Tur cu bicicleta de la Calvi la Bonifacio, Corsica de Sud

*de la 1535 euro/pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Aceast─â plimbare cu bicicleta electric─â urm─âre╚Öte noul traseu al GT20: Grance Travers├ęe, pentru a descoperi partea de sud a Corsica. Urm├ónd un traseu care se desf─â╚Öoar─â pe o ax─â mai mare-sud-est de Calvi, aceast─â c─âl─âtorie v─â va duce la Bonifacio, punctul de sud al insulei.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire in Calvi

Turul dvs. ├«ncepe ├«n Calvi la sosirea dvs. la aeroport cu transfer privat la hotel. Acest lucru v─â ofer─â timp s─â descoperi╚Ťi ora╚Öul splendid, un adev─ârat paradis ├«n care via╚Ťa este bun─â: o plaj─â de un albastru azur, cople╚Öit─â de mun╚Ťi (barier─â natural─â: masivul Monte Cinto) ╚Öi st├ónca sa unde domin─â un ora╚Ö medieval (o magnific─â cetate genovez─â din secolul al XIII-lea) .. Pentru masa gratuit─â de sear─â, v─â recomand─âm str─âzile vechi din zona portului.

Noapte într-un hotel de 3 stele din Calvi.

Ziua 2: Calvi - Gal├ęria

Din Calvi, plajele spectaculoase de nisip din Balagne dispar pentru a face loc granitului și rocilor vulcanice ale coastei de nord-vest, cu stânci abrupte în culori strălucitoare, ocru, roz sau roșu, lăsând loc doar pentru câteva plaje sălbatice rare, compuse din nisip moale și negru și pietricele smulse din vârfurile vulcanice ale cornișei montane centrale. Vederile asupra mării sunt uimitoare.

Pe un drum de-a lungul coastei v─â ve╚Ťi al─âtura opririi de sear─â, micul sat Galeria, situat l├óng─â mare.

Noapte la hotel. Aproximativ 38 km.

Ziua 3: Gal├ęria - Porto

Vei continua ast─âzi pe un drum care este considerat unul dintre cele mai frumoase din Europa.

Un drum frumos se ridic─â ╚Öi apoi coboar─â spre Golful Porto. Cu vederi uimitoare asupra Girolata, un sat frumos accesibil doar cu vaporul sau cu mersul pe jos. Peisajul este incredibil, men╚Ťine-╚Ťi camera la ├«ndem├ón─â.

Noapte într-un hotel de 3 stele.

Aproximativ 51 km.

Ziua 4: Porto - Corte

O zi cu o altitudine destul de mare. Ve╚Ťi traversa multe sate fermec─âtoare, inclusiv Evisa, unde domne╚Öte castanul, apoi p─âdurea splendid─â din A├»tone.

Ve╚Ťi descoperi una dintre cele mai ├«ndep─ârtate zone ale insulei, Niolu. Vei traversa Albertacce, Casamaccioli ╚Öi Calacuccia la marginea vastei sale lacuri. Trec├ónd prin splendida Scala din Santa Regina, vei ajunge la Corte, oprirea ta de sear─â.

Noapte într-un hotel de 3 stele.

Aproximativ 83 km.

Ziua 5: Corte - Zicavo

Aceast─â zi promite s─â fie incredibil─â, o etap─â de munte prin castani care v─â va duce prin faimosul Pas Verde (situat la 1289 m) pentru a ajunge la Zicavo, renumit pentru carnea rece.

Zicavo este un sat de munte, deoarece exist─â multe ├«n Corsica, ├«n inima unei v─âi s─âlbatice ╚Öi nealterate. ├Änconjurat de mun╚Ťi, acest sat Haut Taravo din inima Parcului Natural v─â va seduce ╚Öi, mai ales, vara, prospe╚Ťimea (se afl─â la 750 m deasupra nivelului m─ârii). Farmecul Zicavo este apa care curge constant pe drumuri ╚Öi care circul─â prin sat pentru a uda gr─âdinile. Deasupra satului, cascada Pont de la Camera te va ├«nc├ónta cu bazinele sale transparente, cascada sa ╚Öi st├óncile plate.

Noapte la hotel sau pensiune.

Aproximativ 80 km.

Ziua 6: Zicavo - Zonza

Ast─âzi, ve╚Ťi merge pe ╚Öoseaua care traverseaz─â pasul Vaccia ├«nainte de a ajunge ├«n satul somptuos ╚Öi tipic Zonza. Zonza face parte din unul dintre cele mai vechi teritorii locuite din Corsica, care a fost numit ╚Üara Lorzilor ├«n Evul Mediu. Tipic din sudul insulei, satul are un farmec de nedescris cu fa╚Ťadele sale ├«mbr─âcate ├«n pietre ocre ╚Öi magazine mici. Coco╚Ťat─â la 762 de metri deasupra nivelului m─ârii ├«n inima Alta Rocca, Zonza este apreciat─â pentru setarea ta uluitoare, care este revelat─â c─âl─âtorului la sosire. ├Än dep─ârtare, pe un cer albastru, sunt celebrele ace Bavella.

Noapte într-un hotel de 3 stele.

Aproximativ 44 km.

Ziua 7: Zonza - Bonifacio

Ast─âzi vei trece barajul de la Osp├ędale. Aceast─â zon─â v─â va face s─â v─â g├óndi╚Ťi la p─âdurile pinilor canadieni, ├«n special lacul ├«nconjurat de copaci frumo╚Öi. Te vei sim╚Ťi grozav ├«n mijlocul acestei naturi frumoase. Apoi, o priveli╚Öte magnific─â asupra Golfului Santa Manza v─â va a╚Ötepta ├«nainte de a ajunge ├«n uimitorul Bonifacio, care st─â ├«n v├órful st├óncii sale albe at├órnate deasupra m─ârii.

Noapte într-un hotel de 3 stele.

Aproximativ 67 km.

Ziua 8: Sfârșitul șederii

Sf├ór╚Öitul ╚Öederii dup─â micul dejun. Un transfer privat de la hotelul dvs. la aeroportul Figari este inclus ├«n vacan╚Ťa dvs. Dac─â dori╚Ťi s─â v─â extinde╚Ťi c─âl─âtoria sau s─â c─âl─âtori╚Ťi ├«n Sardinia, contacta╚Ťi-ne

Pretul include:

- Nop╚Ťi ├«n hoteluri ├«n camere de 2 persoane

- Mic dejun

- Transfer de bagaje

- Documente de c─âl─âtorie, inclusiv h─âr╚Ťi ╚Öi ghid

- Transfer de 1 zi de la aeroportul din Calvi la primul hotel din Calvi Center

- Transferul final de la ultimul hotel din Bonifacio la aeroportul Figari

Pretul nu include:

- Mese (cu excep╚Ťia micului dejun), b─âuturi

- Asigurare

- Activit─â╚Ťi op╚Ťionale din program

- Cheltuieli personale

- Bicicleta electric─â

- Tot ce nu este inclus în descriere

Contacta╚Ťi-ne pentru echipamentele de biciclete de care ave╚Ťi nevoie (consulta╚Ťi op╚Ťiunile)

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta