Tur bicicleta in Alsacia, Franta

*de la 605 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Descoperiti faimoasele podgorii Alsaciene, de-a lungul traseului ciclului Alsace Wineroad. De la Colmar "Mica Venetie" pana la "Mica Franta" din Strasbourg (patrimoniu UNESCO), acest tur va va purta prin podgorii de prestigiu de pe traseu, oferind privelisti splendide asupra celor mai frumoase sate din zona. Casele de lemn, decorate cu muscate de Ribeauvill├ę, Riquewihr, Kaysersberg, Barr sau Obernai, va vor scufunda intr-o ambianta foarte incantatoare.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosirea în Colmar

Capitala vinurilor din Alsacia, Colmar ╚Öi "Mica Vene╚Ťia", cu districtele sale fermec─âtoare (cartierul tanner) ╚Öi muzeele sale excep╚Ťionale merit─â o vizit─â.

Ziua 2: Colmar - Kaysersberg | 31 km

Prima plimbare ajunge la fermec─âtorul sat autentic din Eguisheim ╚Öi ora╚Öele sale urbane. Continua╚Ťi pe faimosul "traseu de vin" c─âtre Turckheim. Cu vedere la cetatea imperial─â din Hohlandsbourg, ora╚Öul emite ├«nc─â o atmosfer─â medieval─â cu casele de piatr─â vechi de c├óteva sute de ani. Ajunge╚Ťi la Kaysersberg, unul dintre cele mai frumoase ora╚Öe din Alsacia, cu un impresionant patrimoniu arhitectural.

Ziua 3: Kaysersberg - S├ęlestat | 26 km + op╚Ťiune 16 km

Continua╚Ťi s─â urma╚Ťi "ruta vinului", unde peisajele sunt acoperite de podgorii ╚Öi sate mici, cum ar fi Ribeauvill├ę ╚Öi Riquewihr. Aceste sate bogate ├«n istorie ╚Öi-au p─âstrat intact─â autenticitatea ╚Öi identitatea. Chiar ├«nainte de a ajunge la S├ęlestat, ve╚Ťi avea ocazia s─â admira╚Ťi castelul Haut Koenigsbourg. Situat pe un deal, cu vedere la vale, aceast─â cetate impresionant─â ofer─â o imagine complet─â a arhitecturii ╚Öi a modului de via╚Ť─â dintr-un castel din secolul al XV-lea.

Ziua 4: S├ęlestat - Obernai | 38 km

Arunca╚Ťi o privire la ch├óteau de l'Ortenbourg, cu vedere spre podgoriile viticole, ├«nainte de a ajunge la frumosul sat Dambach-la-Ville, apoi la Barr ╚Öi la frumoasa sa pia╚Ť─â de flori. Traseul vinului din Alsacia continu─â spre ora╚Öul medieval Obernai, cu str─âzile fermec─âtoare.

Ziua 5: Obernai - Strasbourg 39 km

├Än aceast─â etap─â trece╚Ťi prin vii ╚Öi podgorii p├ón─â la Molsheim, un ora╚Ö viticol foarte frumos. Urma╚Ťi apoi traseul de-a lungul canalului Bruce: una dintre cele mai frumoase ╚Öosele verzi din Alsacia. Aceast─â rut─â v─â va duce la Strasbourg. Lua╚Ťi-v─â timp pentru a descoperi splendida catedral─â "Notre Dame" ╚Öi cartierul s─âu vechi pitoresc "La Petite France" ("Little France").

Ziua 6: Plecare în timpul zilei

Pretul include:

- Cazare 5 nopti la hoteluri de 3 stele (Pachet Standard - 605 ÔéČ/pers, Deluxe hoteluri 4* - 1130 ÔéČ/pers)

- Masa Mic dejun

- Transfer bagaje

- Dosar cu harti si brosuri turistice (engleza, franceza, germana)

- 24/7 asisten╚Ťa telefonica

- Taxa de oras

Pretul nu include:

- Asigurare medicala travel/ storno (optional - cost 85 lei)

- Transport (optional, se poate asigura la cerere)

- Mese Cina si Pranz

- Intrare la obicetivele turistice din program

- Bicicleta/sejur (Hybrid bike "SCOTT Sportster" 115 ÔéČ, Electric assistance bike 220 ÔéČ)

- Alte servicii neincluse in pachet

Bootstrap Image Preview

Cere o oferta