Tur cu bicileta de la Amsterdam la Bruxelles

*de la 840 euro/pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire Amsterdam

Vacanța dvs. cu bicicleta începe în Amsterdam, una dintre bijuteriile coroanei Europei. Cu atât de multe lucruri de văzut și de făcut, nu ați putea dori un mod mai vibrant de a începe vacanța. Dacă ajungeți devreme, asigurați-vă că mergeți la o plimbare pentru a vă minuna de casele din cartierul din canalul secolului al XVII-lea (listate ca Patrimoniul Mondial). Ai mai rămas timp și energie? Optați pentru a descărca în josul cartierului infam roșu care atrage milioane de turiști curioși în fiecare an; sau bucurați-vă de interpreții de pe strada prietenoasă Rembrandtplein.

Ziua 2: Amsterdam - Gouda

Prima etapă a traseului te duce prin Inima Verde a Olandei, abundentă de apă. Este un adevărat paradis al ciclismului, cu peisaje caracteristice cu turbă și polder, mici comunități agricole și orașe istorice pitorești precum Oudewater. În acest loc, femeile care fuseseră acuzate de vrăjitorie au fugit din toată Europa pentru a încerca să-și facă inocența dovedită prin cântărire. Încheie ziua în Gouda medievală. Amplasați-vă prin centrul orașului frumos conservat și vizitați primăria veche și biserica Sf. Ioan. Opriți-vă la o brutărie pentru a cumpăra vafe proaspete cu sirop (Gouda este orașul natal al gofrelor cu sirop) și brânză Gouda - poate cel mai faimos tip de brânză din lume.

Provocare: 75 km (poate fi împărțit în această zi, rezervând o noapte suplimentară în Woerden, 48 km + 30 km)

Ziua 3: Gouda - Dordrecht

Punctul culminant de astăzi este unul dintre cele mai populare atracții turistice din Olanda: Kinderdijk, un complex renumit de mori de vânt. Douăzeci de mori de vânt istorice ajung până la cer, în epitomul clasicului rural olandez. Puteți vizita un atelier autentic și puteți afla cum au fost construite aceste mori și cum funcționează. Ți-ai dorit întotdeauna să fii moșier? Aici puteți învăța încă comerțul! Vei sta noaptea în Dordrecht, unul dintre cele mai vechi orașe din Olanda. Nu trebuie ratată o vizită în cartierul pitoresc cu minunatele sale clădiri istorice.

Provocare: 60 km

Ziua 4: Dordrecht - Bergen op Zoom

Dimineața, traseul vă va duce chiar lângă una dintre puținele zone de maree cu apă dulce rămase din Europa: Parcul Național Biesbosch. La trecerea unui pod lung de un kilometru deasupra râului Hollands Diep, vă veți găsi în sudul Olandei. În sat după sat, ospitalitatea Brabant vă va încuraja să vă opriți pentru o ceașcă de cafea și o felie mare de tartă cu fructe. Destinația de astăzi este Bergen op Zoom. Vechi de opt sute de ani, străzile înguste ale orașului, piețele vechi și sute de monumente atestă un trecut bogat și dramatic. Înainte de a vă așeza într-una dintre numeroasele cafenele de pe trotuar, nu uitați să vă faceți ochii cu Markiezenhof, mândria și bucuria orașului. Acest conac gotic târziu (1485) a fost construit de familia nobilă locală și servește acum ca muzeu și arhivă.

Provocare: 63 km

Ziua 5: Bergen op Zoom - Antwerpen

Peisajul de-a lungul traseului de ciclism de astăzi este predominant lemnos. La granița dintre Olanda și Belgia, inspirați-vă în De Zoom - Kalmthoutse Heide, o minunată rezervație transfrontalieră naturală. Traseul vă duce de-a lungul Scheldekaaien (cheiuri pe râul Scheldt) chiar în inima istorică și turistică a Anversului. Este cel mai mare oraș din Flandra și cel mai important oraș port din Belgia. După ce ați vizitat centrul istoric, ați putea dori să vă aventurați la șold și părți la modă ale orașului: „t Zuid și Het Eilandje. Ți-ai făcut setea de bere belgiană? Luați în considerare să vizitați fabrica de bere De Koninck. Durează puternic începând cu 1833 și are un nou centru de vizitatori, care întâmpină oaspeții care doresc să se uite în jur și să facă degustări. Această fabrică de bere este cunoscută pentru „Bollekes”.

Provocare: 50 km

Ziua 6: Antwerpen - Leuven / Louvain

După o scurtă întindere pe malul râului Scheldt, schimbați cursul pentru a urma râul Rupel, cel mai scurt râu din țară (aproape 10 km lungime). În regiunea cu același nume, lucrările de cărămidă abandonată și coșurile inutile sunt martorii tăcuți ai unui trecut industrial dur. De-a lungul râului Dijle, intrați în orașul vechi din Mechelen, chiar până la turnul bisericii din catedrala St. Rombold. Acesta pare un loc bun pentru a vă opri pentru prânz. Cartofii prăjiți belgieni, apropo, sunt cei mai buni din lume. Continuați de-a lungul râului Dijle pentru a vă încununa ziua în orașul universitar Louvain. Este un oraș plăcut în care cele mai vechi case datează din secolele XIV și XV. Nu ratați Grand Béguinage: Numărând 100 de case, a fost înființat în 1234 ca o comunitate pentru spiniști; și acum face parte din campusul universității. Ați putea dori, de asemenea, să vedeți biserica prim-gotică a Sfântului Ioan Botezătorul (1304). Completează-ți explorările pe Oude Markt (Piața Veche Market), poreclit „cel mai lung contor de baruri din lume”, din cauza numărului enorm de baruri și cafenele din piață.

Provocare: 60 km

Ziua 7: Leuven - Bruxelles

Dealurile Brabantului belgian și vasta Pădurea Soniană au pus în scenă ciclistii noștri astăzi. Dacă nu vi se pare că vă plimbați în marea oraș Bruxelles, puteți opta pentru a prinde un tren la una din stațiile de pe traseu. Atracția principală a lui Brussel este fantasticul Grote Markt (Piața Mare a Pieței). În apropiere, mica statuie a lui Manneken Pis atrage încă mulțimi. Vizita dvs. la Bruxelles poate implica, de asemenea, waffles calde, ciocolată, bere, plăcinte culinare, cumpărături amuzante sau îmbibare de o cultură. Un lucru este sigur: Bruxelles-ul nu poate fi explorat într-o singură zi.

Provocare: 39 km

Ziua 8: Plecare de la Bruxelles

După micul dejun, vacanța dvs. cu bicicleta s-a încheiat. Puteți lua un zbor de la Bruxelles sau luați trenul înapoi spre Amsterdam.

Pretul include:

- O noapte în hoteluri de 3 * / 4 *, cu băi proprii

- Toate mic dejunurile

- Transport bagaje (1 bucată de persoană, max. 20 kilograme)

- Harta, informațiile turistice și descrierea rutelor în engleză

- Impozite turistice

- Serviciu-linie directă (de asemenea, la sfârșit de săptămână)

Pretul nu include:

- Transport la Amsterdam și înapoi de la Bruges

- GPS

- Biletele de feribot nu sunt incluse

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta