Insulele Scotiene pe feribot si bicicleta

Arran - Glasgow

*de la 1090 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Unul dintre cele mai mari atuuri pitore╚Öti din Sco╚Ťia sunt celebrele insule occidentale. Unele foarte ├«ndep─ârtate, adesea un refugiu pentru via╚Ťa s─âlbatic─â ╚Öi pentru p─âs─âri, foarte pu╚Ťin explorate de turist din cauza lipsei de cazare, ceea ce limiteaz─â num─ârul de persoane care ├«l pot vizita. E-bicicletele sunt disponibile pentru acest tur!

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire în Arran

Ajungeti la Ardrossan. Dac─â ne-a╚Ťi ├«nchiriat bicicletele, va trebui s─â lua╚Ťi trenul 16.50 de la Glasgow, ajunge la 17.36 la Ardrossan c├ónd v─â vom ├«nt├ólni ╚Öi v─â vom preda bicicletele. Lua╚Ťi feribotul de la ora 18.00 la Isle of Arran, care dureaz─â aproximativ 1 or─â. Parcare auto este disponibil─â ├«n Ardrossan. Dac─â ├«nchiria╚Ťi biciclete, trebuie s─â lua╚Ťi ├«ntotdeauna bacul de la ora 18.00.

Provocare: excursie de o zi la Arran

Satele de-a lungul drumului: Ardrossan, Arran

Ziua 2: Spre Brodick (45 km)

Arran are toate, mun╚Ťi, faleze de coast─â, drumuri pan plate ... de aceea este Sco╚Ťia ├«n miniatur─â. ├Änainte de a porni, vizita╚Ťi castelul din secolul al XIII-lea ╚Öi gr─âdinile distileriei Arrand. Drumul spre sud ofer─â vederi ├«n continu─â schimbare. Satele mici ├«mpletesc punctele de vedere cu bicicleta. Lamlash ofer─â leg─âtura c─âtre Insula Sf├ónt─â, unde un feribot poate fi prins la m─ân─âstirea ├«nc─â ocupat─â de c─âlug─ârii bhuddisti. ├Ändrepta╚Ťi-v─â ├«napoi pe ÔÇ×╚ÖirulÔÇŁ (drumul de leg─âtur─â din centrul insulei).

Provocare: 45 km

Satele de-a lungul drumului: Lamlash, Brodick

Ziua 3: Brodick, Lochranza, Claonaig, Kennocraig, Isle of Islay (24 - 30 km)

O zi cu bicicleta ╚Öi relaxare la feriboturi. Dup─â urcarea spre Lochranza, vizita╚Ťi castelul ╚Öi apoi prinde╚Ťi feribotul spre Cloanaig. Trece╚Ťi peste peninsula Kintyre pentru a v─â prinde al doilea feribot c─âtre Port Askaig pe Islay. La sosirea pe Islay, ve╚Ťi fi la doar c├ó╚Ťiva kilometri de hotel.

Provocare: 24-30 km

Satele de-a lungul drumului: Lochranza, Cloanaig, Kintyre, Islay

Ziua 4: Excursie de o zi la Isle of Jura (64 km)

Jura este populat─â de aproximativ 5000 de cerbi ╚Öi 250 de oameni. Jura House poate fi vizitat─â cu c├óteva gr─âdini minunate cu pere╚Ťi ╚Öi plante exotice. Drumul spre est devine din ce ├«n ce mai mic, p├ón─â c├ónd se va transforma ├«ntr-o potec─â. Aici vei sim╚Ťi c─â ai ajuns nic─âieri ╚Öi singur─âtatea va fi ceva ce ├«╚Ťi vei aminti pentru totdeauna. Dac─â continua╚Ťi p├ón─â la cap─âtul ├«ndep─ârtat al insulei ╚Öi privi╚Ťi spre gura r├óului, ve╚Ťi vedea minunea natural─â a acestei regiuni, un jacuzzi imens care este produs din cauza efectelor de maree.

Provocare: 64 km

Satele de-a lungul drumului: Jura

Ziua 5: Excursie de o zi la Isle of Colonsay (32 km)

Prinde╚Ťi feribotul de la Port Askaig c─âtre Colonsay. Colonsay lungimea de 10 mile v─â va permite s─â explora╚Ťi cea mai mare parte a insulei. Parcurge╚Ťi ora╚Öul Ornasay de-a lungul c─âii navigabile pentru a vizita vechiul prioar. Sec╚Ťiunea nordic─â din Colonsay are unele dintre cele mai frumoase plaje din insulele occidentale. Prinde bacul de sear─â ├«napoi la Islay.

Provocare: 32km

Satele de-a lungul drumului: Isle of Colonsay, Ornasay

Ziua 6: De la Port Askaig la Port Ellen (57 km)

Cu Islay doar 30 de mile, exist─â multe op╚Ťiuni de rute. Islay nu are lips─â de celebre distilerii de nume, multe m─ârci de whisky Malt sunt de fapt locuri de pe insul─â. Vizita╚Ťi Centrul pentru animale s─âlbatice, muzeul vie╚Ťii rurale sau centrul RSPB sau pur ╚Öi simplu parcurge╚Ťi benzile lini╚Ötite, vede╚Ťi golfuri pitore╚Öti ╚Öi mici plaje cu nisip. Aici poate sim╚Ťi c─â timpul a stat nemi╚Öcat. Destina╚Ťia ta este portul vestic Port Ellen.

Provocare: 57 km

Satele de-a lungul drumului: Islay, Port Ellen

Ziua 7: Bucla Port Ellen (9 - 32 km)

Ast─âzi explorezi ╚Ť─ârmurile estice ale Islay, cu ╚Öansa de a vizita distileria Ardbeg ╚Öi de a continua pe o insul─â ├«ndep─ârtat─â p├ón─â la o biseric─â rupt─â ╚Öi o cruce faimoas─â ╚Öi o frumoas─â plaj─â retras─â.

Provocare: 9 - 32 km

Satele de-a lungul drumului: Islay, Port Ellen

Ziua 8: Sfârșitul programului

Mai ├«nt├ói lua╚Ťi un feribot cu 9.45 c─âtre Kennacraig (duminic─â 12.30). Apoi, parcurge╚Ťi peninsulul Kintyre p├ón─â la Cloanaig ╚Öi ├«napoi pe Ferry to Isle of Arran. Circula╚Ťi-v─â ├«n jurul coastei de nord-est a lui Arran spre Brodick. Lua╚Ťi feribotul 19.20 ├«napoi spre Ardrossan ╚Öi apoi un tren ├«napoi spre Glasgow.

Provocare: înapoi la Androssan

Pretul include:

- 7 nop╚Ťi, mic dejun inclus, la hoteluri cu nivel de confort 2* /3*

- Transfer de bagaje conform programului

- Asisten╚Ť─â telefonic─â 24 de ore

- Descrierea detaliat─â a rutelor ╚Öi h─âr╚Ťi

Pretul nu include:

- Prânzuri și mese

- Închirieri biciclete

- Transferuri cu Ferry

- Transferuri de la și la aeroport

- Cheltuieli personale, precum b─âuturi, apeluri telefonice, alte transferuri, sfaturi etc.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta