Tur cu bicicleta Bordeaux - Arcachon

*de la 820 euro/pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

De la Bordeaux catre Golful Arcachon, acest itinerariu va va purta prin podgorii, paduri de pini si dune. Intoarceti-va la Estuarul Gironde si treceti prin regiunile producatoare de vinuri din Bordeaux cu ale sale denumiri prestigioase: Margaux, St Julien, Pauillac... Apoi, ajungeti la Oceanul Atlantic si Golful Arcachon prin intermediul traseelor de bicicleta.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosirea in Bordeaux

La sosirea dumneavoastra, faceti-va timp sa vizitati Bordeaux, Patrimoniu Istoric de UNESCO. Plimbati-va de-a lungul docurilor Garonne, amestecati-va prin strazile animate ale cartierului St Pierre, vanatoare de chilipiruri in cartierele Chartons, distrati-va cu apa reflectorizanta ca o oglinda...

Ziua 2: Bordeaux - Margaux/ 34 de km

Primul stragiu va va purta prin vita-de-vie, catre una din cele mai faimoase podgorii din Franta: Castelul Margaux. Imediat ce parasiti Bordeaux, veti fi inconjurat de podgorii. Nu veti stii unde sa va opriti pentru o degustare sau o vizita.

Ziua 3: Excursie la Pauillac/ 64 de km

Cocotati-va pe dealurile din Garonne, podgoriile Margaux si Haut-Medoc sunt despartide de castele si case fermecatoare. Veti descoperii, in special, podgoriile cu renume precum Pauillac si St Julien, inainte de a va intoarce la Margaux.

Ziua 4: Margaux - Lacanau Ocean/ 58 de km

Bucurati-va de peisajele cu podgorii pentru cativa kilometrii inainte de a ajunge la traseele de bicicleta. Acestea va vor ghida catre Lacanau-Ocean, prin brazii din cea mai mare padure a Frantei, Padurea Landes. Apoi indreptati-va direct catre hotelul dumneavoastra unde o piscina va asteapta.

Ziua 5: Lacanau-Ocean - Arcachon/ 45 de km

Urmariti oceanul pana la Arcachon. Acest stagiu este un amestec subtil de brazi si dune de nisip. Lasati-va bicicletele, oriunde doriti, si bucurati-va de plaje. Odata ce ajungeti la Cap Ferret, luati bacul, cu bicicletele pentru a ajunge la Arcachon. Hotelul va va intampina, nu departe de plaje, si distrati-va in valurile golfului.

Ziua 6: Excursie catre Dune du Pilat/ 24 de km

Parasiti Arcachon, urmarind plajele pe traseele de bicicleta. Traversati Le Moulleau, sat activ, si mergeti incet pana la Dune du Pilat. O sa trebuiasca sa depuneti putin efort pentru a urca dunele de 110 metri. Ca si recompensa, odata ce ajungeti acolo, este o priveliste minunata asupra Padurii Landes, Golfului Arcachon si Oceanul Atlantic. Intoarceti-va la Arcachon pe sub padurea de brazi.

Plecarea la sfarsitul stagiului. Posibilitatea de o noapte extra la Arcachon.

Eventuale suplimente / costuri pentru:

- cazare in camera single +575 euro

- supliment demipensiune +420 euro

- noapte extra la Bordeaux / Arcachon (cu mic dejun) +155 de euro

- supliment de calatorie "solo" +140 euro

- inchirieri de biciclete si echipamente

- (se vor comunica tarifele in momentul rezervarii, acestea variind intre 105 euro / 5 zile / echipament classic bike si 160 euro / 5 zile / echipament e-bike, cu toate optiunile existente pentru sejurul solicitat, acestea variind in functie de sezon si facilitati extra oferite + diferite costuri pentru intrari la obiective turistice, in cazul in care se vor dori si se vor solicita).

Pretul include:

- 5 nopti cazare cu mic dejun in camera dubla standard

- transfer bagaj pe durata sejurului bike

- un dosar pe camera care include harti colorate, directiile detaliate in franceza / engleza / germana si brosuri turistice

- taxe de oras

- suport telefonic 7 zile pe saptamana

Pretul nu include:

- transferul de la aeroport la destinatie si retur

- cine si pranzuri

- bilete de intrare la atractii turistice

- inchiriere de biciclete

Bootstrap Image Preview

Cere o oferta