Corsica pe bicicleta

Bastia - Bonifacio

*de la 2230 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Această plimbare cu bicicleta electrică urmează noul traseu al GT20: Grande Traversée, pentru a descoperi toată Corsica. Urmând un traseu care se desfășoară pe o axă nord-sud de Bastia, această vacanță în versiunea completă vă va conduce către Bonifacio, punctul de sud al insulei.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire în Bastia

Turul dvs. începe în Bastia la sosirea dvs. la aeroport cu transfer privat la hotel. Acest lucru vă oferă timp pentru a descoperi capitala Corsica de Nord. Portul vechi este superb, precum și cetatea accesibilă liber și orașul vechi, care oferă o panoramă superbă asupra mării și împrejurimilor. Pentru masa gratuită de seară, vă recomandăm portul vechi și atmosfera sa specială.Noapte la hotel de 3 stele din Bastia.

Ziua 2: Bastia - Centuri

Dimineața îți vei începe ziua ținându-ți bicicleta și mergi spre Nord, pe un drum care merge de-a lungul mării, prin interiorul pădurii și se alătură celeilalte părți ale insulei și cu frumoasele ei stânci. Câteva turnuri genoveze răspândesc cursul, precum și vechi mănăstiri și mori. Porturile cu porturile lor mici de pescuit sunt frumoase. Oprirea seara este în Centuri, primul port de pescuit pentru homari din Franța. Noapte într-un hotel de 3 stele.

Distanța de ciclism: aproximativ 55 km.

Ziua 3: Centuri - Saint-Florent

Părăsești Cap Corse pentru a merge spre Sud, spre Saint-Florent. În funcție de traseul ales, puteți descoperi satul Patrimonio, renumit în toată Corsica pentru podgoriile sale. Degustările sunt posibile în pivnițele satului. Priveliștile din Golful Saint-Florent sunt frumoase pe toată scena. În Saint-Florent, nu ratați citadela și vă plimbați pe port și pe micile sale străzi comerciale.

Distanta de ciclism: aproximativ 58 km.

Noapte într-un hotel de 3 stele din Saint-Florent.

Ziua 4: Saint-Florent - Monticello

Cicluri astăzi în inima deșertului Agriates. De la cătun la cătun, străbateți acest frumos deșert și vă apropiați de mare. În funcție de traseul ales, puteți lua un drum care vă va duce pe culmile Balagnei pentru peisaje frumoase înainte de a coborî spre coastă și turnurile sale genoveze. În curând vei ajunge în Monticello, oprirea ta de seară. Nu ratați apusul din sat spre mare.

Distanta de ciclism: aproximativ 80 km.

Noapte în hotel de 3 stele.

Ziua 5: Monticello - Calvi

Astăzi, veți traversa satele splendide ale unor nume cântând Balagne, Sant'Antonino, Pigna și multe altele, pentru a descoperi farmecele lor discrete. Vei ajunge apoi la Calvi activ.

Calvi, oraș splendid, plajă de albastru azur, copleșit de munți (barieră naturală: masivul Monte Cinto) și stânca sa unde domină un oraș medieval, o splendidă cetate genoveză din secolul al XIII-lea, este un adevărat mic paradis în care viața este bun. Și știți că Christobald Colombus s-a născut acolo?

Noapte într-un hotel de 3 stele.

Distanta de ciclism: aproximativ 45 km.

Ziua 6: Calvi - Galéria

Din Calvi, plajele spectaculoase de nisip din Balagne dispar pentru a face loc granitului și rocilor vulcanice ale coastei de nord-vest, cu stânci abrupte în culori strălucitoare, ocru, roz sau roșu, lăsând loc doar pentru câteva plaje sălbatice rare, compuse din nisip moale și negru și pietricele smulse din vârfurile vulcanice ale cornișei montane centrale. Vederile asupra mării sunt uimitoare.

Pe un drum de-a lungul coastei vă veți alătura opririi de seară, micul sat Galeria, situat lângă mare.

Noapte la hotel.

Distanta de ciclism: aproximativ 38 km.

Ziua 7: Galéria - Porto

Vei continua astăzi pe un drum care este considerat unul dintre cele mai frumoase din Europa. Un drum frumos se ridică și apoi coboară spre Golful Porto. Cu vederi uimitoare asupra Girolata, un sat frumos accesibil doar cu vaporul sau cu mersul pe jos. Peisajul este incredibil, menține-ți camera la îndemână.

Noapte într-un hotel de 3 stele.

Distanta de ciclism: aproximativ 51 km.

Ziua 8: Porto - Corte

O zi cu o altitudine destul de mare. Veți traversa multe sate fermecătoare, inclusiv Evisa, unde domnește castanul, apoi pădurea splendidă din Aïtone. Veți descoperi una dintre cele mai îndepărtate zone ale insulei, Niolu. Vei traversa Albertacce, Casamaccioli și Calacuccia la marginea vastei sale lacuri. Trecând prin splendida Scala din Santa Regina, vei ajunge la Corte, oprirea ta de seară.

Noapte într-un hotel de 3 stele.

Distanta de ciclism: aproximativ 83 km.

Ziua 9: Corte - Zicavo

Această zi se promite a fi incredibilă, o etapă de munte prin castani care vă va duce prin faimosul Pas Verde (situat la 1289 m) pentru a ajunge la Zicavo, renumit pentru carnea sa rece. Zicavo este un sat de munte, deoarece există multe în Corsica, în inima unei văi sălbatice și nealterate. Înconjurat de munți, acest sat Haut Taravo din inima Parcului Natural vă va seduce și, mai ales, vara, prospețimea sa (se află la 750 m deasupra nivelului mării). Farmecul Zicavo este apa care curge constant pe drumuri și care circulă prin sat pentru a uda grădinile. Deasupra satului, cascada Pont de la Camera te va încânta cu bazinele sale transparente, cascada sa și stâncile plate.

Noapte la hotel sau pensiune.

Distanta de ciclism: aproximativ 80 km.

Ziua 10: Zicavo - Zonza

Astăzi, veți merge pe șoseaua care traversează pasul Vaccia înainte de a ajunge în satul somptuos și tipic Zonza. Zonza face parte din unul dintre cele mai vechi teritorii locuite din Corsica, care a fost numit Țara Lorzilor în Evul Mediu. Tipic din sudul insulei, satul are un farmec de nedescris cu fațadele sale îmbrăcate în pietre ocre și mici magazine. Cocoțată la 762 de metri deasupra nivelului mării în inima Alta Rocca, Zonza este apreciată pentru setarea ta uluitoare, care este revelată călătorului la sosire. În depărtare, pe un cer albastru, sunt celebrele ace Bavella.

Noapte într-un hotel de 3 stele.

Distanta de ciclism: aproximativ 44 km.

Ziua 11: Zonza - Bonifacio

Astăzi vei trece barajul de la Ospédale. Această zonă vă va face să vă gândiți la pădurile pinilor canadieni, în special lacul înconjurat de copaci frumoși. Te vei simți grozav în mijlocul acestei naturi frumoase. Apoi, o priveliște magnifică asupra Golfului Santa Manza vă va aștepta înainte de a ajunge în uimitorul Bonifacio, care stă în vârful stâncii sale albe atârnate deasupra mării. Noapte într-un hotel de 3 stele.

Distanta de ciclism: aproximativ 67 km.

Ziua 12: Sfârșitul șederii

Sfârșitul șederii dvs. după micul dejun. Un transfer privat de la hotelul dvs. la aeroportul Figari este inclus în vacanța dvs.

Pretul include:

- Nopți în hoteluri în camere de 2 persoane

- Mic dejun

- Transfer de bagaje

- Documente de călătorie, inclusiv hărți și ghid

- Transfer de 1 zi de la aeroportul Poretta din Bastia la hotelul 1 din Bastia Center

- Transferul final de la ultimul hotel din Bonifacio la aeroportul Figari

Pretul nu include:

- Mese (cu excepția micului dejun), băuturi

- Asigurarea

- Vizite pe site

- Activități opționale din program

- Cheltuieli personale

- Bicicleta electrică

- Tot ce nu este inclus în descriere

Contactați-ne pentru echipamentele de biciclete de care aveți nevoie (consultați opțiunile)

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta