Lacuri si castele scotiene

Callander - Pitlochry

*de la 1090 euro pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Regiunea Perthshire este probabil una dintre cele mai frumoase din Scoția. Defecțiunea Highland care s-a format în perioada de gheață se desfășoară în diagonală spre vest-est prin regiune. Spre nord munții și multe lacuri (lacuri) și spre sud terenurile ferme plate. Pentru această călătorie avem e-biciclete.

ITINERAR:

Ziua 1: Ajunși în Callander

Callander este un sat pitoresc situat la intrarea Parcului Național al lacurilor Lomond și Trossachs. Dacă ajungeți cu ceva timp pentru a petrece după-amiaza, vă recomandăm o plimbare până la Bracklin Falls, la nu mai mult de 1,5 km de Callander.

Provocare: 65 mile nord de Edinburgh

Ziua 2: Turul trossachilor (34 - 55 km)

Ciclism alături de Loch Venachar, cu dealurile pe ambele părți scânteietoare în lac. Ne îndreptăm spre Loch Katrine, o frumoasă țarcă de la distanță, unde puteți face o plimbare pe o barcă cu aburi, care a fost construită în 1872. O cale de asfaltat cu ciclu privat se desfășoară, de asemenea, alături de lac, oferind vederi spectaculoase asupra lacului și munților.

Provocare: 34 - 55 km

Satele de-a lungul drumului: Loch Venachar, Loch Katrine

Ziua 3: Spre Castelul Doune (38 km)

Ciclând spre sud până la vechiul villaje din Doune cu faimosul său castel. Opriți-vă și explorați înainte de a continua pe Dunblane cu marea sa Catedrală. Călătoria circulară vă duce înapoi la Callender de-a lungul liniei de defecte Highland.

Provocare: 38 - 56 km

Satele de-a lungul drumului: Doune, Dunblane, Callander

Ziua 4: De la Callender la Killin (40 - 56 km)

Astăzi urmăm Rețeaua Națională de Cicluri spre nord, alături de Loch Lubnaig, spre Balquihidder, unde veți găsi o biserică mică în care este înmormântat Rob Roy McGregor. De aici continuăm peste blândul urcuș al lui Glen Ogle, înainte de a dori să o Killin. Cascada de aici este cu adevărat spectaculoasă și mulți oameni se așează pe stânci și urmăresc apele în cascadă trecând pe lângă.

Provocare: 40 - 56 km

Satele de-a lungul drumului: Balquihidder, Glen Ogle, Killin

Ziua 5: De la Killin la Aberfeldy (42 km)

Alături de Loch Tay, care are o lungime de aproximativ 27 km, până la Kenmore și o vizită la Centrul Scoțian Crannog care arată viața în Loch în epoca bronzului. În Fortingall, un sat de conservare care datează de multe sute de ani. Cea mai veche viețuitoare din Europa poate fi găsită aici sub forma unui vechi arbore Yaw. După vizita, duceți-vă de-a lungul văii Tay la Aberfeldy, trecând faimosul Castel Menzies.

Provocare: 42 km

Satele de-a lungul drumului: Kenmore, Fortingall, Aberfeldy

Ziua 6: De la Aberfeldy la Pitlochry (22 - 50 km)

Astăzi aveți o opțiune scurtă și mai lungă. Înainte de a porni, vizitați distileria de whisky. Ambele rute încep de-a lungul văii River Tay atunci când traseul scurt se întoarce spre nord spre Pitlochry. Ruta mai lungă se îndreaptă mai întâi spre sud spre satul istoric Dunkeld, datând din anul 1700 lui. După vizită, vă îndreptați spre nord spre Pitlochry.

Provocare: 22 ó 50 km

Satele de-a lungul drumului: Pitlochry, Dunkeld

Ziua 7: Pitlochry (14 - 60 km)

Aici sunt multe de văzut și de făcut, două distilerii de whisky de vizitat, una dintre cele mai mici din lume. Scara Fish and Dam care permite somonului să sară pe peretele barajului. Multe magazine de vizitat împreună cu multe pub-uri și baruri. Pentru cei care doresc să facă ciclismul, merită scurta călătorie la Castelul Blair, unul dintre marile castele din Scoția și căminul familiei Duke of Athol. Urmați această istorie tulburată în timp ce mergeți din cameră în cameră. Revenind la Pitlochry vă puteți bucura de peisajul rural de-a lungul Loch Tummel și chiar puteți opri pentru o vizită la centrul de vizitatori Killiecrankie.

Provocare: 14 sau 38 sau 60 km

Satele de-a lungul drumului: Pitlochry, Castelul Blair

Ziua 8: Sfârșitul programului

După un mic dejun delicios scoțian, călătoria se încheie.

Pretul include:

- 7 nopți de cazare și mic dejun la hoteluri sau pensiuni

- Transfer de bagaje conform programului

- Asistență telefonică 24 de ore

- Descrierea detaliată a rutelor și hărțile

Pretul nu include:

- 7 nopți de cazare și mic dejun la hoteluri sau pensiuni

- Transfer de bagaje conform programului

- Asistență telefonică 24 de ore

- Descrierea detaliată a rutelor și hărțile

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta