Tur cu bicicleta Cape Corsica (Cele mai frumoase locuri)

*de la 2340 euro/pers/sejur

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Hotelurile au fost alese cu grijă și veți primi o primire călduroasă din partea localnicilor foarte mândri de Corsica. Hotelurile fantastice, cele mai bune biciclete disponibile pe insulă, precum și gastronomia și vinurile de renume te vor face să împărtășești entuziasmul locuitorilor pentru Corsica!

ITINERAR:

Ziua 1: Sosire în Cape Corsica

Vă întâmpinăm pe aeroportul din Bastia și vă transportăm direct în Capul Corsica, evitând drumurile aglomerate. Vei avea apoi timp să îți testezi noua bicicletă, dacă ai închiriat una prin noi sau pentru a descoperi hotelul și zona sa situată într-un sat frumos, aproape de Macinaggio. Vă recomandăm restaurantul și priveliștea fantastică cu vedere la mare.

Noapte într-un hotel de 4 *.

Ziua 2: Nordul extrem al Corsica

În această dimineață, veți traversa vârful insulei. O urcare frumoasă vă va aștepta să ajungeți la moara de vânt Mattei înainte de a vă bucura de o frumoasă coborâre către Centuri. O plimbare opțională vă va duce în vârful insulei, Barcaggio. Centuri este renumit pentru faptul că este primul port de pescuit al homarilor din Franța. O ocazie minunată pentru a-l gusta într-unul dintre numeroasele mici restaurante din portul marin. În jur de 23 km sau 38 km în funcție de opțiunea aleasă. (380 m sau 700 m înălțime) Noapte într-un hotel chiar în portul de agrement de unde vei avea un apus fantastic.

Ziua 3: După homarul corsican, vinul corsican!

Părăsiți Centuri și urmați drumul cu vedere la mare. Vederile sunt uimitoare pe această coastă dramatică, oferind pârâuri ascunse și protejate, ideale pentru înotul în ape turcoaz clare. Veți continua spre Nonza, unde turnul Paoline și plaja sa cu pietricele negre merită oprit. Mai târziu, veți traversa Patrimonio, cunoscut drept locul de naștere al celui mai bun vin din Corsica. Podgoriile sale, frumoasa sa biserică vă vor asigura o bună petrecere în sat. Degustarea de vin este oferită în multe dintre ceilars. Apoi vei ajunge în Saint Florent, oprirea ta pentru 2 nopți.

Aproximativ 58 km. Noapte la Saint-Florent într-un hotel de 4 * (sau un hotel de 3 * cu restaurant cu stele Michelin)

Ziua 4: Saint-Florent

Bucurați-vă de timpul petrecut în Saint-Florent, micul său port și plaja sa cu nisip alb. Saint-Florent este o mică stațiune locală de mare de unde puteți, de asemenea, să vă îmbarcați la o navetă către una dintre cele mai frumoase plaje ale insulei, Saleccia. De asemenea, vă sugerăm o buclă de 50 km în jurul satelor Nebbiu. Noapte la Saint-Florent într-un hotel de 4 * (sau un hotel de 3 * cu restaurant cu stele Michelin)

Ziua 5: Trecerea Désert des Agriates

O plimbare uimitoare pe un traseu protejat cu peisaje uimitoare. Urmărind țărmul mării la distanță și în mijlocul scrubului corsican, drumul ondulează într-un mediu de granit și verde luxos, surprinzător știind că trebuie să fii într-un deșert! Odată ajunși la pasul Vezzu, veți obține priveliști frumoase asupra munților. Va urma o coborâre grozavă spre zona Balagnei, unde vă sunt propuse opțiuni de drumuri diferite. Sosind în Ile Rousse, cu siguranță vă veți putea bucura de un dring care privește apusul de soare peste insula stâncoasă Ile Rousse care explică numele micului oraș.

Aproximativ 45 km, 77 km sau 85 km în funcție de opțiunea aleasă.

(Câștig de altitudine cu 600m / 1260m sau 1400m)

Noapte într-un hotel de 4 * în centrul insulei Ile Rousse.

Ziua 6: La Balagne, sate, plaje și mâncare minunată!

Veți părăsi Ile Rousse și drumul principal pentru a ajunge în interior și a ajunge în unele dintre cele mai frumoase sate din Corsica: Pigna, Sant Antonino ... Oferă oportunități excelente de a gusta câteva mâncăruri locale fantastice în locuri și restaurante uimitoare (enumerate în cartea dvs. rutieră Europa Active). De asemenea, puteți gusta sucul de lămâie local din Sant Antonino pentru a vă da drumul în următorul deal! Drumul artizanilor vă va întâmpina înainte de coborârea spre Calvi, un mic Saint Tropez din Corsica.

Aproximativ 22 km, 28 km sau 32 km în funcție de opțiunea aleasă.

(Câștig de cota 360m / 490m sau 650m)

Noapte la hotel de 5 * din Calvi.

Ziua 7: Sfârșitul vacanței

Sfârșitul vacanței după micul dejun. Contactați-ne dacă doriți să organizăm un transfer către aeroportul din Calvi sau Bastia.

Pretul include:

- Transfer de la aeroport la primul hotel, transport bagaje, pensiuni, o hartă locală pentru a arăta rutele, o carte de drum detaliată care include diferențe de înălțime, trasee GPS, asistență locală disponibilă 7 zile pe săptămână.

Pretul nu include:

- Transport la punctul de întâlnire și de la punctul final, transferuri neincluse în program, asigurări, băuturi, închirieri de biciclete, prânzuri și mese, vizite, activități opționale și cheltuieli personale.

Bootstrap Image Preview
Bootstrap Image Preview

Cere o oferta