Tur cu bicicleta in Alto Adige Dolomiti

*de la 525 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Plimbări de munte moderate până la solicitante pe cărări bine marcate. Experiența de bază în mersul pe munte este recomandată, precum și un nivel general activ și sănătos de fitness și rezistență. Căile sunt bine întreținute, deși uneori pietroase sau abrupte. Majoritatea plimbărilor pot fi prelungite sau scurtate. Modificările de altitudine pe zi sunt cuprinse între 500 și 1300 m.

ITINERAR:

Ziua 1: Ajunși în La Valle-Wengen

Ajungeți în satul montan La Valle, sau Wengen în germană, mergeți la o plimbare pentru a vă înmuia în împrejurimile extraordinar de frumoase și pașnice și vă mirați de limba unică pe care o veți auzi vorbită, deoarece La Valle are un număr mare de vorbitori ladini. Cufundați-vă în esența pură a dolomiților.

Ziua 2: Passo Valparola spre Corvara (14,9 km)

Un scurt transfer inclus vă aduce la Passo Valparola, aici începe o potecă panoramică de excepție de-a lungul Sett Sass până la largul pajiște montan de Pralongià, de unde aveți vederi extraordinare asupra vârfurilor și văilor din Val Badia și ghețarul Marmolada în fundal.

Provocare: 6 ore, 14,9 km, 572m urcare, 1181m coborare

Ziua 3: La Valle până la Ranescu Fanes (13,8 km)

Traseul de astăzi este o urcare treptată și apoi o coborâre pe potecile pietroase. Pe parcurs veți admira fețele de stâncă ale Sasso delle Nove și o priveliște completă asupra crestei Pares și a vârfurilor austriece. Ultima secțiune de urcare este destul de abruptă până la Ju De Sant Antone, unde există vederi ample asupra văii și a Parcului Natural Fanes-Senes-Braines. Traversând pășunile înalte ajungeți la Rifugio Lavarella și Rifugio Fanes de unde merită să deviați 1 km până la lacul Lé Vërt și lacul Limo.

Provocare: 6 ore, 13,8 km, 1278m urcare, 563 m coborare

Ziua 4: Întoarcere de la Rifugio Fanes la La Valle (20 km)

Traseul de astăzi este un pic abrupt, dar fascinant și traversează pădurea de larice în timp ce urci spre lacul alpin Lech Parom, unde vasta și maiestuoasă munte și prairile Fanes se îndreaptă treptat către suprafețe verticale de stâncă înconjurate de vârful tipic Dolomiti. Pentru a evita urcarea abruptă, este posibil să urmezi un traseu mai gradual și este posibil să coborâm spre Val di Medesc printr-un canal pietros îngust care te duce în La Cruscfrom, unde poți admira alt masiv al Val Badia. În ultima porțiune către La Valle, veți traversa Armentara cu peluzele sale largi, o particularitate a acestui peisaj.

Provocare: 8 ore, 20 km, 790m urcare, 1511m coborare

Ziua 5: Arrivederci La Valle

Călătoria se încheie după micul dejun, cu excepția cazului în care ați rezervat un transfer la stație sau aeroport sau alte servicii precum cazare în altă parte din Italia.

Pretul include:

- 4 nopți în pensiuni selectate, hoteluri și agroturismo

- 4 mic dejunuri

- 4 cine

- 1 picnic

- transfer privat de la La Valle catre passo Valparola in ziua 2

- pachete informationale detaliate, note de traseu si harti

- suport telefonic 24/7

Pretul nu include:

- asigurare de calatorie

- calatorie catre/de la La Valle

- trenuri, autobuze si barci unde este necesar

- mesele de pranz si cina unde nu sunt specific mentionate

- bauturi si gustari

- echipamente personale

- taxe turistice

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta