oferii o priveliste splendida asupra satelor din zona. Casele pe jumatate din lemn impodobite cu muscatele de Ribeauville, Riquewihr, Kaysersberg, Barr sau Obernai va vor cufunda intr-o ambianta sublima. Dupa ce veti arunca o privire asupra impresionantului castel medieval Haut-Koenigsbourg, pe aflorimentul sau stancos, meritati un pahar de vin traditional de Alsace, plin de prospetime si delicatese fructate.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosirea in Colmar

Capitala vinurilor de Alsace, Comar si a sa "Mica Venetie" merita vizitate impreuna cu fermecatoarele sale districte vechi (districtul tabacarilor) si muzeele sale exceptionale.

Ziua 2: Colmar - Kaysersberg/ 31 de km

Prima cursa va va duce la fermecatorul si autenticul sat Eguishem si meterezele sale. Continuati pe faimoasa "ruta a vinurilor" catre Turckheim. Vegheat de fortareata imperiala Hohlandsbourg, acest oras inca radiaza o atmosfera medievala cu casele sale din piatra vechi de cateva sute de ani. Apoi, ajungeti la Kaysersberg, unul dintre cele mai frumoase orase din Alsace, cu o mostenire arhitecturala impresionanta.

Ziua 3: Kaysersberg - Selestat/ 26 de km + optional 16 km

Urmariti in continuare "ruta vinului" unde peisajele sunt acoperite cu peticuri de podgorii si sate mici fermecatoare si traditionale precum Ribeauville sau Riquewihr. Aceste sate, bogate in istorie, si-au pastrat autenticitatea si identitatea. Chiar inainte de a ajunge la Selestat, veti avea oportunitatea d a cucerii Castelul Haut Koenigsbourg. Aflat pe un deal care vegheaza valea, aceasta fortareata impresionanta va va oferii o imagine de neuitat a arhitecturii si a stilululi de viata din secolul al XV-lea.

Ziua 4: Selestat - Obernai/ 38 de km

Aruncati o privire asupra Castelului de l'Ortenbourg care vegheaza podgoriile inainte de a ajunge la frumosul sat Dambach-la-ville, apoi Barr si frumosul sau centru inflorit. Ruta Vinului din Alsace continua catre orasul medieval Obernai cu strazile sale fermecatoare acoperite de centre micute.

Ziua 5: Obernai - Strasbourg/ 39 de km

In acest ultim stagiu, serpuit prin podgoriile Molsheim, un oras al vinului foarte frumos. Urmariti traseul de bicicleta de-a lungul "Canalului de la Bruche" una dintre cele mai frumoase trasee verzi din Alsace, cu malurile sale umbrite si incuietori vechi. Acest traseu de bicicleta va va conduce catre Strasbourg. Faceti-va timp pentru a descoperii splendida catedrala "Notre Dame" si vechiul sau district pitoresc "la Petite France" (Mica Franta).

Ziua 6: Plecarea pe timpul zilei.

Eventuale suplimente / costuri pentru:

- cazare in camera single +575 euro

- supliment demipensiune +420 euro

- noapte extra la Colmar / Strasbourg (cu mic dejun) +155 de euro

- supliment de calatorie "solo" +140 euro

- inchirieri de biciclete si echipamente

- (se vor comunica tarifele in momentul rezervarii, acestea variind intre 105 euro / 5 zile / echipament classic bike si 160 euro / 5 zile / echipament e-bike, cu toate optiunile existente pentru sejurul solicitat, acestea variind in functie de sezon si facilitati extra oferite + diferite costuri pentru intrari la obiective turistice, in cazul in care se vor dori si se vor solicita).

Pretul include:

- 5 nopti cazare cu mic dejun in camera dubla standard

- transfer bagaj pe durata sejurului bike

- un dosar pe camera care include harti colorate, directiile detaliate in franceza / engleza / germana si brosuri turistice

- taxe de oras

- suport telefonic 7 zile pe saptamana

Pretul nu include:

- transferul de la aeroport la destinatie si retur

- cine si pranzuri

- bilete de intrare la atractii turistice

- inchiriere de biciclete

Bootstrap Image Preview

Cere o oferta