Tur cu bicicleta de la Bayeux la Mont-St-Michel

*de la 780 euro/pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Acest tur de biciclete va va duce din Normandia pana in Bretania: de la impresionanta plaja a Debarcarii din al Doilea Razboi Mondial pana la Mont Saint Michel! De pe plajele Debarcarii, veti urma traseul marcat de ciclism, care trece prin zona pitoreasca "Bessin" cu peisaje tipice Noman bocage pana la spectaculosul golf Mont St Michel.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire in Bayeux + Excursie la plajele Debarcarii 51 km

Aveti timp sa admirati uimitoarea Tapiterie Bayeux din secolul al XI-lea, care arata cucerirea Angliei de catre William Ducele Normandiei. Faceti o bucla la plajele de aterizare, una din acestea fiind plaja Omaha, o plimbare istorica pe plaja inainte de a ajunge la cimitirul american. Continuati calatoria spre Pointe du Hoc, care a fost unul dintre punctele strategice ale fortificatiilor germane de pe coasta Normandiei. Urmati rutele de pe litoral catre Colleville sur mer si cimitirul sau american, inainte de a ajunge la Bayeux.

Ziua 2: Bayeux - Villers Bocage | 40 km

Bucurati-va de traseele minunate din Bessin, inconjurate de terenuri si campuri pitoresti pana la Abatia din Mondaye. Continuati spre satul Villers Bocage.

Ziua 3: Villers Bocage - Vire | 46 km

Continuati cu bicicleta in Bocage Norman, prin sate mici si pasuni verzi, inainte de a ajunge la raul Souleuvre. Aici veti intalni Viaductul impozant datand din 1887. In acest cadru idilic, de ce nu sa experimentati o saritura bungy? Apoi, traseul de ciclism Voie Verte va va duce la Vire, un oras cu o bogata istorie medievala.

Ziua 4: Vire - St Hilaire du Harcouët | 55 km

Lasati orasul fortificat Vire si urmati Voie Verte, faceti o oprire in cuibul Mortain de langa o stanca, oferind privelisti frumoase asupra cascadelor si a vaii. Continuati spre St Hilaire du Harcouët.

Ziua 5: St Hilaire du Harcouët - Pontorson (Mont St Michel) | 56 km

Plimbati-va spre Mont St Michel, e chiar in fata dvs.! Bucurati-va de aceasta priveliste splendida si de neuitat peste golf, cu mlastinile de sare in prim-plan si cu "Minunea Occidentului" care apare progresiv pe fundal.

Ziua 6: Plecare in timpul zilei

Eventuale suplimente / costuri pentru:

- cazare in camera single +575 euro

- supliment demipensiune +420 euro

- noapte extra la Bayeux / Pontorson (cu mic dejun) +155 de euro

- supliment de calatorie "solo" +140 euro

- inchirieri de biciclete si echipamente

- (se vor comunica tarifele in momentul rezervarii, acestea variind intre 105 euro / 5 zile / echipament classic bike si 160 euro / 5 zile / echipament e-bike, cu toate optiunile existente pentru sejurul solicitat, acestea variind in functie de sezon si facilitati extra oferite + diferite costuri pentru intrari la obiective turistice, in cazul in care se vor dori si se vor solicita).

Pretul include:

- 5 nopti cazare cu mic dejun in camera dubla standard

- transfer bagaj pe durata sejurului bike

- un dosar pe camera care include harti colorate, directiile detaliate in franceza / engleza / germana si brosuri turistice

- taxe de oras

- suport telefonic 7 zile pe saptamana

Pretul nu include:

- transferul de la aeroport la destinatie si retur

- cine si pranzuri

- bilete de intrare la atractii turistice

- inchiriere de biciclete

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta