Tur cu bicicleta de la Calvi la Bonifacio, Corsica de Sud

*de la 1535 euro/pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Această plimbare cu bicicleta electrică urmărește noul traseu al GT20: Grance Traversée, pentru a descoperi partea de sud a Corsica. Urmând un traseu care se desfășoară pe o axă mai mare-sud-est de Calvi, această călătorie vă va duce la Bonifacio, punctul de sud al insulei.

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire in Calvi

Turul dvs. începe în Calvi la sosirea dvs. la aeroport cu transfer privat la hotel. Acest lucru vă oferă timp să descoperiți orașul splendid, un adevărat paradis în care viața este bună: o plajă de un albastru azur, copleșită de munți (barieră naturală: masivul Monte Cinto) și stânca sa unde domină un oraș medieval (o magnifică cetate genoveză din secolul al XIII-lea) .. Pentru masa gratuită de seară, vă recomandăm străzile vechi din zona portului.

Noapte într-un hotel de 3 stele din Calvi.

Ziua 2: Calvi - Galéria

Din Calvi, plajele spectaculoase de nisip din Balagne dispar pentru a face loc granitului și rocilor vulcanice ale coastei de nord-vest, cu stânci abrupte în culori strălucitoare, ocru, roz sau roșu, lăsând loc doar pentru câteva plaje sălbatice rare, compuse din nisip moale și negru și pietricele smulse din vârfurile vulcanice ale cornișei montane centrale. Vederile asupra mării sunt uimitoare.

Pe un drum de-a lungul coastei vă veți alătura opririi de seară, micul sat Galeria, situat lângă mare.

Noapte la hotel. Aproximativ 38 km.

Ziua 3: Galéria - Porto

Vei continua astăzi pe un drum care este considerat unul dintre cele mai frumoase din Europa.

Un drum frumos se ridică și apoi coboară spre Golful Porto. Cu vederi uimitoare asupra Girolata, un sat frumos accesibil doar cu vaporul sau cu mersul pe jos. Peisajul este incredibil, menține-ți camera la îndemână.

Noapte într-un hotel de 3 stele.

Aproximativ 51 km.

Ziua 4: Porto - Corte

O zi cu o altitudine destul de mare. Veți traversa multe sate fermecătoare, inclusiv Evisa, unde domnește castanul, apoi pădurea splendidă din Aïtone.

Veți descoperi una dintre cele mai îndepărtate zone ale insulei, Niolu. Vei traversa Albertacce, Casamaccioli și Calacuccia la marginea vastei sale lacuri. Trecând prin splendida Scala din Santa Regina, vei ajunge la Corte, oprirea ta de seară.

Noapte într-un hotel de 3 stele.

Aproximativ 83 km.

Ziua 5: Corte - Zicavo

Această zi promite să fie incredibilă, o etapă de munte prin castani care vă va duce prin faimosul Pas Verde (situat la 1289 m) pentru a ajunge la Zicavo, renumit pentru carnea rece.

Zicavo este un sat de munte, deoarece există multe în Corsica, în inima unei văi sălbatice și nealterate. Înconjurat de munți, acest sat Haut Taravo din inima Parcului Natural vă va seduce și, mai ales, vara, prospețimea (se află la 750 m deasupra nivelului mării). Farmecul Zicavo este apa care curge constant pe drumuri și care circulă prin sat pentru a uda grădinile. Deasupra satului, cascada Pont de la Camera te va încânta cu bazinele sale transparente, cascada sa și stâncile plate.

Noapte la hotel sau pensiune.

Aproximativ 80 km.

Ziua 6: Zicavo - Zonza

Astăzi, veți merge pe șoseaua care traversează pasul Vaccia înainte de a ajunge în satul somptuos și tipic Zonza. Zonza face parte din unul dintre cele mai vechi teritorii locuite din Corsica, care a fost numit Țara Lorzilor în Evul Mediu. Tipic din sudul insulei, satul are un farmec de nedescris cu fațadele sale îmbrăcate în pietre ocre și magazine mici. Cocoțată la 762 de metri deasupra nivelului mării în inima Alta Rocca, Zonza este apreciată pentru setarea ta uluitoare, care este revelată călătorului la sosire. În depărtare, pe un cer albastru, sunt celebrele ace Bavella.

Noapte într-un hotel de 3 stele.

Aproximativ 44 km.

Ziua 7: Zonza - Bonifacio

Astăzi vei trece barajul de la Ospédale. Această zonă vă va face să vă gândiți la pădurile pinilor canadieni, în special lacul înconjurat de copaci frumoși. Te vei simți grozav în mijlocul acestei naturi frumoase. Apoi, o priveliște magnifică asupra Golfului Santa Manza vă va aștepta înainte de a ajunge în uimitorul Bonifacio, care stă în vârful stâncii sale albe atârnate deasupra mării.

Noapte într-un hotel de 3 stele.

Aproximativ 67 km.

Ziua 8: Sfârșitul șederii

Sfârșitul șederii după micul dejun. Un transfer privat de la hotelul dvs. la aeroportul Figari este inclus în vacanța dvs. Dacă doriți să vă extindeți călătoria sau să călătoriți în Sardinia, contactați-ne

Pretul include:

- Nopți în hoteluri în camere de 2 persoane

- Mic dejun

- Transfer de bagaje

- Documente de călătorie, inclusiv hărți și ghid

- Transfer de 1 zi de la aeroportul din Calvi la primul hotel din Calvi Center

- Transferul final de la ultimul hotel din Bonifacio la aeroportul Figari

Pretul nu include:

- Mese (cu excepția micului dejun), băuturi

- Asigurare

- Activități opționale din program

- Cheltuieli personale

- Bicicleta electrică

- Tot ce nu este inclus în descriere

Contactați-ne pentru echipamentele de biciclete de care aveți nevoie (consultați opțiunile)

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta