Tur bicicleta in Alsacia, Franta

*de la 605 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Descoperiti faimoasele podgorii Alsaciene, de-a lungul traseului ciclului Alsace Wineroad. De la Colmar "Mica Venetie" pana la "Mica Franta" din Strasbourg (patrimoniu UNESCO), acest tur va va purta prin podgorii de prestigiu de pe traseu, oferind privelisti splendide asupra celor mai frumoase sate din zona. Casele de lemn, decorate cu muscate de Ribeauvillé, Riquewihr, Kaysersberg, Barr sau Obernai, va vor scufunda intr-o ambianta foarte incantatoare.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosirea în Colmar

Capitala vinurilor din Alsacia, Colmar și "Mica Veneția", cu districtele sale fermecătoare (cartierul tanner) și muzeele sale excepționale merită o vizită.

Ziua 2: Colmar - Kaysersberg | 31 km

Prima plimbare ajunge la fermecătorul sat autentic din Eguisheim și orașele sale urbane. Continuați pe faimosul "traseu de vin" către Turckheim. Cu vedere la cetatea imperială din Hohlandsbourg, orașul emite încă o atmosferă medievală cu casele de piatră vechi de câteva sute de ani. Ajungeți la Kaysersberg, unul dintre cele mai frumoase orașe din Alsacia, cu un impresionant patrimoniu arhitectural.

Ziua 3: Kaysersberg - Sélestat | 26 km + opțiune 16 km

Continuați să urmați "ruta vinului", unde peisajele sunt acoperite de podgorii și sate mici, cum ar fi Ribeauvillé și Riquewihr. Aceste sate bogate în istorie și-au păstrat intactă autenticitatea și identitatea. Chiar înainte de a ajunge la Sélestat, veți avea ocazia să admirați castelul Haut Koenigsbourg. Situat pe un deal, cu vedere la vale, această cetate impresionantă oferă o imagine completă a arhitecturii și a modului de viață dintr-un castel din secolul al XV-lea.

Ziua 4: Sélestat - Obernai | 38 km

Aruncați o privire la château de l'Ortenbourg, cu vedere spre podgoriile viticole, înainte de a ajunge la frumosul sat Dambach-la-Ville, apoi la Barr și la frumoasa sa piață de flori. Traseul vinului din Alsacia continuă spre orașul medieval Obernai, cu străzile fermecătoare.

Ziua 5: Obernai - Strasbourg 39 km

În această etapă treceți prin vii și podgorii până la Molsheim, un oraș viticol foarte frumos. Urmați apoi traseul de-a lungul canalului Bruce: una dintre cele mai frumoase șosele verzi din Alsacia. Această rută vă va duce la Strasbourg. Luați-vă timp pentru a descoperi splendida catedrală "Notre Dame" și cartierul său vechi pitoresc "La Petite France" ("Little France").

Ziua 6: Plecare în timpul zilei

Pretul include:

- Cazare 5 nopti la hoteluri de 3 stele (Pachet Standard - 605 €/pers, Deluxe hoteluri 4* - 1130 €/pers)

- Masa Mic dejun

- Transfer bagaje

- Dosar cu harti si brosuri turistice (engleza, franceza, germana)

- 24/7 asistența telefonica

- Taxa de oras

Pretul nu include:

- Asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 85 lei)

- Transport (optional, se poate asigura la cerere)

- Mese Cina si Pranz

- Intrare la obicetivele turistice din program

- Bicicleta/sejur (Hybrid bike "SCOTT Sportster" 115 €, Electric assistance bike 220 €)

- Alte servicii neincluse in pachet

Bootstrap Image Preview

Cere o oferta