Cu bicicleta prin Amsterdam

*de la 405 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Aceasta este o vacanță de patru zile, bazată pe un hotel prietenos pentru bicicliști din Amsterdam. Vei sta trei nopți în Amsterdam și vei avea la dispoziție două zile complete pentru ciclism. Am conceput patru rute din care puteți alege, astfel încât să puteți decide singur unde doriți să mergeți: satul pescăresc Volendam și orașul brânză Edam; cele mai renumite mori de vânt de la Zaanse Schans; Castelul Muiderslot; sau elegantul oraș Haarlem. Când planificați călătoria dvs. spre Amsterdam, încercați să ajungeți mai devreme și să plecați târziu în zi, astfel încât să puteți profita la maxim de zilele 1 și 4 și, eventual, să mergeți și la o învârtire. Aceasta ar putea fi, de asemenea, vacanța ideală pentru acele grupuri cu priorități conflictuale, cum ar fi atunci când domnii preferă o călătorie lungă cu bicicleta, în timp ce doamnele au inimile puse pe Van Gogh. Întâlniți-vă din nou seara peste un bol cu ​​ștampila pentru a discuta despre ziua voastră.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire Amsterdam

Dacă ajungeți mai devreme, vă puteți încadra într-una dintre rutele noastre mai scurte sau pur și simplu explorați diferitele cartiere din Amsterdam cu bicicleta (aveți grijă la tramvaie!), Cu transportul public sau pe jos. Există străzi de cumpărături distractive, muzee, piețe pentru a-ți pierde timpul, restaurante ... suficient pentru a-ți umple ziua.

Ziua 2: dus-întors Volendam (76 km) sau Haarlem (47 km)

Alegeți una dintre cele patru rute ale noastre. De exemplu, ruta către Marken, Volendam și Edam pe coasta a ceea ce era marea Zuiderzee. Primele două sunt sate vechi de pescuit; acesta din urmă a expediat brânzeturi sărate, rotunde și mai polde în restul lumii. Traseul de 75 de km te duce prin peisaje poștale.

Sau alegeți o buclă mai scurtă și mergeți spre orașul elegant Haarlem și înapoi în 47 de kilometri.

Ziua 3: turul Muiden (63 km) sau Zaandam (47 km)

Alegeți una din cele patru rute ale noastre. Traseul spre Castelul Muiden este de 63 km. Avem un pic de temă militară aici. Orașul Naarden este un bun exemplu de fortificație în formă de stea (aruncă o privire pe Google Maps!). Este foarte bine conservat, completat cu ziduri și gropi. Următorul este satul Muiden, la gura râului Vecht. Deși este foarte pitoresc în sine, este cel mai cunoscut pentru micul său castel amenajat construit în jurul anului 1280 - merită vizitat!

Ultima dintre cele patru rute ale noastre te duce către Zaandam și înapoi în 47 de kilometri fascinanti. Zona din jurul râului Zaan a fost foarte timpurie pentru a se industrializa datorită puterii eoliene. Sute de gateri, de exemplu, au contribuit într-un mod mare la construirea imensei flote de transport maritim care a adus prosperitatea Amsterdamului. Acesta este un traseu fantastic pentru cei interesați de patrimoniul industrial! În plus față de fabricile și depozitele vechi ciudate care aliniază râul, așteptați cu nerăbdare frumoasele mori de vânt de la Zaanse Schans care continuă să producă muștar, vopsea și ulei până în zilele noastre. Vezi multe filme de acasă de pe YouTube pentru o predispoziție a lui Zaanse Schans. Pe măsură ce soarele apune, înapoi în Amsterdam, ai putea merge la o plimbare pe îndelete prin cartierul romantic al canalului.

Ziua 4: Întoarcerea acasă

După micul dejun, este timpul să vă împachetați gențile. Există dulapuri mari în gara unde vă puteți lăsa bagajele pentru a vă continua explorarea pentru încă două ore, poate.

Pretul include:

- 3 nopți la un hotel de 3 * cu băi în baie

- Toate mic dejunurile (demipensiune opțional)

- Harta, informațiile turistice și descrierea rutelor în engleză

- Impozite turistice

- Serviciu-linie directă (de asemenea, la sfârșit de săptămână)

Pretul nu include:

- Transport la Amsterdam

- GPS

- Biletele de feribot nu sunt incluse

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta