Insulele Scotiene pe feribot si bicicleta

Arran - Glasgow

*de la 1090 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Unul dintre cele mai mari atuuri pitorești din Scoția sunt celebrele insule occidentale. Unele foarte îndepărtate, adesea un refugiu pentru viața sălbatică și pentru păsări, foarte puțin explorate de turist din cauza lipsei de cazare, ceea ce limitează numărul de persoane care îl pot vizita. E-bicicletele sunt disponibile pentru acest tur!

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire în Arran

Ajungeti la Ardrossan. Dacă ne-ați închiriat bicicletele, va trebui să luați trenul 16.50 de la Glasgow, ajunge la 17.36 la Ardrossan când vă vom întâlni și vă vom preda bicicletele. Luați feribotul de la ora 18.00 la Isle of Arran, care durează aproximativ 1 oră. Parcare auto este disponibilă în Ardrossan. Dacă închiriați biciclete, trebuie să luați întotdeauna bacul de la ora 18.00.

Provocare: excursie de o zi la Arran

Satele de-a lungul drumului: Ardrossan, Arran

Ziua 2: Spre Brodick (45 km)

Arran are toate, munți, faleze de coastă, drumuri pan plate ... de aceea este Scoția în miniatură. Înainte de a porni, vizitați castelul din secolul al XIII-lea și grădinile distileriei Arrand. Drumul spre sud oferă vederi în continuă schimbare. Satele mici împletesc punctele de vedere cu bicicleta. Lamlash oferă legătura către Insula Sfântă, unde un feribot poate fi prins la mănăstirea încă ocupată de călugării bhuddisti. Îndreptați-vă înapoi pe „șirul” (drumul de legătură din centrul insulei).

Provocare: 45 km

Satele de-a lungul drumului: Lamlash, Brodick

Ziua 3: Brodick, Lochranza, Claonaig, Kennocraig, Isle of Islay (24 - 30 km)

O zi cu bicicleta și relaxare la feriboturi. După urcarea spre Lochranza, vizitați castelul și apoi prindeți feribotul spre Cloanaig. Treceți peste peninsula Kintyre pentru a vă prinde al doilea feribot către Port Askaig pe Islay. La sosirea pe Islay, veți fi la doar câțiva kilometri de hotel.

Provocare: 24-30 km

Satele de-a lungul drumului: Lochranza, Cloanaig, Kintyre, Islay

Ziua 4: Excursie de o zi la Isle of Jura (64 km)

Jura este populată de aproximativ 5000 de cerbi și 250 de oameni. Jura House poate fi vizitată cu câteva grădini minunate cu pereți și plante exotice. Drumul spre est devine din ce în ce mai mic, până când se va transforma într-o potecă. Aici vei simți că ai ajuns nicăieri și singurătatea va fi ceva ce îți vei aminti pentru totdeauna. Dacă continuați până la capătul îndepărtat al insulei și priviți spre gura râului, veți vedea minunea naturală a acestei regiuni, un jacuzzi imens care este produs din cauza efectelor de maree.

Provocare: 64 km

Satele de-a lungul drumului: Jura

Ziua 5: Excursie de o zi la Isle of Colonsay (32 km)

Prindeți feribotul de la Port Askaig către Colonsay. Colonsay lungimea de 10 mile vă va permite să explorați cea mai mare parte a insulei. Parcurgeți orașul Ornasay de-a lungul căii navigabile pentru a vizita vechiul prioar. Secțiunea nordică din Colonsay are unele dintre cele mai frumoase plaje din insulele occidentale. Prinde bacul de seară înapoi la Islay.

Provocare: 32km

Satele de-a lungul drumului: Isle of Colonsay, Ornasay

Ziua 6: De la Port Askaig la Port Ellen (57 km)

Cu Islay doar 30 de mile, există multe opțiuni de rute. Islay nu are lipsă de celebre distilerii de nume, multe mărci de whisky Malt sunt de fapt locuri de pe insulă. Vizitați Centrul pentru animale sălbatice, muzeul vieții rurale sau centrul RSPB sau pur și simplu parcurgeți benzile liniștite, vedeți golfuri pitorești și mici plaje cu nisip. Aici poate simți că timpul a stat nemișcat. Destinația ta este portul vestic Port Ellen.

Provocare: 57 km

Satele de-a lungul drumului: Islay, Port Ellen

Ziua 7: Bucla Port Ellen (9 - 32 km)

Astăzi explorezi țărmurile estice ale Islay, cu șansa de a vizita distileria Ardbeg și de a continua pe o insulă îndepărtată până la o biserică ruptă și o cruce faimoasă și o frumoasă plajă retrasă.

Provocare: 9 - 32 km

Satele de-a lungul drumului: Islay, Port Ellen

Ziua 8: Sfârșitul programului

Mai întâi luați un feribot cu 9.45 către Kennacraig (duminică 12.30). Apoi, parcurgeți peninsulul Kintyre până la Cloanaig și înapoi pe Ferry to Isle of Arran. Circulați-vă în jurul coastei de nord-est a lui Arran spre Brodick. Luați feribotul 19.20 înapoi spre Ardrossan și apoi un tren înapoi spre Glasgow.

Provocare: înapoi la Androssan

Pretul include:

- 7 nopți, mic dejun inclus, la hoteluri cu nivel de confort 2* /3*

- Transfer de bagaje conform programului

- Asistență telefonică 24 de ore

- Descrierea detaliată a rutelor și hărți

Pretul nu include:

- Prânzuri și mese

- Închirieri biciclete

- Transferuri cu Ferry

- Transferuri de la și la aeroport

- Cheltuieli personale, precum băuturi, apeluri telefonice, alte transferuri, sfaturi etc.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta