Tur cu bicicleta de la Bastia la Calvi, Corsica de Nord

*de la 1090 euro/pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Această plimbare cu bicicleta electrică urmează noul traseu al GT20: Grande Traversée, pentru a descoperi partea de nord a Corsica. Urmând un traseu care se desfășoară pe o axă nord-vest de Bastia, această vacanță în versiunea sa nordică vă va conduce la Calvi.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire în Bastia

Turul dvs. începe în Bastia la sosirea dvs. la aeroport cu transfer privat la hotel. Acest lucru vă oferă timp pentru a descoperi capitala Corsica de Nord. Portul vechi este superb, precum și cetatea accesibilă liber și orașul vechi, care oferă o panoramă superbă asupra mării și împrejurimilor. Pentru masa gratuită de seară, vă recomandăm portul vechi și atmosfera sa specială.

Noapte în hotel *** în Bastia.

Ziua 2: Bastia - Centuri

Dimineața îți vei începe ziua luându-ți bicicleta și mergi spre Nord, pe un drum care merge de-a lungul mării, prin interiorul pădurii și se alătură celeilalte părți ale insulei și cu stâncile sale frumoase. Câteva turnuri genoveze răspândesc cursul, precum și vechi mănăstiri și mori. Porturile cu porturile lor mici de pescuit sunt frumoase. Oprirea seara este în Centuri, primul port de pescuit pentru homari din Franța. Noapte într-un hotel de 3 stele.

Distanța de ciclism: aproximativ 55 km.

Ziua 3: Centuri - Saint-Florent

Părăsești Cap Corse pentru a merge spre Sud, spre Saint-Florent. În funcție de traseul ales, puteți descoperi satul Patrimonio, renumit în toată Corsica pentru podgoriile sale. Degustările sunt posibile în pivnițele satului. Priveliștile din Golful Saint-Florent sunt frumoase pe toată scena. În Saint-Florent, nu ratați citadela și vă plimbați pe port și pe micile sale străzi comerciale.

Aproximativ 58 km.

Noapte într-un hotel de 3 stele din Saint-Florent.

Ziua 4: Saint-Florent - Monticello

Cicluri astăzi în inima deșertului Agriates. De la cătun la cătun, străbateți acest frumos deșert și vă apropiați de mare. În funcție de traseul ales, puteți lua un drum care vă va duce pe culmile Balagnei pentru peisaje frumoase înainte de a coborî spre coastă și turnurile sale genoveze. În curând vei ajunge în Monticello, oprirea ta de seară. Nu ratați apusul din sat spre mare.

Aproximativ 80 km.

Noapte în hotel de 3 stele.

Ziua 5: Monticello - Calvi

Astăzi, veți traversa satele splendide ale unor nume cântând Balagne, Sant'Antonino, Pigna și multe altele, pentru a descoperi farmecele lor discrete. Vei ajunge apoi la Calvi activ. Calvi, oraș splendid, plajă de albastru azur, copleșit de munți (barieră naturală: masivul Monte Cinto) și stânca sa unde domină un oraș medieval, o splendidă cetate genoveză din secolul al XIII-lea, este un adevărat mic paradis în care viața este bun. Și știți că Christobald Colombus s-a născut acolo?

Noapte într-un hotel de 3 stele. Cam 45 km.

Ziua 6: Calvi

Calvi, oraș splendid, este un adevărat paradis în care viața este bună: o plajă de un albastru azur, copleșită de munți (bariera naturală: masivul Monte Cinto) și stânca sa unde domină un oraș medieval (o magnifică cetate genoveză a secolului al XIII-lea. ). Puteți alege între o zi liberă în jur pentru a vă bucura de descoperirea orașului și plajelor sale, sau mergeți pentru o buclă de 79 km spre Galeria.

Noapte la hotel ***.

Ziua 7: Sfârșitul șederii

Sfârșitul șederii dvs. după micul dejun.

Un transfer privat de la hotelul dvs. la aeroportul din Calvi este inclus în vacanță. Dacă doriți să vă extindeți călătoria, contactați-ne.

Pretul include:

- Nopți în hoteluri în camere de 2 persoane

- Mic dejun

- Transfer de bagaje

- Documente de călătorie, inclusiv hărți și ghid

- Transfer de 1 zi de la aeroportul Poretta din Bastia la hotelul 1 din Bastia Center

- Transferul final de la ultimul hotel din Calvi la aeroportul din Calvi

Pretul nu include:

- Mese (cu excepția micului dejun), băuturi

- Asigurarea

- Vizite pe site

- Activități opționale din program

- Cheltuieli personale

- Bicicleta electrică

- Tot ce nu este inclus în descriere

Contactați-ne pentru echipamentele de biciclete de care aveți nevoie (consultați opțiunile)

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta