Tur cu bicicleta Bastia - Ajaccio

*de la 1125 euro/pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Aceasta este o călătorie superbă, care vă va permite să vă bucurați de cele mai bune pe care Corsica le are de oferit, folosind aceleași drumuri ale uimitorului al treilea stadiu al Turului Franței 2013. Din nordul capitalei Bastia vă veți deplasa cu bicicleta spre Ajaccio, locul de naștere a lui Napoleon. În cea mai mare parte veți merge cu bicicleta de-a lungul coastei uimitoare și variate a coastei vestice. Veți avea șansa să vizitați regiunea Balagne, care are plaje minunate și sate pitorești de munte, și zona din jurul Porto care a fost numită pe bună dreptate drept patrimoniu mondial UNESCO. Cazarea oferă camere duble confortabile, în hoteluri de 2 * sau 3 *.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire în Bastia

Călătoria dvs. începe în Bastia, capitala „Haute Corse” (Corsica superioară). Ajungeți-vă la hotel după-amiaza și petreceți ceva timp rătăcind prin acest oraș interesant. În special, merită să vizitați Cetatea veche, Place St Nicolas și vechiul port. Există o mulțime de restaurante excelente pentru a alege pentru masa de seară.

Noaptea într-un hotel de 2 *

Ziua 2: St Florent

Această primă etapă vă conduce pe col de Teghime (536m), unde aveți o priveliște frumoasă pe ambele părți ale insulei. În drum spre St Florent, vă puteți opri în Patrimonio pentru o degustare de vinuri „scurtă”. Regiunea Patrimonio este bine cunoscută pentru podgoriile sale. Pentru cei foarte curajoși, o etapă de 85 km se poate face cu bicicleta la nord de Bastia pe Cap Corse și pe col de Santa Lucia (381 m).

Distanță: în jur de 26 km sau 85 km

Noapte într-un hotel de 2 * din St Florent

Ziua 3: Deșertul corsican

Astăzi veți părăsi golful St Florent și vă îndreptați prin „desertul des Agriates”. La primăvară veți fi acostat de aromele și culorile maquisului sălbatic (scrub corset). După aproximativ 30 km ajungeți din nou pe coastă, cu o priveliște superbă asupra „insulei roșii” care adăpostește portul Ile-Rousse. Oprirea ta peste noapte este un sat chiar deasupra lui.

Distanta: in jur de 48 km

Noapte într-un hotel de 3 *

Ziua 4: Balagna

Astăzi continuăm spre sud spre Calvi. Aveți opțiunea de a rămâne înalt și de a călători prin câteva sate frumoase de munte (cu vederi superbe asupra mării) sau de a lua traseul mai scurt de-a lungul coastei (acesta este drumul principal). Odată ce ajungeți în Calvi, merită să vizitați Citadelle, cu vedere la golf. O băutură răcoritoare în port este o necesitate. De la Calvi mai aveți 37 km de parcurs pe drumul de coastă. Aceasta a fost numită una dintre cele mai pitorești drumuri de coastă din întreaga Europă, în ciuda faptului că, uneori, este în condiții proaste. În această seară vă veți petrece seara într-un mic sat de pescari.

Distanta: in jur de 79km

Noaptea într-un hotel de 2 *

Ziua 5: Porto

Tocmai când ați crezut că peisajul nu poate fi mai bun, da! Aceasta este o zi superbă de ciclism, cu vederi impresionante de-a lungul întregii călătorii. După câțiva km de încălzire, începeți să urcați pe col de Palmarella (408m). Din partea de sus puteți vedea golful Scandola (un patrimoniu mondial UNESCO). Mai departe veți urca pasul către col de la Croix, după care vă puteți bucura de o călărie bună în jos. Veți traversa satele Curzu și Partinello, înainte de a lua ultima scurtă urcare care vă desparte de golful Porto.

Distanta: in jur de 51 km

Noaptea într-un hotel de 2 * (cu piscină, dacă este disponibil) în Porto.

Ziua 6: Piana și Cargese

Această etapă începe cu o urcare din Porto spre celebrul "Calanques de Piana". Aceasta este o zonă cu formațiuni stâncoase uimitoare și a fost, de asemenea, numit patrimoniu mondial UNESCO. Vei traversa apoi satul Piana și, în sfârșit, Cargese, un sat antic construit de greci în secolul al XVIII-lea.

Distanta: in jur de 53km

Noaptea într-un hotel de 2 *

Ziua 7: Ajaccio

Deja ultima ta zi pe bicicletă. Întrucât nu este prea departe de Ajaccio, puteți face o tură dus-întors către golful Lava și plajele sale magnifice. O sosire timpurie la Ajaccio permite o vizită a "iles sanguinaires" la pelerina de nord a golfului Ajaccio sau un tur al orașului, de exemplu, portul Tino Rossi și locul de naștere al lui Napoleon.

Distanta: in jur de 31km (drept)

Noapte într-un hotel de 3 *

Ziua 8: Sfârșitul turului

După micul dejun, turul tău se încheie. Dacă ați închiriat biciclete, le vom ridica la hotel. Transfer la aeroport sau înapoi la Bastia (posibil cu trenul) la cerere.

Pretul include:

- Nopțile (mic dejun inclus) în camere duble

- Transferurile de bagaje pe fiecare etapă

- O hartă 1:100000 și notele de traseu pentru itinerar

Pretul nu include:

- Transport către Bastia și din Ajaccio

- Transferuri neplanificate

- Mese și băuturi

- Asigurări

- Cheltuielile personale

- Închirieri biciclete

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta