Tur cu bicicleta - De la Amsterdam la Bruges

*de la 840 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire la Amsterdam

Vacanța dvs. cu bicicleta începe în Amsterdam, renumită pentru superbul său cartier vechi de 400 de ani; muzee (noul Rijksmuseum, Van Gogh, Anne Frank etc); artiști și interpreți de stradă pe Dam, Leidseplein și Rembrandtplein; un district notoriu de lumină roșie și multe altele. Orașul este plin de lucruri de văzut și de făcut și nu ați putea dori un început mai dinamic al vacanței. Încercați să ajungeți mai devreme, astfel încât să aveți timp să admirați elegantele canale cu căptușeală și copaci și depozite înguste înalte din secolul al XVII-lea (Situl Patrimoniului Mondial).

Ziua 2: Amsterdam - Gouda (80 km)

După ce ați stat noaptea în Amsterdam plin de viață, plonjați-vă în liniștea „Groene Hart” sau Green Heart, o zonă rurală plăcută de polderi joase, cu pajiști de turbă și vite. Este un peisaj plat, deschis, spațios, în care spirele bisericii și morile de vânt ating orizontul și norii se reflectă în lacuri și canale. Timp de secole, oamenii s-au agățat de departe și în larg pentru a cumpăra cai, vaci, carne, gazon, semințe, brânză etc, pe piețele săptămânale și anuale din Gouda. Vă recomandăm o plimbare de seară în partea veche a orașului, pentru a vă înconjura atmosfera de odinioară și a vă minuna de piața mare și atractivă a pieței care are o primărie minunată din secolul al XV-lea, precum și o casă de cântărire („Waag”).

Provocare: 78 km (puteți împărți această zi rezervând o noapte suplimentară în Woerden)

Ziua 3: Gouda - Papendrecht / Dordrecht (45 km)

De la Gouda veți merge cu bicicleta prin „inima verde a Olandei” până în satul Kinderdijk, explorați locul în care 19 mori de vânt au stat maiestuos pe rânduri din 1740. Au fost obișnuite să scurgă apa în exces din polderul scăzut. în râul Lek. Una dintre mori este deschisă publicului. Destinația dvs., Papendrecht, este doar o traversare cu feribotul dintre unul dintre cele mai vechi orașe din Olanda; Dordrecht. Dordrecht este înconjurat complet de râuri. Poduri frumoase vă duc peste apă în inima orașului. În jurul portului veți vedea multe clădiri monumentale.

Hotelul din Papendrecht se află la doar 3 km în afara centrului din Dordrecht, pe malurile nordice ale râului. Puteți face upgrade la **** Hotel Bellevue Groothoofd, dacă doriți să stați chiar în centru și la răscruce de 2 râuri importante. Aici bicicleta poate fi parcată doar în exterior, în fața hotelului (cu supraveghere a camerei).

Provocare: 45 km

Ziua 4: Papendrecht / Dordrecht - Willemstad (45 km)

Rezultatul unei inundații majore în 1421, Biesbosch este unul dintre puținele habitate cu zone umede rămase din Europa în care ecosistemul s-a adaptat atât la apa sărată care vine din mare prin pârâurile de maree, cât și la apa dulce care coboară în râuri. Este un labirint în continuă schimbare de pârâuri și râuri care cuprinde nenumărate insule mici de pădure de salcie și stuf, un paradis pentru păsări. Plimbarea mai lungă (54 km) vă duce de-a lungul marginilor acestui Parc Național. Încheie ziua în Willemstad, un oraș fortificat în formă de stea cu șapte puncte.

Provocare: 45 km

Ziua 5: Willemstad - Schuddebeurs / Zierikzee (50 km)

Astăzi veți intra în Zeelandă, o provincie a Olandei marcată de lumină, vânt, apă și mult spațiu. Este alcătuit din insule, astfel că podurile și feriboturile vă vor transporta peste ape în timp ce vă deplasați în jos spre Belgia. Orașele cu imagini cu case străvechi și străzi pietruite sunt aliniate pentru zilele următoare. Traversați un peisaj de patchwork cu vaste poldere, peisaj idilic, dune rulante și apartamente de nisip auriu.

Provocare: 50 km

Ziua 6: Schuddebeurs / Zierikzee - Middelburg / Vlissingen (53 km)

O plimbare pe străzile înguste din Zierikzee este o încântare absolută. Căsuțele case vechi vă aduc înapoi în timp, în zilele de glorie ale orașului, când navele navighează pentru a vinde sare, lână, pește, cereale și colorant roșu, cât mai departe de Baltică și Mediterană. Traseul dvs. continuă spre fermecătorul sat Veere. Din 1541, tot ce a fost exportat în Olanda din Scoția (în principal lână) a venit pe uscat și a fost distribuit de la Veere. Acest contract a adus orașul nu numai prosperitate, ci și o comunitate de expat scoțieni foarte plină de viață, care a rămas timp de 300 de ani. Mergeți pe urmele lor în timp ce faceți un tur al obiectivelor turistice. Parcurgând mai departe spre sud, veți descoperi splendoarea nostalgică a orașului Middelburg, capitala Zeelandei. În secolele XVI și XVII a fost unul dintre cele mai importante centre comerciale din Olanda.

Provocare: 53 km

Ziua 7: Middelburg / Vlissingen - Brugge (50 km)

După un mic dejun copios, veți merge cu bicicleta spre Vlissingen. După Vlissingen urcați pe o barcă cu feribotul spre Zeelandic Flandra cu drumurile sale șerpuite, sălcii polizante, pajiști umede și sate împrăștiate. După ce treceți granița în Belgia, veți ajunge la fermecătorul oraș Damme de pe malurile romanticei Damse Vaart. De aici, este doar o scurtă distanță până la Bruges, cunoscută sub numele de perla Flandrei! Este un oraș cu adevărat fermecător, care primește turiști de aproximativ 150 de ani. Cu cea mai mare parte a arhitecturii sale medievale intacte, rămâne excepțional de bine păstrată și vă poate da cu adevărat un sentiment de vremuri trecute când a fost în centrul comerțului european de lână și pânză.

Provocare: 50 km

Ziua 8: Întoarce-te acasă

Pretul include:

- O noapte în hoteluri de 3 * / 4 *, cu băi proprii

- Toate mic dejunuri

- Transport bagaje (1 bucată de persoană, max. 20 kilograme)

- Harta, informațiile turistice și descrierea rutelor în engleză

- Impozite turistice

- Linie telefonică de serviciu (de asemenea, la sfârșit de săptămână)

Pretul nu include:

- Transport la Amsterdam și înapoi de la Bruges

- Biletele de feribot nu sunt incluse

- GPS

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta